Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Az első régebbi fotónál még te mondtad, hogy húztál rá ps-ben valamit, amitől olyan érdekes "bokeh" volt a kép alján, a mostani képcsokor első képén meg nekem akkor is nagyon természetellenes az a bokeh. Nem tudom. Biztos én jöttem ki az ilyenből, de nekem akkor is fura, de úgy látszik akkor csak én érzem így ?!
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Sir Riccio
addikt
Én is most kezdem végre a keresőben is észrevenni ha valami kinő valamelyik alanyból, tavaly volt fotó amiről egész fát retusáltam le emiatt, de most már azért kezdem megtanulni. Amúgy a Pillana(r)t MÉRLEG csoportban hívták fel erre a figyelmem, aki esküvőzik annak érdemes ide néha fotókat feltöltögetnie. Persze Ők sem mindenhatók de sokat lehet tanulni a kommentjeikből.
Ami a csillagosokat illeti, csak nyugodtan. Bár pont mostanában volt ebből egy elég komoly vita, egy teljesen másik téma kapcsán, megvádoltak, hogy teljes egészében azt a kollégát másolom akinek a képeit látva elkezdtem a csillagos eget fotózni még évekkel ezelőtt, de én nem foglak ezzel abajgatni szóval csak nyugodtan. Várjuk az eredményt!
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠