Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byk01
őstag
válasz IreN!CuS #40805 üzenetére
Szerintem valamilyen % lesz, elvégre mindkét fél szabálytalan volt, egyiknek sem kellett volna ott lennie, ahol volt, így ha bármelyik is szabályos, a baleset nem történik meg.
Abba most ne menjünk bele, hogy ha szándékos leszorítás volt, akkor az nem feltétlenül szabálysértés.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
titán
válasz IreN!CuS #40805 üzenetére
Az egyik szabalytalanul elozott, ami onmagaban nem okozott semmilyen veszelyhelyzetet, mint irtad belathato volt a szakasz. A masik nekikente a kormanyt, tehat ez okozta a kart. Arrol nem is beszelve, hogy akit eloznek, nem nehezitheti meg az elozo dolgat semmilyen modon es ez most fuggetlen attol, hogy szabalyos-e az elozes vagy sem. A biztosito amugy elofordul, hogy sajat hataskorben kozmetikaz a dolgokon. Regen nekem is volt olyan ugyem, hogy balra kanyarodtam a hidamra, oldalrol meg belemjottek. Most nem reszletezem, de egy vadbarom volt a csavo es nem lehetett ra szamitani. El is ismerte, hogy o volt a hibas. A biztosito meg kihozta 50-50-re es hozzateszem teljesen jogosan. En nem gyozodtem meg arrol, hogy kanyarodhatok-e, o pedig elkezdett elozni egy balra indexelo jarmuvet.
Szoval hiaba ir le a rendor barmit is, a biztosito ha valami nem stikli nekik, akkor szakerto segitsegevel maguk allapitjak meg ki es milyen mertekben volt hibas. Ezt persze nem kell elfogadni, lehet pereskedni evekeig meg szakertoket fizetni, kerdes megeri-e.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ford topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szólánc.
- Java programozás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest