Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Windsurfer
tag
Mivel nem találtam általános Blackberry topicot (vagy csak a szememet nem szúrta eléggé) ezért itt kérdezek.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a BB-nél ez a regisztráció (pl az e-mailhez) telefonszám vagy a telefon IP MAC stb száma alapján működik? csak mert most úgy nézki,hogy egy ideig használnél T-Mobil-l (ott is vásárolt) BB-t de később átmennék Vodára (telót meg függetleníteném) ahol ugye szintén van BB szolgáltatás, és ha váltok szolgáltatót akkor továbbra is tudok e mindent teljes értékűen használni vagy kész annyi, rápacsáltam? 9000 vagy 9700 lenne.
Remélem nagyjából érhető voltam!
Választ, előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Motorola Defy Full Stock ^.^
-
Windsurfer
tag
-
Windsurfer
tag
Sziasztok,
Ma voltam bent a vodkában telefont nézni és a jelenlegi előfizetésemmel és mivel elég régóta vagyok vodás nagy kedvezménnyel tudok telefont kihozni.
Kicsit lestem is amikor az eladó mondta, hogy pl. egy Sony Ericsson Xperia X10 Mini (nem Pro) kemény 25e magyar forintba eltudnám hozni minden akció nélkül.
Nos, nagyon elgondolkoztam rajta és érdeklődnék, hogy szerintetek megéri-e ennyiért? Az összes hazai és külföldi tesztet már régebben elolvastam a telefonról és nem igen húzták le sehol.
Ami fontos elvárás a telefonnal szemben:
Aktív használat mellett is bírjon 1 napot (mondanám, hogy 3-t de tudom, hogy az csak álom marad a jelenlegi okos telefonoknál)
Wifi, 3G legyen
További programokat tudjak a telefonra telepíteni (pl.: Skype).
Valami kultúrált zene és videó lejátszó legyen benne
Ha ráfúj a szél, ne essen darabjaira.
Bírja 2 évig.Igazából amiről egyik hír sem szól és nem találtam sok infot erről a telóról, hogy mennyire bírja a strapát? Nem szándékozom a 10. emeletről ledobni, de azért ha esik 20cm-t akkor ne essen darabjaira. Tudom, hogy számít, hogy hol éri az ütés …
Szóval? Venni vagy nem venni?
(Még elvileg szóba jöhetnek ilyen áron –legalább is gondolom- Nokia C6 és Samsung Wave 723)
-
Windsurfer
tag
válasz DeadMeat #17055 üzenetére
Azt hiszem meggyőzött a teszt! Köszi, holnap vissza megyek és megkérdezem, hogy üzletiben is elérhető-e már
Viszont kicsit aggaszt ez az Android update-t kap-e majd v sem mizéria ami (mint most utána olvastam) az SE X10-nél is van, hogy nem lesz rá 2.2...nah nem mintha tudnám, hogy milyen különbség lesz a 2.1 és 2.2 között mert ez lenne az első androidos telóm, csak kicsit zavar, hogy féléves telók aztán már is vége az Android supportnak (X10 Mini / Pro-ra gondoltam féléves telónál nem a sima X10-re)
[ Szerkesztve ]
-
Windsurfer
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok és két telefont néztem ki a Vodnál, az egészre, 40.000 Forintot szánnék kb. (+ - 5000 Forint max)
HTC Trophy 7 és LG Optimus Black.Még mielőtt vissza küldenétek általános iskola, alsó tagozatába, régóta vagyok Vodás és kapok kedvezményt, így belefér az LG is a keretbe :-)
Tudom, jól belenyúltam mivel az egyik WP7-s a másik megy ugye Androidos.
Amire első sorban használnám a telefont a telefonálás mellett, e-mail (gmail), netezés, zene hallgatás és hát hosszabb utakon talán kis játék is (nem igazán hardcore szinten).Amiből nem igen szeretnék engedni az ez a 4” körüli képernyő méret.
Nem p*cs növelés miatt, egyszerűen a kényelmesebben érzem magamat egy nagyobb kijelzőn.
A belső memória legyen minimum 1GB és hát azért a processzor se legyen 1ghz alatt.Netezni elsősorban Wi-Fi-n keresztül neteznék rajta és itt kérdezném, hogy mennyire macerás a két említett telefonból elő varázsolni a MAC címet, mivel itthon MAC szűrés van és olvastam, hogy azért nem mindig olyan egyszerű ezekből az okos telefonokból előszedni ezt.
És ebből kifolyólag jó lenne ha stabilan fogná a Wi-Fi-t ne csak azt amit 1cm-ről szór tőle a router (pl.: fősuli).Fontos lenne még egy jól kezelhető és átlátható naptár, lehetőleg ne legyen limitálva (vagy ha még is akkor is sokat lehessen bele rögzíteni) az eseménye / találkozok száma amit belehet rögzíteni.
Zene hallgatásnál a saját fülesemet használnám, így nem számít, hogy melyikhez adnak jobb vagy rosszabb fülest, ez max akkor számít, mikor vezetek és akkor használom a sajátját mint headset de akkor meg tojok rá melyik szól szebben, csak értsem tisztán a másikat.
Továbbá, nem számít, hogy melyik csinál jobb videót vagy fényképet és a GPS-t se nagyon fogom kihasználni.
Viszont jó lenne, ha kibírna legalább egy napot, nincs kedvem töltővel meg pót aksival rohangálni.
A WP7 felhasználóktól szeretném kérdezni, hogy van-e valami infójuk arról, hogy a közeljövőben elérhető lesz-e a Skype WP7-re is?
A Skype oldalán semmit nem találtam erről és hát szeretnék Skype-t is használni (nem létszükség).
Valamit megszeretném kérdezni (szintén WP7), hogy az ingyenes programokat market place régiótól függetlenül bármelyikről letölthetem vagy azokat is csak abból a market place-ből ahova bevagyok regisztrálva (pl.: UK) és ez most lehet hülyén hangzik, de nincs Xbox-m, ennek ellenére a telefonon keresztül ugye használni tudom az Xbox Live-t?Mellesleg, első okostojás telefonom lenne :-)
[ Szerkesztve ]
-
Windsurfer
tag
válasz Dinomano #29951 üzenetére
Ezeket a kínai játék-telefon mixeket felejtsd el.
Nekem is volt kínai telefonom (teszem hozzá, semmi baja nem volt, 2.5 évig bírta, nagyon szerettem) amire azt mondták,hogy van benne GBA emulátor, tehát futtatja a GBA játékokat...nah jah, egyet se ismert fel/játszott le.Szóval inkább vegyél egy PSP-t vagy egy DS Lite-t most már, mind kettő olcsó
Aktív témák
Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Háztartási gépek