Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Valahogy nem érzem most ebben az erőt, ennyiért többet vártam volna kamerában a Honort-tól.
600 ezer a 14 ultráért nagyon sok, de így már annyira nem is tűnik vészesnek.
Kamerában szerintem mindenképpen el fog maradni tőle, az x7 ultráról nem is beszélve.
Bár gondolom mennek is rohamosan esni fog az ára aprón.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
Pár fotót megnéznék a nagyobb frissítés után a telótól...
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Az oké, hogy az egyik tesztben így, a másikban meg úgy szerepel, de jobb lenne látni pár fotót, itt a csoportban is.
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Azért van korlát, egy 10x-nél már nyilván gatya van neki.
A legjobb az lenne ha lenne egy 6x zoom kamera is pl egy imx858 F3.0 alatti fényerővel és telemakró képességgel.
A 2.5x kamera és a nagyon jó képfeldolgozó miatt tud jó lenni a szenzor zoom 5x értékig.
Nem lesz a hosszú távú zoom kamerák királya, de ha valakinek elég az 5x, akkor no para.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
Igen erre lennék kíváncsi, hogy mennyire lehet közel kerülni a zoom kamerával tárgyakhoz.
Nem vetted észre hogy esetleg átváltott e ultraszélesre, mert ez a 8cm nem valami reális, ennyire tuti nem tud közel fókuszálni.
Nem tudom megnézni képinfókban, hogy melyik kamerákkal készült, nem teljes méretű a feltöltött kép, esetleg ide is feltudnád tölteni.? [link]Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
Ez valószínűleg átváltott ultraszélesre, itt jelzi is, hogy makró módba kapcsolt a telefon. [link]
Én arra lettem volna kíváncsi, hogy mennyi a legközelebbi távolság, amit az igazi optikai 2.5x zoom kamera tud.
Mert ha pl tudná a 30cm-et(telemakró), akkor ehhez hasonló képeket lehetne vele csinálni vagy még jobbat is, mert a szenzor brutális benne.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Ha valakinek vannak megosztani való képei, ne tartsa vissza.
Vagy ha valaki esetleg csinálna pár természetes módban rögzített fotókat, az még jobb lenne.(teljesméretben megosztva)Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Valaki tudna feldobni ehhez hasonló 4k 60fps videót a telóval.? [link]
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
Sziasztok.!
Pár képet tudnátok megosztani a telóval, ami természetes módban készült.?
Pl ide feltöltve. [link] vagy akár google drive-ba.
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest