Hirdetés
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
az a baj, h kurvára mindegy, mit hisz/tud csáknorisz - ehhez semmi, ismétlem: semmi köze nincs szerencsétlennek
nem csáknorisszal van a baj
szerk. amúgy a topiknyitó szerintem csak annyira gondolta komolyan, mint azt, h ph-híd legyen a neve (remélem, gondolom)
[Szerkesztve]nem, mindegy
-
veterán
Ez a netes szavazás (szokás szerint) rossz vicc... a Szent Korona verzió két nappal ezelőtt még sehol nem volt, ehhez képest most elég szépen vezet. Biztos nem hekkelik a rendszert belülről.
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Integra
titán
nyugodtan lehetne a neve simán NULLÁS híd
ebben benne van minden asszem
hogy egy nagy nulla a magyarság, összetartásból, egyetértésből, kompromisszum készségből, kormányostul, polgárostul, levegő munkacsoportos ökoterroristástul, északi polgármesteresektül mindenestül, tökéletesen tükrözi a magyarság helyzetét no!
ott a jó adag cinizmus benne...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nRu3
addikt
válasz kapcs-ford #26 üzenetére
kb 30percig volt légtér zár ferihegy felett , addig köröztek a vasmadarak.
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
villamos
őstag
Én nem örülnék ha ilyen buta, magasztos, történelmi nevet kapjon a híd, mint pl. a Szent Korona, vagy valamelyik király stb. Hofiról sem kellene elnevezni. Gondoljátok, hogy örülne neki, ha tudná szegény? Szerintem nem. Természetesen Chuck szóba sem jöhet.
Az lenne kívánatos, ha egy egyszerűen megjegyezhető semleges nevet kapna, amely senkit sem sért, méghozzá a Lágymányosi - Híd analógiájára. Annak is akartak mindenféle cifrábbnál-cifrább nevet adni, és végül mégis ''csak'' Lágymányosi - Híd lett. Így tehát lehetne a neve Északi -M0 -ás híd, vagy esetleg Budakalászi - Híd. Vagy valami ilyesmi.
[Szerkesztve]Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
rii
nagyúr
nem tudom számít -e valamit egy ilyen weboldal, engem csak az dühít hogy néhányan simán adnák ezt a nevet neki, amit egy év múlva megbánnának ... (mint páran a PH!-s avatrukat ... ugye .. .csak már nincs ujraválasztás)
amúgy sztem hogy chuk norris ennyire elől van, 18 év alatti userek műve .... kb 10-12 ..... értelmi szint tekintetébenpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
addikt
MIlyen bunkóság már,hogy nem magyarról(vagy aki sokat tett a hazánkért)nevezzük el a hídat.Hanem egy hülye(sza@r)viccről.Vannak olyan emberek akik sokmindent tettek a hazáért és nem is neveztek el róla semmit''I. Mátyás királyról nincs elnevezve jelentős közterület, utca, stb., pedig történelmünk egyik legnagyobb alakja volt.''
Pár napig jó vicc De akkor vagy legyen praktikus elnevezés vagy magyar történelmi vonatkozású -
villamos
őstag
Megnéztem az oldalát, és ha olyan lesz, ami videóban látható, ill a képeken, akkor igen jó kis híd lesz ez, komolyan tetszik.
Egyébként meg lehet nyugodni, mivel a végső névadást egy erre kijelölt bizottság fogja végezni, ez nyelvtudósokból, történészekből, helyi képviselőkből stb. áll majd. Jelenleg csak különféle ötletek ezek a nép részéről.Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
nagyúr
A legjobb a ''Hová tűnt Damon híd?''
[Szerkesztve]Aki él és nem boldog, az téved!
-
nRu3
addikt
Melesleg jó hogy elkezdték a hidat épitgetni meg a nevén lehet gondolkodni, de a nyomvonal hol fog elmenni a budai oldalon a 11-s útol a 10-s út felé és tovább arrol senkinek halvány sejtése sincs, illetve hogy melyik pár száz nagyobb értékü családi házat kell majd ledozerolni
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
viharhozo
addikt
Chuck Norris vagy Csak Mate vagy Nemcsak Karoly. Amelyik a Szt. Koronara szavazott, annak a kezeit kene torni. Sort is elneveztek rola, borzalmas.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
nRu3
addikt
válasz kapcs-ford #76 üzenetére
annak lehet más oka is, de ahogy elnézem igy este voltak késések és törlések rendesen [link]
-
Gazala
aktív tag
Már megbocsásson mindenki, egy híd nevén vitázni? Nem a polgár fog dönteni, hanem a bizottság, tehát kitalálnak valami nevet, ami nem is volt a szavazásban. De ezen vitatkozni... az a no comment.
-
cucka
addikt
válasz (Kolombusz) #71 üzenetére
kóka jános este hazamegy a munkából a szolgálati a8-assal, tölt egy pohárka henessy-t, rágyújt egy kubai szivarra és mint egy gonosz törpe, a markába röhög, mert ez is egy sikeres nap volt, egy ilyen egyszerű szavazással mennyire megvezette az egész országot
most komolyan, szerintem sokkal jobb lenne mindenkinek, ha a lakosság jó része nem szólhatna bele semmilyen formában az ország dolgaiba. mindenféle világnézettől függetlenül.
[Szerkesztve] -
cucka
addikt
-
tiv61us
őstag
Legyen Gero Erno
vagy Rozsa Gyorgy
esetleg a nyulon tul hid"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Gazala
aktív tag
akkor tényleg nem értem.
''javaslat a netes szavazás alapján születik (ez a top3)'' - erre írtam, hogy normális ötletet nem látok még csak a top10-ben sem.
''ha nem születnek épkézláb javaslatok, akkor minden bizonnyal megvétózzák.'' - erre nem reagáltam, mert én is így gondolom.
Parancsnoki-híd -
Oliverda
félisten
Legyen inkább Dunakavicc.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Fooler89
őstag
A Chuck Norris hid egy jó nagy nyalás lenne az amerikaiak felé!
Akkor ez lesz mivel a magyar hű magához!
Egyébként ez az egész csak azért van hogy szórakoztassa a népet, és ne azzal foglalkozzon hogy megint emelték az áram árat+15%-kal!
Én a Hofi hidra szavaznák, de csak azért nem, mert ha olyan lesz a hid mint a uj metroállomások akkor nem sokáig fog megállni!
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
Egyébként ez az egész csak azért van hogy szórakoztassa a népet, és ne azzal foglalkozzon hogy megint emelték az áram árat+15%-kal!
-
lapa
veterán
nemtom mi a bonyolult a chuck norrisban. akinek emailje is meg agya is van szerintem pontosan beláthatja, hogy most ő a divat. még az amiknál is ő a divat, ők is levágják mire fel jött elő. pár éve sándor-híd vagy ludatónálussz-híd lett volna aa nép részirül.
-
tildy
nagyúr
Legyen akkor Szent Endre híd Ezt nagyon tudnám értékelni, egyik kedvenc férfinevem
Ráadásul be is pozícionálbná, hol megy kb..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
brownus
veterán
válasz kapcs-ford #1 üzenetére
lol, sztem legyen a neve '' A Híd''
-
Brae
őstag
''A Reuters pedig egyebek közt felhívja a figyelmet, hogy Chuck Norris eddig háromszor annyi voksot kapott, mint az államalapító Szent István király.''
Siralmas...Ez a mai magyar mentalitás... -
Lord Zero
addikt
bloomberg forrás: Norris, 66, would join historical figures including St. Margaret, Count Istvan Szechenyi and poet and revolutionary Sandor Petofi in having a bridge named after him. - csáknorisz a fenti - szt margit, széchenyi, petőfi - történelmi alakokhoz csatlakozna, mint névadó
tiszta, józan, sallangmentes megállapítás
és loool
szerk. ejjj már, bsszátok meg, szó sincs mentalitásról, hahóóó
infantilis kretén idétlenkedés, no problem, ennél húzósabb dolgokat is gyönyörűen tussoltak már el
a rajtersz hülye, ha komolyan veszi (meg más is)
a szavazás eredménye majd az lesz: északi-összekötő-emnullás-autópályás-körgyűrűs-híd
[Szerkesztve]nem, mindegy
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest