Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istyu74
aktív tag
Üdv,
Tegnap kaptam kézhez az uj 3TB WD 30EZRX winyómat,de sajnnos nemtudom leformázni csak 2.19 TB ra a maradék részt se programmal se a windowzal nem tudom.
Windows 7 ultimate 64 bit van fönn,az alaplap biosban felismeri 3TB osnak,próbáltam már itt is utána keresni valami megoldásnak de eddig nem találtam rá érdemleges megoldást.Ha valakinek lenne ötlete,vagy személyes tapasztalata és megosztaná annak megköszönném.
Üdv, István.
-
Istyu74
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #20666 üzenetére
Windows 7 ultimate 64 bit van fönn.de az a baj hogy már eleve,mikor beraktam a winyót akkor is csak 2.19 TB ot engedélyezett a fönnmaradót látom de nem tudok hozzáférni, nem tudok rajta particiót létrehozni semmilyen programmal.
[ Szerkesztve ]
Üdv, István.
-
Istyu74
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #20668 üzenetére
Köszönöm a segítséget végre sikerült.
Én meg már alaplap cserén gondolkoztam,az életben nem jöttem volna rá hogy így kell megoldani,még egyszer ezer köszönet.Üdv, István.
-
Istyu74
aktív tag
Üdv,
adott egy 3 tb os WD (WD30EZRS) még a régi lapomban formáztam ahol a bios miatt csak GPT lemezként tudtam használni mivel diinamikus lemezként csak 2.1 Tb ot formázott le a rendszer,a fennmaradó 700 akárhány gigával nem tudott mit kezdeni.
Kérdésem a következő lenne,a mostani alaplapom már UEFI Biosos,ha most akarnám át konvertálni Dinamikus lemezzé,akkor letudom az egészet egyben formázni,vagy ugyanabba a limitbe ütközök mint előtte,hogy csak 2.1 Tb ot enged a rendszer ?Üdv, István.
-
Istyu74
aktív tag
Sziasztok,
Van egy 4 terras winyom, ezen 3 partició.
Össze tudom ezek úgy vonni hogy az adatok megmaradnak rajta ?Üdv, István.
-
Istyu74
aktív tag
-
Istyu74
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- eBay-es kütyük kis pénzért