Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz sideburns #51368 üzenetére
Szia sideburns! és hcl!
Természetesen igazad van, ez csak tájolásra való, mint ahogy a többi optikai átnéző is és másra nem jó, de legalább sejti az ember az irányt. Nyilván találtam gyári megoldásokat, de elég drágák, némelyik megközelíti a gép árát, pláne, ha elektronikus. Ezért kezdtem el szórakozni. Ezt az árnyékoló megoldást nem ismertem, de jónak találom elsőre, csak a gyakorlat mit mutat, mivel úgy gondolom, hogy hátsó napsütéssel ő sem tud mit kezdeni, bár ahogy a kocsi napellenzőt alkalmazzuk, lehet, hogy bejön. De jó ötlet.
(hcl) A fényerő pedig maximumon van, már az elején felvittem. Úgy találtam, hogy itt kevés, a Panasonicnál, Nikonnál pl. jó erős.
Minden esetre köszi a hozászólásokat, így is jólesnek.Üdvözlettel: Pibácsi
-
pibácsi
senior tag
válasz sideburns #51368 üzenetére
Szia!
Megnéztem az árnyékolót és roppant könnyű felszerelni, van róla egy kisvideó. Használata szokás kérdése, még kijelző védőnek is jó, bár néha akadálynak tűnik. Ha elfogadható áron találok, lehet, hogy veszek egyet.http://aabworld.com/brands/jjc-lch-hood-lch-3-0b
Üdv. Pibácsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z Nikkor Z 24-200 VR azaz optikai stabilizátoros utazó zoom eladó
- Panasonic Lumix s5 + kiegészítők, Beszámítás, Leírást olvasd!
- GARANCIÁLIS! Makulátlan állapotú Nikon Nikkor Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR objektív
- Panasonic Lumix G7 + Lumix G Vario 12-60 f/3.5-5.6
- Viltrox EF-M2 II speedbooster 0.71x
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest