Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?
Szimulátor játékokkal játszok, játszanék, leginkább online. ACC, Dirt Rally 2.0
Photoshop, Lightroom elmegy mostanin is amennyire kell, nem fő szempont.
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
Jelenlegit eladnám. Monitor, egér, billentyűzet van.
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
Komplett gépre, kivéve: monitor, egér, billentyűzet.
4. Mennyi a kereted rá?
Maximum 150-170ezer ft. Nyitott vagyok a használt termékekre is. Ahogy elnézem ezzel a kerettel új nem is nagyon jöhet szóba.
5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat?
Full HD, 60Hz, D-Sub, HDMI 1.4, G-Sync, Freesync támogatás nincs.
+1.
Kinézet megkötésem nincs. Az i5-9400F cpu-val szemezgettem, de nem tudom, mi az AMD "párja", illetve, hogy a keretből lehet-e hozzá hasonló értékeket párosítani.
A "vegyes" összeállításról mik a vélemények? Pl. AMD CPU és Nvidia VGA -
acsati
aktív tag
válasz palfitom #152720 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Pár amatőr kérdésem még lehet hozzá?
Ha az említett alkatrészeket innen-onnan rendelném, akkor mennyire kell szakinak lenni ezek összeépítéséhez? Eddig procit pasztáztam már, de alaplapot még nem szedtem ki.
Az általad ajánlott lappal/lapokkal (DS3H-at néztem ki) még lehetne azért a későbbiekben fejleszteni ezt a konfigot? -
acsati
aktív tag
válasz palfitom #152720 üzenetére
Válaszként írok a hsz hivatkozása miatt, de bárki reakcióját meghallgatom a következő kérdésemre.
Tehát van a #152720 hsz-ban egy számomra ajánlott konfig és találtam egy épített konfigot. A kettőt összehasonlítva melyikkel járnék jobban, ha árban kb. ugyanannyi? (~170k)
Amit találtam:
Mbd: Asrock Steel Legend B450m
Cpu: AmD Ryzen 1800X 8/16 3600Mhz @ 4Ghz
Ram: Kingston Hyperx 2x8GB-DDR4-2400Mhz
Vga: Asus Gtx Dual 1060 - 6GB
SsD: Samsung M.2 250GB
Táp: Keep Out Fx-750W 85+
Ház: Kolink Nimbus + 2db Genesys Led Fan -
acsati
aktív tag
válasz palfitom #153146 üzenetére
Most már nem egyszer látom ezt a bios frissítés dolgot és fogalmam sincs mi, hogy, merre ezzel kapcsolatban. Én is most tervezek vásárolni egy ilyen konfigot:
Gigabyte B450M S2H (B450M S2H)
AMD Ryzen 5 1600 Box AM4 (3,200GHz) YD1600BBAFBOX
DDR4 16GB KIT 2x8GB PC 3000 G.Skill Aegis F4-3000C16D-16GISB (vagy 3200mhz)
Crucial 240GB BX500 CT240BX500SSD1 2,5 Sata3
Cooler Master 550W - MWE Bronze V2 550 - MPE-5501-ACAAB-EU (MPE-5501-ACAAB-EU)
ZALMAN S3 ATX (S3)Ezt vehetem így, vagy kell frissítés vagy mit is takar ez?
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Már többször olvasom itt említés szintjén, hogy mATX lap meg ATX ház páros. Olyan rossz képet fog adni? Nekem megrendelés alatt van már a B450M S2H lap és egy Zalmas S3 ház (megfelelő árban találtam és tetszett a kialakítása). Ilyen esetben nem szempont a jobb szellőzés pl?
Amúgy a Ryzen 5 1600AF gyári hűtője maradhat? Nem akarok majd semmit húzni/nyúzni és több órákat sem szoktam játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- iPhone topik
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest