Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz geckowize #128106 üzenetére
1. Lehet, ha nem kezeli a gyárilag akkor töltesz le valami lejátszó programot aztán megy.
2. Lehet szinkronizálni mindent.
3. Hát igazából elég sok mindenre kell figyelni. Használtat akarsz vásárolni?
Én anno SGS2-ről tértem át i4S-re, azóta csak az iOS.
[ Szerkesztve ]
-
ny.erno
tag
válasz geckowize #128108 üzenetére
Akku: Nagyjából sehogy. Vannak azok között is jó minőségűek és az Apple is (ugyan úgy, mint más nagy cégek) szinte majdnem mindent kínában gyártat.
Touch ID-t nézd meg, iCloudból tudjon kilépni, ha függetlennek hirdeti akkor próbáld ki legalább 2 hálózaton, gombokat nézd meg, hogy jók-e, próbahívást csinálj, hogy hallasz-e rendesen, illetve hogy hallanak-e (kihangosítva is!), fülhallgatót vigyél, ha nincs hozzá és azt is próbáld ki (hangjegyzettel akár). Ha konnektor közelben vagytok, akkor nézd meg, h tölt-e rendesen. Elő-hátlapi kamera.
Tartozékok:"Designed by Apple" feliratot keress az adatkábelen halvány szürke írással (ebből lehet után gyártottat is használni, ha támogatja az új iOS-eket is). Töltőfej.. Na itt érdemes az eredetit használni, nehogy felrobbanjon. Ha belenézel az USB csatis részén akkor van egy számsor az eredetiekbe. Lehet után gyártottba is jobbat kapni, de az majdnem annyiba kerül, mint egy gyári, akkor meg már nem rizikóznék ezzel.
Mindenképpen írj adásvételit. Kb ennyi. -
ny.erno
tag
válasz geckowize #128173 üzenetére
Sima ingó adásvételit használok és azt kibővítem, hogy tiltás esetén tessék visszavásárolni (ehhez elvileg szükséges 2 tanú, de a gyakorlatban ezzel nem foglalkozom, a címe és a személyes adatai megvannak és azt ellenőrizd le kitöltéskor). Hála égnek nem volt még ilyen eset. Ha privátban küldesz egy e-mailt, szívesen átdobom amit használok.
Igen, ugyan azok vonatkoznak.
-
Noxy
veterán
válasz geckowize #128189 üzenetére
5C-re se lenne kereted?
Mert uaz a hw, csak javították benne az i5 elbaltázott dolgait.
Google: i5 visszahívás
Ezeknek meg ugye utánna kéne nézned vásárlás előtt , hogy nem e esett bele valamelyik gyári hibába.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Blyan
félisten
válasz geckowize #128189 üzenetére
Egyelőre semmi baj nincs vele, csak meglehet, hogy a következő főverzió váltáskor az 4s sorsára jut.
De azt sem szabad elfelejteni,hogy az i5 a 4S-nél közel 3x erősebb hw-rel rendelkezik. Szóval két-három hónapra szvsz tökéletes.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
gtamate2
veterán
válasz geckowize #128195 üzenetére
Nekem i5 van most, android után rohadt gyors, a kamera zökkenőmentes és gyorsan lehet vele képet csinálni.
Nekem egy kicsit a lassítás hiányzik (120fps) a kamerából, de lehet nem is használnám annyit.Én spec. az 5s-ért nem adnék felárat hanem akkor már inkább a 6.
Az 5c pedig nagyon gagyinak tűnik mellette, az biztos nem kellene.Az ios9.1 van és nincs probléma sebességgel, fut minden ahogy kell. Ma ilyen 20 alkalmazást lőttem ki a háttérből, de fel se tűnt. Androidnál pedig folyton ki kellett lépkedni 1 gb memória mellett.
Ha teheted inkább 32 gigást nézz, a 16 gyorsan betelik ha felraksz pár játékot, persze ha nem játszol akkor elég a 16.
*Sn0w
-
legenda
válasz geckowize #128573 üzenetére
a telenor esetén megy budapesten az 1800 MHz, illetve a nagyobb városokban ha van, de vidéken a 800 MHz nem.
a vodafone teljesen felejtős, mert nekik 800 és 2600 MHz van, ezeket a sima 5-ös nem kezeli, illetve telekom is csak ott, ahol van 1800 MHz - budapesten és a nagyobb városokban -, vidéken a 800 MHz és a határmenti városokban a 2600 MHz szintén nem okés a telefonnak.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest