Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz Ger_man #42040 üzenetére
Szép munka nagyon, átgondolt- részleteiben megtervezett. Látványban biztosan nagyszerű lesz.
Számomra ugyanezen munka alumíniumból még ütősebb lett volna ( bár igaz én a fémekhez jobban kötődöm). Tudom mind munkában és költségben messze távol áll a rétegelt lemeztől.
Sok sikert a továbbiakhoz! -
Ger_man
senior tag
válasz Ger_man #42040 üzenetére
Ma nem volt valami szerencsés napom, pedig jól indult a dolog, megérkezett Atke-től a harisnyák. de sajnos elnéztem a tüskefajtákat (hosszabbítók készülnének).
Aztán ahogy a képeken is látszik lefújtam fehérre a tápot, de valami ezeréves sprével, amitől iszony csúnya lett a felület, elkezdtem csiszolni erre rájöttem, hogy magától lepattogzik, oké, akkor veszek új festéket, de még segíteni kellett faternak, így késő este fújtam le, miután levakartam azt a kakit róla. Erre túl sokat fújtam, itt-ott megfolyt... ok, nem vészes úgy sem látszik.Aztán jött a harisnyázás, most csináltam először, mondom a 6pinnel kezd Gergő, mert azt még talán elronthatod, az még belefér. Nem rontottam el, nem a legtökéletesebb lett, de a következő már jobb lesz, már ráéreztem az utolsó két kábelénél. Erre nagy örömmel szaladtam le a műhelybe, azért az alkatrészért, amin keresztül húzom a kábeleket... persze túl kicsik a lyukak, és annyira közel vannak, hogy valszeg a fúró megeszi a köztük lévő vastagságot... szuper, holnap megint okoskodnom kell... a végén még a zsugorcső előtt kell áthúznom a kábelt rajta, de akkor meg már nem tudom összepréselni, tehát összeállítás után tudok csak harisnyázni... hmmm, finom.
Na de legyünk pozitívak, megvan szinte az összes alkatész másodszor is kezelve olajjal, tehát már tényleg a vége felé járok... ami nagyon NAGY örömmel tölt el. Gebasz mindig van, de semmi sem megoldhatatlan.
Hétfőn össze lesz rakva, kábel nélkül vagy azzal, de állni fog a saját lábán!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Synology NAS
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok