Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
becso13
aktív tag
válasz Tipo16V #17413 üzenetére
A 3 közül _szerintem_ a Peak a legjobb (bár még nem próbáltam... összetétel alapján mondom), de nem jobb annyival, mint amennyivel drágább szerintem. 12 körül van muscleteam-en a peak, 9 körül van a dymatize profigymen.
Scitec is 12 körül van, ahhoz képest én nem látom olyan jónak.
Én a dym-t venném.
[ Szerkesztve ]
-
becso13
aktív tag
válasz Quan-Chi #20128 üzenetére
Na igen, sportikán mindig minden 10% akciós legalább. Szóval ez az akció inkább 20%, mint 30. Ennek ellenére Gaspari Myofusion fehérje 10400-ért szerintem nem rossz (profigymen is ennyi kb, de ott 27000-ig van postaköltség), meg vettem még egy Omega 3-at 1800-ért kb.
[ Szerkesztve ]
-
becso13
aktív tag
válasz nepszter1 #20172 üzenetére
Nekem anno Tóth Dani mutatta meg a boltban. Elhittem neki, amit mond, mert állítólag nem laikus .
Ez egy elég jó leírás amúgy:
"van egy kis lyuk az egyik végén. Ebbe belebújtatod a másik végét, így keletkezik egy hurok. Ezt rászorítod a csuklódra. A maradék, szabadon maradó végét kell a rúdra tekerni, a fogással szemben. Ráfogsz a rúdra tekert gurtnira - tehát a fogásod és a gurtni együtt tartják a rudat. Olyan mintha valamit rátekernél a rúda és arra fognál rá, hogy ne csússzon, csak ez esetben amit rátekersz, az egyúttal a csuklódhoz is van erősítve."
[ Szerkesztve ]
-
becso13
aktív tag
Nem tudom próbáltátok-e már:
Pulykaburger.
Hozzávalók:
* 40 dkg finomra darált pulykamell
* 1/2 közepes fej vöröshagyma
* 2 gerezd fokhagyma
* 2-3 szál újhagyma
* 2 ek mustár
* 1 tk só
* 1 kk frissen őrölt fekete bors
* 1 tojás
* 1 ek zabkorpa
* olívaolaj a sütéshezElkészítés:
# A háromféle hagymát finomra vágjuk.
# A darált húst sóval, borssal fűszerezzük, hozzáadjuk a hagymákat, és a mustárt.
# Az enyhén felvert tojást is beledolgozzuk, a végén a zabkorpát hozzákeverjük.
# Lefedve hűtőbe tesszük néhány órára.
# Sütés előtt egy-két órával kivesszük a hűtőből, hogy kisütéskor szobahőmérsékletű legyen a massza.
# 4 pogácsát formázunk.
# teflonserpenyőben,vagy grill lapon kisütjük a burgereket.Nagyon jó kis kaja és könnyen csúszik. Akár diétába is belefér néha. A bucizsemle nem kell hozzá olyankor , én simán zöldséggel ettem. Annyit változtattam rajta, hogy kivettem a hagymákat, csak a fokhagyma maradt, mert a másik kettőt nem bírom, fáj a fejem (tudom, ugorjak ). Így kicsit több bors kellett, meg tettem bele egy kis erős paprikát. Szerintem nagyon finom.
[ Szerkesztve ]
-
becso13
aktív tag
És tényleg van DM-ben 899 forintért 60-as Omega 3. Ezen most meglepődtem. 180 mg EPA és 120 mg DHA.
-
becso13
aktív tag
válasz #89874944 #20303 üzenetére
Ha jól gondolom, akkor a linolsavat (CLA) az Omega 3 mellé kell szedni, mert ez az a sav, amiből a többi Omega 6 zsírsavat a szervezet már elő tudja állítani.
Az Omega 3 ágon is létezik egy ilyen sav, az alfa-linolénsav, de abból nem lesz elég hatékonyan EPA és DHA. Ezért van szükség halolaj-kapszulákra.
Emellé szoktak még lenmagolajat kortyolgatni, hogy alfa-linolénsavat is vigyenek be.Más: láttam, hogy van VPX fehérje profigymen és anno itt vki nagyon dicsőítette. Mennyire finom ez a VPX (tudom, kismacska vagyok, de mióta Gaspari fehérjét vettem, nem tudok elmenni az íz mellett )
[ Szerkesztve ]
-
becso13
aktív tag
válasz enginev3.0 #20689 üzenetére
Arnold enciklopédiáját olvasgatom most éppen, és neki volt egy nagyon jó válasza erre, ha azt mondják, hogy nem akarok kigyúrt lenni. A tenisz edződhöz se úgy mész oda, hogy oké edzünk de azért nem akarok wimbledonban játszani jövőre .
Más: kéne tudni, mégis hogyan néz ki az a kondigép. Emellé nem ártana, ha már otthon akkor vmi kétkezes súlyzó, pár súly, egy fekpad. Az se árt, ha tudsz húzódszkodni vhol.
Edzéstervet meg ezekhez mérten lehet írni, hogy mik vannak otthon. (Kezdetben teljes testet szokás edzeni)Mindezek mellett SOKKAL jobb megoldás, ha elmész terembe, mert ott más a hangulat, komolyabban veszed és nem hagyod abba 1-2 hónap után. Ezt ki tudod egészíteni otthoni edzéssel, meg tudsz spórolni egy alkalmat mondjuk.
Sok sikert ebben a sportban!
Mod: megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
becso13
aktív tag
Ilyet csináltam:
Gaspari eperkrém fehérje
kevés zsírszegény tej
víz
zselatin
kevés folyékony édesítőEpres kocsonyaszerű dolog lett belőle és finom nagyon Ha édességre áhítozom már, akkor csak eszek belőle 2 kanállal a hűtőből.
-
becso13
aktív tag
Úgy emlékszem, hogy valaki írta itt, hogy rossz a térde. Nekem a bal térdem nagyon rossz, még régebben ment ki, azóta se funkcionál jól. Lehet, hogy meg kéne műteni, de mégis próbálnám ezt kikerülni ha lehet. Milyen gyakorlatokat ajánlatok?
A lábam olyan gyenge, hogy a lábtoló csak súly nélkül is fáj, a jobb lábammal, ha nyomom akkor meg nem is érzem, hogy nyomok vmit...Azt gondoltam, hogy próbálok keretben guggolni, lábtolózni csak a rossz lábamra, felhúzást csinálni, lábhajlítózni vagy vádlizni.
Mit ajánlotok?
[ Szerkesztve ]
-
becso13
aktív tag
Steve Namat 4. lett Jacksonville-ben. Grat neki!
Lassan kezd nevetséges lenni, hogy a bb.hu nem hoz le róla semmit...
"A harmadik helyezett azonban nagy meglepetésre Mike Valentino lett, aki a döntőben szinte a semmiből került a dobogóra, és előzte meg az elképesztően éles Nathan Wonsley-t, akit a zsűrizés után legtöbben a top 3-ba vártak."
A harmadik helyezett megelőzte az 5-et. Ez azért már kicsit túlzás. A tesztoszteron.hu sokkal szimpatikusabb. Bár ugye ők is Scitec, de lehozták Pistit, gratuláltak neki és belinkeltek egy régi cikket, amikor még Sciteces volt.
Térd: igen vmi szakembert megkeresek még ősszel.
[ Szerkesztve ]
-
becso13
aktív tag
Ha az íz fontos, akkor Gaspari MyoFusion (csokis mogyoróvajas eddigi legfinomabb fehérjém, de az epres is nagyon finom), nekem is az van most, őszre veszek mellé WPC-t vagy teljes tej fehérjét és keverem majd. Olyan erős íze van, hogy simán fér mellé ízesítetlen és pénzben jobban kijövök.
-
becso13
aktív tag
Akciós BB.hu-n a 3 kilós Cytogen Whey Pro.
-
becso13
aktív tag
válasz cukros bácsi #21210 üzenetére
Áttértek magyar ÁFÁ-ra. :S Nem jó hír, de még így se olyan nagyon vészes a többi céghez viszonyítva...
http://muscleteam.hu/Muscleteam_webshop_dymatize_EliteGourmet.htm
http://www.profigym.hu/feherje-keszitmenyek-1500g-felett/feherje-76-85/dymatize-elite-gourmet-2268g-s42710051
(Persze, van ami így már drágább)
-
becso13
aktív tag
Nekem úgy rémlik, Bernardnak volt egy hasonló időszaka, mint Evander Hollyfieldnek, hogy "erősítenek" és valami nagyon látványosan sok izmot szedett össze rövid idő alatt. Hollyfield ugye súlycsoportot lépett, Bernardnak csak az izom kellett és ezután lett csak ő meghatározó úszó. Elég egyértelműnek tűnik számomra a dolog, de biztos csak rosszindulatú vagyok.
-
becso13
aktív tag
http://sportlinefood.eu/
Erről a honlapról mi a véleményetek? Valaki rendelt már vmit?
-
becso13
aktív tag
válasz whitezo88 #21878 üzenetére
Jaja ez elég jó. Eredetileg 21-ezésnek hívják, mert 7-7-7 ment belőle annál, aki anno kitalálta.
Nekem meg most nem jó az egyetemi koliba a bérletem, úgyhogy elnézek egy pár terembe, milyen a felhozatal. Tegnap pl a Lantos Johnny Fitnessben voltam. Ott volt a Bognár Gergő, te jó Isten, az egy állat lett, brutálisan nézett ki. Lantos Johnnyt se láttam még élőben, ő meg kb olyan széles, mint amilyen magas, kicsit lejjebb meg a Kótai Misi ütögetett. A terem maga is elég jó, bár gépek szempontjából az Allee-ban a Gilda Max jobban tetszett.
Ma valszeg elnézek a Vida Fitnessbe.
-
becso13
aktív tag
Pestiek! Hol lehet Pesten a legolcsóbban marhahúst venni? Csirke, pulyka, hal is érdekel, de most megkívántam a marhát
-
becso13
aktív tag
válasz klambi #22075 üzenetére
Én azért egy fehérjét vennék mindenképp, nem tudom vitaminnal és esszenciális zsírokkal hogy állsz, az is kéne, főleg Omega 3. Ennyi elég is kezdőnek, edzés utánra zabpehely, amivel a fehérjét letolod. Kaját rendbe kéne rakni, az fontos.
Kaját úgy értette, hogy sok csirke, pulyka, hal, marha meg összetett szénhidrát főleg. Ennek tényleg olvass utána sokat, mindennek az alapja. Főiskolás vagy az meg nem kifogás igazából, én most fogok bemenni a koliba albérletből, venni fogok egy kontakt grillt 10k-ért, abban gyönyörűen meg lehet sütni a húst 5-6 perc alatt és a koliszobából se kell kimenni (lehet hogy túl kényelmes vagyok? )
Többiekhez kérdés: Mit isztok edzés közben? Kozaróczy Tibor 12 hétben leírta, hogy kéne kinéznie egy edzés alatti italnak. Valami hasonlót szeretnék én is összehozni. BCAA, glutamint majd rendelek myproteinről, ha lesz rendelés, elektrolitból melyik por éri meg legjobban? Isostart láttam a Tescoban talán, nem tudom többihez képest árban milyen.
[ Szerkesztve ]
-
becso13
aktív tag
Mennyire gáz, ha az esti fahéjas túrómba teszek mazsolát, mert úgy finom?
-
becso13
aktív tag
válasz God Vazzeg #23228 üzenetére
Én úgy tudom, melatonint már nem lehet kapni (legalábbis a Scitecnél biztos) és a Tryptophant ajánlották helyette.
-
becso13
aktív tag
válasz Krisinto #23802 üzenetére
Én franciával szoktam, az jó gyakorlat. Más: én most már ferdepaddal fogok kezdeni fekvenyomásnál, mert látványosabb, ha a felső melled fejlettebb. Próbálj ki egykezes fekvenyomást is, nagyon adja, ha eddig még nem csináltad. Húzódzkodni meg kell, ha sikerül megtanulnod, nagyon növeli a hátad. Én is 90+ vagyok, 1 húzódzkodásról kezdtem , de most már 3x10+1*6-8 simán megvan.
-
becso13
aktív tag
Ez a Lenkei nagyrészt nem is beszél hülyeségeket, csak egy kicsit túl sok pénzt akar a dologból kihozni, úgy tűnik nekem. Mondjuk nagy előnye van a szülők szemében, mert ő egy orvos, nem pedig a Scitec, Dymatize, Gaspari, stb. akik orvul teletömik a fehérjét szteroidokkal .
-
becso13
aktív tag
Sportikán akciós a SAN fehérje: 10990 magyar korona.
-
becso13
aktív tag
Nem tudom a Mr O-hoz hogy álltok, de szerintem Phil Heath a legnagyobb esélyese az előzsűri alapján.
Szerk: Pistit hánykor lehet nézni és hol?
Szerk2: A SAN fehérje 2,27 kg.
[ Szerkesztve ]
-
becso13
aktív tag
-
becso13
aktív tag
A tavalyi Jay szerintem jobb volt, mint a mostani. Emellett én Philt Jay elé raktam volna a bírák helyében, de mondjuk általában úgy van, hogy a címvédőt nagyon meg kell verni. Jay is jobb volt már egyik évben Ronnienál szerintem, mégse nyert. Szubjektív sport ez nagyon.
Más: nekem Illés Norbi és Lénárd Lajos nagyon motiváló (vagyok olyan naív, hogy elhiszem, amit mond a naturálságáról), mert nem fogok soha kokszhoz nyúlni, akkorse ha tudom, hogy annyira nem nagy mumus, mint az emberek gondolják. Mondjuk az átlagember fejében a fehérje is öl.
[ Szerkesztve ]
-
becso13
aktív tag
A banánban a szénhidrát milyen formában van? Én eddig abban a hiszemben voltam, hogy javarészt glükóz, de a bodybuilder.hu kalóriatáblázatában azt írják, hogy nincs benne cukor. Jó ötlet lenne a felkelés utáni és edzés utáni turmix zab részének egy részét kiváltani egy banánnal?
-
becso13
aktív tag
válasz PókerFész^^ #24231 üzenetére
A jövőheti rendelésben én is benne lennék egy pár kis dologgal.
-
becso13
aktív tag
válasz Tipo16V #24545 üzenetére
Creabomb finom.
Amúgy viccen kívül az egyik jó terméke a Scitecnek szerintem. Myproteines csokis fehérje meg egész finom. Sokkal rosszabbra számítottam, kb olyanra mint a Reflexnek az íze, az már majdnem ihatatlan. Köszi, Tomics!
Szerk: Kreatin az egyik legolcsóbb kiegészítő, ami legalább ér is vmit , myproteinről is tudsz rendelni, muscleteam.hu-n is van pár akciós, és sportikán is akciós most a Dym kreatin.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- ASRock AMD Radeon RX 6900 XT Phantom Gaming D 16GB GDDR6 OC eladó vagy kisebbre cserélhető
- Ps5 digitális verzió 1216b NEM SLIM makulátlan állapotban 1 év garival eladó!
- 2 db E14 Üvegbúra
- Palit GeForce RTX 3090 GameRock OC 24GB GDDR6X eladó vagy kisebbre cserélhető
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest