Hirdetés

2019. október 22., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-10-11 13:40:13

LOGOUT.hu

elsődlegesen a Hardverapró "Jelentés" gombját használd, ide akkor írj, ha azt nem tudod
CSAK az írjon, akit anyagi kár ért, CSAK az válaszoljon, akire panaszt tett
ami kell: üzletfél nickneve, apróhirdetés linkje! Milyen módon és mikor vetted át a terméket? Hogyan és mikor fizetted ki? Mi volt a probléma (nem küldte el, hibás a termék, letiltották, stb.)? Mikor jelezted ezt a másik félnek és mit reagált rá?
ha már jelentetted a Hardveraprón, itt nem kell
a válaszunk a hozzászólásodban lesz (link: "itt szóltam hozzá" doboz zászló ikon)
a rendőrségi feljelentés menete 👮
más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítást
személyes adatok, privát üzenetek közzététele tilos (utóbbit nem látjuk)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22701) palatinusk válasza olymind1 (#22697) üzenetére


palatinusk
(újonc)

Szia,

Több éve foglalkozom áruforgalommal. A feladott termék külsérelmi nyom esetén, a terméket FOGADÓ fél köteles ezt jelezi átvételkor a szállítónak. Megkaptad a csomag adatait ezek megtalálhatóak a csomagoláson amit a DPD hivatalosan ráragasztott. Sajnálatos módon én semmit sem tehetek a DPD felé hiszen NINCS NÁLAM A CSOMAG. Ezt a csomagot fogadó köteles megtenni. Továbbá szeretném jelezni, hogy a DPD általad meghatározott csomagküldő szolgáltató aki nem vállal felelősséget a csomagokra az átvételt követően. Ezért kell körültekintően átvenni az árut. Én preferáltam a személyes átvételt de erre nem volt módod. A termék lefotózva kipróbálva ment el és nem volt hibája. Először elismerted, hogy hibátlan a csomagolás (bubisfóliából rengeteg volt benne plussz karton), majd napokkal később jelezted nekem (és nem a szállítóknak), hogy szerinted sérült a csomag. Ezért én miért kellene, hogy felelősséget vállaljak? Az állítólagos hibára pedig elismerted, hogy én arról nem is tudhattam az eladáskor, mivel jeleztem, hogy nálam a "bizonyos frekvencián bizonyos hangerőn" probléma nem állt fenn. Ezek után elismerted, hogy ezt van aki hallja van aki nem. Ilyen alapon jogosan állítom, hogy ha van is ilyen hiba nálam ez nem állt fenn. Ha pedig történt az nálad, vagy jelen állításod szerint a szállításkor keletkezett. Ergó én hibátlanul küldtem el amit elismertél mikor azt állítottad hogy megsérült a szállítás közben. A szállítási gondokat neked kell jelezned a szállító felé, de ezt napokkal a szállítás után már nem hiszem h jogosan tennéd meg. De egy próbát megér.

Várom válaszát!
Üdvözelttel:

Palatinus

(#22702) palatinusk válasza Lackooo84 (#22699) üzenetére


palatinusk
(újonc)

Üdv,
Én nem kérek kártérítést, mivel én nem láttam sérülten a csomagot. A vevő átvette amivel elismerte, hogy sértetlen a csomag. Arról nem is beszélve, hogy először elismerte, hogy sértetlen a csomag felém is írásban, majd napokkal később mikor a csak általa érzékelhető hibát jelezte, azt mondta ok ez jogos de akkor sérült a csomag most vettem észre...
Ha sértetlen a csomag akkor két eset áll fenn, vagy nála keletkezett a hiba vagy én nem tudtam róla ( a rossz indulatot kizárnám... ). De ez nem áll fenn mert azt mondja mégis sérült a csomag ergó nem én vagyok a felelős. De a csomag sérülésének ténye is megkérdőjelezhető mind az átvétellel, mind az üzenettel amiben azt írja sérülésmentesen érkezett meg.
Most akkor sérült vagy nem sérült??? Én honnan tudnám mi az igazság? Az átvevőnek kell ezt jeleznie a DPD felé abban az esetben ha valóban sérült a csomag. Mivel nincs nálam a csomag én nem tehetek semmit, ez a felelősség minden esetben az átvevőt terheli, ezért írja le minden csomagküldő, hogy alaposan kell átnézni, hogy a csomag sérülésmentesen érkezett e. Egyébként a DPD nem is vesz át sérült csomagot ezt is leírják az oldalon...

(#22703) olymind1 válasza palatinusk (#22701) üzenetére


olymind1
(aktív tag)

Sajnos a csomag alját nem néztem meg átvételkor :(

Egyébként nem tűnt megrogyottnak vagy felbontottnak. A hangszórók se tűntek sérültnek első meg második ránézésre se. Mikor raktam vissza őket vissza a dobozukba utána tűnt fel, hogy van pár apró sérülés a dobozon, utána néztem a hangszórót is alaposabban meg a bubis zacsikat is.

Így néz ki közelről:

Mégközelebbről:

Doboz alja kívülről:

Doboz alja belülről:

Meg a 2 réteg bubis zacsik egymáson:

[ Szerkesztve ]

(#22704) Guffy


Guffy
(csendes tag)

Sziasztok!

Szeretnék jelenteni egy hazug csalót (art4tokaj1), hogy mást ne érjen semmilyen kár.

A tárgyi hirdetésben szereplő hdd-k-ből vásároltam 2db-ot 33000,-Ft-ért. Az utalás egyeztetése közben bepróbálkozott további 3 egyéb nagyobb értékű terméke „eladásával” is.

1db hdd érkezett meg, melyhez mellékelt egy levelet, hogy később küldi a másik hdd-t is, mert hirtelen szüksége lett rá (kicsit furcsa indokkal). Türelmesen vártam. A pénz számlájára érkezésétől (2019. március 18.) számítva 6 hét alatt sem postázta el a 2. hdd-t. Ez idő alatt többször is ráírtam, hogy mikor küldi, de csak hitegetett. Időközben, amikor telefonáltam, a telefont nem vette fel, vissza nem hívott. Az elmúlt hét második felében ismét ráírtam, hogy utaljon vissza 16000,-Ft-ot a 2. hdd árát, mert eleget vártam és nem érdekelnek a hazudozásai. Tegnap újra telefonáltam, és csodával határos módon felvette, majd amikor elmondtam, hogy ki vagyok és milyen ügyben hívom, lecsapta a telefont (újabb „korrekt” megnyilvánulás a részéről). Majd ezek után „gerinces ember módjára” belépett az akkjára és visszaírt, miszerint még neki áll feljebb.

Kérem, hogy az illetékesek itt is tegyék meg a megfelelő lépéseket.

Köszönöm!

(#22705) palatinusk válasza olymind1 (#22703) üzenetére


palatinusk
(újonc)

Továbbra is az van amit írtam. Ha ez a szállítás közben keletkezett (gondolom nem te szórakozol vele...) akkor a DPD felé kell jelezned nem felém... Nem én vagyok a szállító és nem én hozzám érkezett így. Így pedig nem értem mi a gond velem...

(#22706) olymind1 válasza palatinusk (#22705) üzenetére


olymind1
(aktív tag)

Küldtem nekik emailt, meg csatoltam a képeket is.

Nem szórakozok, örülök hogy megérkeztek végre a hangszórók, már az Alctron szivacs alátéteket is előkészítettem nekik, ezért is vagyok ilyen csalódott, hogy megint a régieket kell használnom.

(#22707) palatinusk válasza olymind1 (#22706) üzenetére


palatinusk
(újonc)

Remélem megoldódik, sajnos magyarországon belüli fuvarozók kutyaütők és nem vigyáznak eléggé. : (

(#22708) Lackooo84 válasza palatinusk (#22705) üzenetére


Lackooo84
(addikt)

Tudtommal neked kell jelezned a DPD-felé, mert te vagy velük szerződésben, és nem az, akinek a csomagot küldted, persze rögtön az átvétel után mihamarabb kellett volna intézni/jelezni nekik. Egyébként legtöbbször ezeket a "sunyi" sérüléseket lehetetlen kibontás nélkül észrevenni. Az én esetemben jeleztem a futárnak a sérülést, (jóban is voltam vele, mert sokat járt ide) mondta, hogy ő már úgy kapta meg (persze, lehet, hogy nem, de ez nem lényeges), mondtam semmi gond, majd szólok a feladónak, hogy intézze a kártérítést. Elküldtem neki a képeket a éppen, hogy alig látszó lyukas dobozról meg a belül mégis szarrá tört PS3-ról, és sikeresen zárult az ügy, én semmilyen fokumentumot nem töltöttem ki átvételkor.

[ Szerkesztve ]

The Truth is out there...

(#22709) horppc válasza Lackooo84 (#22708) üzenetére


horppc
(tag)

Ha utánvéttel fizetnek az átvételért, akkor az a jogosult a kárigényre, aki kifizette érkezéskor a csomagot, tehát a címzett. Csak érdekességképpen.

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/watch?v=Ec486jU2Jn0

(#22710) Lackooo84 válasza horppc (#22709) üzenetére


Lackooo84
(addikt)

Na az lehet, enyém nem utánvétes volt.

The Truth is out there...

(#22711) simihifi(H)


simihifi(H)
(csendes tag)

Tisztelt Admin!

Szeretném jelenteni attis650 -et sorozatos hazudozásért és károkozáért. Egy telefont vásárolt volna tőlem. A csomagot nem vette át, én fizettem oda vissza a szállítást. Először 5 napig húzta az időt, mikor a telefon már a Foxpost automatában volt, majd folyamatosan kifogásokat talált (hibás nyitókód, levonták a pénzét de nem nyilt ki, visszaküldték már a csomagot, stb.) Persze felhívtam a Foxpostot és elmondták, hogy ez mind hazugság, kísérlet sem volt). A telefon még mindig nincs nálam (12napja) mert most a Foxpostra várok. Tehát duplán ráfizettem. Az ügyfél már napok óta nem válaszol.

Köszönöm

Kap egy figyelmeztetést hogy válaszoljon és rendezze a helyzetet.

[ Módosította: domperke ]

(#22712) mugenpower válasza mugenpower (#22671) üzenetére


mugenpower
(aktív tag)

Sajnos az illető semmilyen formában nem veszi fel velem a kapcsolatot.
Mintha semmi sem történt volna. 2019.04.15.-óta.

Sajnáljuk mi már kitiltottuk őt. Javaslom a feljelentését.

[ Módosította: domperke ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gyuri844

(#22715) adacsa_48 válasza adacsa_48 (#22667) üzenetére


adacsa_48
(újonc)

Köszönöm a választ, mivel én is hibásnak érzem magam (és a hatóságok hatékonyságában sem bízom annyira), így nem kívánok feljelentést tenni. Legközelebb körültekintőbben járok el.

(#22716) Speed(R) válasza adacsa_48 (#22715) üzenetére


Speed(R)
(HARDVERAPRÓD)

Ha mindenki így állna hozzá, legközelebb is nyugodtan beránt mást..tedd meg a feljelentést, ha más is megteszi, már lehetnek kellemetlen percei.

Raktársöprés, mindenféle ritka jóság! => tinyurl.com/aprohirdeteseim

(#22717) desigo


desigo
(senior tag)

"A felhasználói fiókot véglegesen felfüggesztettük."
Kitől tudom megkérdezni,hogy miért lett felfüggesztve?
Épp egy telefont vettem volona tőle.

(#22718) Kalandor válasza desigo (#22717) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)

Topik összefoglaló: "más felhasználóról (kitiltásáról) adatvédelmi okokból nem adunk felvilágosítás"

(#22719) desigo válasza Kalandor (#22718) üzenetére


desigo
(senior tag)

rendben,köszi

(#22720) adacsa_48 válasza Speed(R) (#22716) üzenetére


adacsa_48
(újonc)

okok, igazad van, megy a feljelentés

(#22721) sputyi70


sputyi70
(aktív tag)

Sziasztok. Szeretném jelenteni barosano84 fórumtársat. Megbeszéltünk egy telefoncserét, már törölte a hirdetést lekonkretizáltuk a helyet, időt, és a megbeszélt idő után egy órával meguntam a várakozást. Fel sem hívott, hogy nem jön, amíg én vártam. Igazából buktam miatta 9k benzinköltséget-t mert vidékről mentem fel. Tudom semmi esély rá hogy kifizesse, bár megkértem rá, csak szeretném ha a neve itt maradna, hogy mást netudjon ilyenformán megkárosítani. Szomorú, hogy ilyen inkorrekt emberek szórakoznak mások idejével, pénzével.

Sputyi

Neve itt marad az utókornak.

[ Módosította: domperke ]

(#22722) Chal


Chal
(őstag)

Sziasztok,

Szeretnék jelenteni egy megbízhatatlan hirdetőt: Insomnia.

Telefonon és privátban is megegyeztünk, lefixáltuk a napot (csütörtökön beszéltük meg péntek estére). Azt mondta bármeddig mehetek, sokáig elérhető. Mivel nem szeretek senkihez váratlanul beesni, ezért jeleztem, hogy pénteken mindenképpen hívom még, hogy órára pontosan megadjam az érkezést. Átszerveztem miatta a napom (gyerekkel nem könnyű), vettem ki KP-t, és hazafelé jó nagy kerülővel (potom 1.5 óra a pénteki csúcsban ajándék volt) a megadott környék felé mentem, bízva benne hogy közben visszahív vagy felveszi, de sajnos mindhiába. Privátra nem válaszol, a hirdetést törölte, a telefonja 1 kicsengés után fixen bont (vélhetően blacklistre tett). Alapjában véve türelmes ember vagyok, feltételezem ilyen esetben a másikról, hogy valami baj történhetett vele. De mivel 4 nap eltelt, ő pedig lelkesen belépeget a PH-ra, új hirdetést ad fel, UP-olgat, stb.. , így azt gondolom, hogy ez a jelzés megérett arra bőven, hogy elküldjem.

Sajnálatos, mert egyébként ő maga is jelentett már hasonló esetet itt, de úgy látszik csak azt tekinti problémának, amit mások csinálnak vele.

[ Szerkesztve ]

(#22723) insomnia válasza Chal (#22722) üzenetére


insomnia
(tag)

Kamu, nem beszeltuk meg biztosra, de ha igy jobb a lelke a forumtarsnak belefer nekem ez a post.
Szerintem a cimet sem irtam meg hova kell jonni, ezert nem is tudta hova kell jonni :-)

(#22724) Chal válasza insomnia (#22723) üzenetére


Chal
(őstag)

Agyam eldobom, kérném az illetékeseket/moderátorokat, hogy tekintsenek be a privát üzeneteinkbe, semmilyen érzékeny információ nincs ott, csak ennek az adásvételnek az egyeztetése, szóval nyugodtan megtehetik. Ott szerepel az is csütörtöki dátummal, hogy a Camponánál van. Az elmúlt pár órában a jelentés hatására próbált mentegetőzni és bocsánatot kérni. Megerősítette, hogy meg volt beszélve a péntek, de sajnos eladta a termékeket egyben egy cégnek, mert nem tudott rá nemet mondani, hogy egyben viszik. Ez a privátokban mind olvasható.

A fenti vádjának az is ellentmond, hogy miközben én hajkurászom, ő aktív az oldalon, új hirdetéseket ad fel, UP-olgat, a telefont pedig kinyomogatja, privátokra nem válaszol. Döbbenet hogy ilyen van :(

[ Szerkesztve ]

(#22725) Kalandor válasza Chal (#22724) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)

Nem látunk bele a privátokba, és nem is láthatunk, azok nem publikusak.

Találkozó megbeszélésének mindenesetre az minősül, ha mind a 4 ismérv igaz:
- konkrét időpont van megnevezve
- konkrét hely meg van nevezve
- ezeknek a tudomásul vételét mindkét fél visszaigazolta
- további megbeszélés, értesítés stb. nincs megbeszélve

Ha tehát csak annyi van, hogy pl. pénteken a camponánál találkozunk, de még beszélünk, akkor a negyedik ismérv nem teljesül, de mivel a campona nagy, még a kettes sem annyira.

(#22726) Chal válasza Kalandor (#22725) üzenetére


Chal
(őstag)

Köszönöm a választ, megértettem. Azt hiszem hogy ott rontottam el, hogy ragaszkodtam hozzá, hogy pénteken hívni fogom annak kapcsán, hogy pontosan mikor érek oda. Mondhattam volna hogy 19:00, aztán max kések. Ő mindenesetre írásban és szóban is visszaigazolta többször is hogy megegyeztünk, enyém a termék, csak hát túl jóhiszemű voltam.

No mindegy, szerintem túlragoztam ezt, lesz majd másik, korrektebb eladótól, lapozzunk :)

[ Szerkesztve ]

(#22727) insomnia válasza Kalandor (#22725) üzenetére


insomnia
(tag)

Nem a camponaban lakom, hanem attol nem messze egy utcaban egy hazban.

- Nem volt pontos idopont megbeszelve
- Nem volt pontos ar megbeszelve
- Nem volt pontos hely megbeszelve ...

tobbszor felhivnak egy nap emberek alkudozni, meg azzal majd jovok. 10 emberbol 2 eljon.
O is lehet eljott volna.

(#22728) insomnia válasza Chal (#22724) üzenetére


insomnia
(tag)

nem tudom mire vezetheto vissza a tenyek ilyen szintu elferditese, mindazonaltal legkozelebb javaslom az alkudozas helyett el kell menni penzzel, pontos helyszinre pontos idopontban es megvenni a termeket.
Ez ilyen egyszeru szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#22729) Chal válasza insomnia (#22728) üzenetére


Chal
(őstag)

Egy fillért nem alkudtam, nem szokásom. Ha visszaemlékszel, még jeleztem is, hogy ha kell, fizetek többet, hogy bizonyos banki költségeid is ki legyenek egyenlítve, amire panaszkodtál hogy sok lesz. Végül is alkudoztam, csak felfelé. Végül persze más módját választottuk a vételár kiegyenlítésének, mert te az eredeti állításoddal szemben az említett fizetési módtól is visszaléptél. Te ezekre amúgy egyáltalán nem emlékszel, vagy direkt ferdítesz?

Minderre csak azért reagálok itt, mert privátban teljesen más arcodat mutattad ma, miután rájöttél hogy jelentettelek. Hirtelen megtaláltad a válasz gombot, amit 4 napig nem sikerült, és bocsánatot kértél, és leírtad hogy egy korrekt cég elvitte egyben az összes terméket, és erre nem tudtál nemet mondani. Csak azt ugye nem látja senki, publikusan pedig védened kell az imázsodat, csak megér e ez annyit, hogy hazudozz... Nekem biztosan nem érné meg.

De szerintem fejezzük itt be ezt, én megkaptam a hivatalos választ, nem fogsz negatívot kapni, elfogadom azt is hogy miért nem, legyél vele boldog. Továbbá elnézést kérek a jelenlévőktől, többet nem fogok postolni ide ezen ügy kapcsán.

(#22730) Guffy válasza Guffy (#22704) üzenetére


Guffy
(csendes tag)

Sziasztok!

Ezúton jelezném, hogy a fenti ügyemben változás történt. Üzletfelem belföldi postautalványon megküldte a 16000,-Ft-omat, amely a mai nap folyamán megérkezett. Én, így az üzleti kapcsolatunkat lezártnak tekintem.

Az illetékeseknek köszönöm a közbenjárását!

Üdv!

(#22731) insomnia válasza Chal (#22729) üzenetére


insomnia
(tag)

Valoban elnezesed kerem amiert nem neked adtam el, hanem annak aki idejott kifizette es mind megvett, aztan nyugodtan el tudtam utazni a hetvegere.
Kerek egy negativot, hol lehet azt igenyelni?

(#22732) Kalandor válasza insomnia (#22731) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)

A másik félnek kell kérnie az értékelést a hirdetésben.

(#22734) shteer válasza Kalandor (#22732) üzenetére


shteer
(félisten)

Nem az a HA-törvény, hogy csak létrejött üzlet esetén lehet értékelni?

G25 / G27 pedál adapter Fanatec kormányhoz eladó

(#22735) Kalandor válasza shteer (#22734) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)

Ő kérte...

(#22736) Klikodesh


Klikodesh
(senior tag)

Sziasztok

Soulsociety to lszerettem volna ezt a notit megvebbi.

Penteken adta fel a hirdetest, szombat delelott nem tudam elerni. Del utan hivott fel azt mondta mar elvittek de utananez van e masik. Visszahivott, hogy megis viheto 2 kor a keleti melleti boltjaban atveheto, felhiv mikor indul be. Fel haromkor rakerdeztem mikor is lesz bennet azt mondta megcsuszott kicsit idoben de 4 kor viheto, negyed negykor hivott is mar uton van induljak erte.

4kor a boltban nem talalta notebookot, felhivott valakit mi van vele. "Az jo mert itt van a vevo erte." mondta neki. A notebookot bevittek az almariumba mert volt a kijelzon egy fehet folt.

Ez a fotokon nem volt lathato, bar elottem probalt egy ur marticat eltevolitani egy asus notebookrol ami a hirdetesuk fotojan makulatlan volt, nem ugy nez ki mintha tenylegesen a termekeket fotoznanak. Inkabb netrol szedett kepekkel hirdetnek. A notebookot amit vettem volna is US billentyuzettel hirdettek a kepen EUs volt.

Az almarium hetvegen nincs nyitva Pesten tehat mar a hirdetes feledasakor nem lehett volna naluk.
A Gyori is csak szombat delig van nyitva tehat amikor mar visszahivott hogy viheto akkor ott kellett volna legyen.

Azt mondta 4 nap mulva kedden hivjam oket de a jo hir az hogy uj kijelzovel kapom, 4-5 nap a csere.
Kedden azt mondta meg nem tudja mikor lesz kesz majd hiv, nem tette meg amikor keresem mindig valami uj kifogas van, megkerdezik par perc mulva felhivnak amit termeszetesen nem tesznek meg.

Masfel oram ment ra plusz a kozlekedesi koltseg, szerintem erdemes lenne az ertekelesei kozott ez is megjelenjen.

Elnezest hogy hosszu de nem akartam tobbszor kelljen irni ha reszleteken akar kotekedni az ur.

Érétkelést csak létrejött üzlet után lehet kérni, ez nem történt meg. Viszont soraid ittmaradnak az utókornak.

[ Módosította: MurdR ]

CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.

(#22740) Klikodesh válasza Klikodesh (#22736) üzenetére


Klikodesh
(senior tag)

Érétkelést csak létrejött üzlet után lehet kérni, ez nem történt meg. Viszont soraid ittmaradnak az utókornak.

Ezt senki se nezi, az ertekelese pedig ezutan is makulatlan marad.

Tehat ez a topic mar csak arra jo az igy megkarositottak idejuket tovabb vesztegessek az uggyel.

CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.

(#22743) MurdR válasza Klikodesh (#22740) üzenetére


MurdR
(HARDVERAPRÓD)

Nem egy, és nem két hasonló eset miatt hoztuk ezt a szabályt.
a legtöbb esetben ellenőrizhetetlen az ok-okozat. Épp elég problémát jelent az, hogy néha félinformációk mellett kell nyomozgatnunk és döntést hoznunk létrejött üzlet után.

(#22744) Alaplapos_19


Alaplapos_19
(újonc)

Kedves Moderátorok!

Sajnos ide kell forduljak, mivel az illető (Soul) nem válaszol már rég.

Beszámítottam egy GTX970es kártyát az egyik általam hirdetett hardver árába, majd próba után kiderült, hogy gond van vele, ezt másnap jeleztem is, hogy 3D terhelés alatt hibát produkál a kártya.

Konkrétan ezt:
[link]
(Unigine Superposition teszt alatt is ugyan ez a jelenség: zöld és lila villogások)

Ezután még több gépben, több driverrel is teszteltem, ugyan az a helyzet.
2 opciót vázoltam fel:
-vagy visszacseréljük az egészet, mi tha mi sem történt volna
-vagy kifizeti a beszámított termék árát és én azt visszaszolgáltatom neki.

Reakció nem érkezett, csak egy ajánlat, miszerint:

"a kártya felét kifizetem, 15.000.- forintot. az megfelel neked ? szerintem ez korrekt ajánlat. tényleg a gépből vettem ki és nálam nem voltak ilyen zöld kockák a képernyőn."

Írtam, hogy ez így nem oké, mert ha én adtam volna neki hibás kártyát ő sem akarnád féláron megtartani...
Azóta többször is írtam neki, elolvassa az üzeneteket, de semmi reakció.

Privátban beszéltünk a poszt írójával, akkor egyelőre folyamatban van az egyezkedés. Kérünk majd visszajelzést, hogy sikerült-e megoldani a problémádat. -MurdR

[ Módosította: MurdR ]

(#22745) MurdR válasza Alaplapos_19 (#22744) üzenetére


MurdR
(HARDVERAPRÓD)

Róla van szó?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.