Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ipadipad
tag
sziasztok
olyan kérdésem volna hogy ha a fénykép minöséget nézük
akkor a sony HX300 és sony SLT a58
között van külömbség ?
ugyan ugy mind2 20mpx
hx300 fix.. objectivet nem lehet cserélni viszont 50x zoom van alapbol
slt a58 objectivet lehet cserélni
kérdés hogy ha sony a58 ra rárakok egy 70-300mm objectivet akkor azzal jobb képminöséget tudok produkálni zoomolásnál mint a HX300 ? vagy ez a 70-300mm objectiv hány X zoomnak felel meg ?L26bKz
-
Ipadipad
tag
válasz jjeahh #44269 üzenetére
én fejbe ugy terveztem el hogy
megveszem ezt a sony a58 + 18-55mm + 70-300mm sigma(30ért láttam itt apron) + macrohoz ajánlódtak 1 olcsó megoldást ami 10-15.000 böl meglenne hirtelen nem ugrik be mi is volt az de otthon minden infot lejegyeztem már + állvány + táska
és ennyi többet nem szándékozok rá költeni régi álmom volt hogy valósághű képeket készíthessek emberekről és akár hogy néztem ár érték arányba ez a sony a58 lesz a legjobb szerintem aztán jó pár évig csak elleszek vele mint amatőr/hobby fotósL26bKz
-
Ipadipad
tag
sziasztok
130.000ft bol milyen tükörreflexes gépet érdemes vásárolni ?sokan a sony SLT a58 ajánlotta de van aki a canon d600 astra tette a voksát
de van aki a nikon 5100-raár-ba kb mindegyik 1 áron van pár ezer forint eltéréssel
bár ahogy nézegettem tudásban a sony SLT a58 veri mindegyiket ?részletekben gazdag képeket szeretnék csinálni + emberekről profi képeket
végezetül ha elöttem elfut 1 ember letudjam ugy fotozni hogy ne legyen elmosódva ( vagy ehez nem elég 130.000ft os gép ? )L26bKz
-
Ipadipad
tag
sziasztok
nos gondoltam megosztom a véleményem hátha valaki FZ200-at szeretne vásárolnimielött megvettem volna elötte egy Sony a58 DSLR fényképezöm volt 18-55 kit obival ( bánom is hogy eladtam)
kb 2 hete van nálam az FZ200 és számomra az alábbiak zavaró tényezők:
- RAW-ba szoktam fotozni,, de mikor photoshopba javitani akarok akkor veszem igazán észre hogy eléggé "zajos" a kép
- Ha manualisan szeretnék focuszálni akkor a (fel/le) csuszkával eszméletlen nehéz
- 200fps slow motion ( ez igy szép és jo de 480p-be föleg mikor már a nap kezd lemenni szinte élvezhetetlen)
-100 fps slow motion ( itt már 720P-be képes videot felvenni bár ezzel még nem szorakoztam)
Slow Motion esetén nem lehet semmikép zoomolni/focuszálniami pozitiv/tetszik:
- kijelzöjét össze vissza lehet forgatni
- sokáig birja az akkumlátor
- 24x zoom ( leginkább ez miatt akartam bridge gépet csak hát a kép minősége ( élesége) nem hozza az elvárt szintet )akit esetleg érdekel itt van 15-20db kép amit az FZ200 al készitettem:
[link]L26bKz
-
Ipadipad
tag
tegnap sikerült eladnom az fz200-at
aki esetleg ezen gondolkozna hosszútávon azt szeretném lebeszélni (amint elkezd sötétedni az idö szinte élvezhetetlen)(szemcsés)(szakadozik)
mielött eladtam még kiugrottam a faluba fotozni és éppen jött 1 légballon
mondom magamba (" nah itt a lehetöség , löjünk pár képet + videot )
( kb 50-60db képet készitettem simán/zoomolva és egyedül ez sikerült ugymond türhetöen, utolagos munkával)
JAVITOTT kép(bár lehet az én meglátásom rossz mert elötte volt egy dslr fényképezöm)
[ Szerkesztve ]
L26bKz
-
Ipadipad
tag
válasz Lassú Víz #49309 üzenetére
Fz200
Ha este/sötétben akarsz fotozni akkor ne ved meg
Ha nem zavar hogy zajosak a fotok akkor ved meg
Ha szép éles képeket szeretnél akkor ne ved megMaga a készülék nem ér annyit amennyiėrt kínálják...
Én nagyot csalódtam az fz200 ba még szerencse hogy 80 ért sikerült tovább adnom..
L26bKz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest