Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sline
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani az alábbi paramétereknek megfelelő telefont, amire érdemes lehet beruházni?- Árkategória : 120 ezer forint környéke
- Használt vagy új? Új készülék
- Hol vennéd meg? Megbízható kereskedés
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 3-4-5 év
- Mire használnád? Semmi komoly. Videó nézegetés, netezés.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? -
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5.2" kijelző körül, de az sem gond, ha valamivel nagyobb.Előre is köszönöm!
-
sline
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg ajánlani egy 6" körüli képernyővel telefont 120 ezer forint magasságban, amit érdemes lehet megvenni?
Én a pixel 6a-t találtam, viszont az 150 ezres kategória.
Ha van valakinek tapasztalata a 6a-val, akkor azt is szívesen fogadom.Köszi előre is!
-
sline
csendes tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek tapasztalata az alábbi 2 eszköz terén?
Motorola Edge 30 Neo
Pixel 6aMelyik lehet a jobb vétel?
Semmi extra preferencia nincs, viszont a legfőbb szempont, hogy kompakt legyen, a lehető legjobb akksival, és 2-3 évig bírják a gyűrődést.
Akksit tekintve papíron nagyobb van a Pixelben, viszont azt hallottam, hogy a rendszer nagyon meríti, ami nem tudom, hogy mennyire igaz... -
sline
csendes tag
válasz ghiottone #177911 üzenetére
Köszönöm!
Ettől félek én is, mert a Pixel első ránézésre jobban tetszik, viszont hosszútávra tervezek telefont venni, és az általad is említett problémákat hallottam többektől is sajnos. A motorolákat illetően pedig még a 2000-es évekbeli kihajthatósoknál lemaradt a tudásom, így fogalmam sincs, hogy mennyire megbízható vétel jelenleg.
-
sline
csendes tag
Sziasztok!
Samsung A54 és Nord 2T közül melyiket ajánlanátok inkább?
Ha van egyéb más opció is ebben az árkategóriában, akkor azokat is szívesen veszem!
Jelenleg főként netezésre és videónézésre használnám.Köszi előre is!
-
sline
csendes tag
válasz Viktor0610 #179020 üzenetére
Köszi!
Nekem is az akksi + támogatottsági ideje miatt szimpatikusabb az A54.
Csak amiatt tántorottam el kissé, mert több helyen is azt olvastam, hogy ebben az árban jobb hardverrel ellátott telefont is kapni, csak konkrétumot nem írt senki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest