Hirdetés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz V.Stryker #36291 üzenetére
Jó a humbi blueshoz is, nem csak mötálra De ez igazán ízlés kérdése. SRV Straton tolta a bluest, Gary Moore LP-n leginkább, BB King ES-345-ön, Albert Collins meg Telén. Nem ezen múlik, mindegyiken tud jól szólni.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
arnyekxxx
veterán
válasz V.Stryker #36291 üzenetére
én szeretem az egyszerű dolgokat.
Én is szeretem magam.
A csináltgitárban faragtam helyet az elemtartónak, az ibanezben simán bedobtam hátul a potik közé, jó van az ott. az ibában nincs kapcsolós jack így 0-24-ben eszi az elemet, a logoccób sárga varta így 3 hónap után még nem múlt ki. Kapcsolós jackel (van a kínai szettben) ez 3 éven keresztül napi 2 óra használat lenne. Nem olyan bonyolult ez
persze ha bluzban gondolkozol akkor ez az egész aktiv kérdés lényegtelen. Viszont a leszpólokban nem ritka a P-90 ami nem humbucker.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- Asztali i7-4790 16GB RAM Asus RX 550 játékra fogható gép
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14,2 M3 Pro 2023 18GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC, I3-10100, 8 GB RAM, 240 SSD, monitor, billentyűzet, egér
- AOC Monitor 27" Q27B3CF2 100 HZ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest