Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedhs
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni ? Ma hazajöttem munkából, indítanám a gépet, s a Palit gtx 480 ventillátora felpörgött, és azóta nem ad képet. Most egy 9500 gtről írok.
Kérlek titeket, ha van valami tippetek mi lehetett ez, akkor írjatok...Ja és most vasárnap vettem volna hozzá vga hűtőt
-
Speedhs
őstag
Szia !
Hipro 700 W, eddig simán ment minden..
A ventillátort beállítottam, hogy alapból 70 % legyen a sebessége. Nem értem .. -
Speedhs
őstag
Venti pörög, kép nincs, majd egy perc után kb újraindul.
-
Speedhs
őstag
válasz szab.tam #10588 üzenetére
Megnéztem mindent. Nem jó. Beleraktam a 9500 gt-t, ezzel stabil a rendszer. Vissza a gtx 480at, gép indít venti maxon kép nincs. Bios nincs. Garancia még van 1 év Iponhoz. Remélem ők le tudják gariztatni hamar :/
:S A karin 1 matrica van megsérülve, pont az amire ez van írva: Don't remove thise ... Keep it for warranty. Ugye ezen van egy X bevágás. Itt az X egyik lábánál el van szakadva ..:S Használtan vettem, minden tartozékkal. -
Speedhs
őstag
Szia !
Megegyeztünk anno, hogy csütörtökön megveszem a vgad. Te ezt megszegted és jövő hét keddet akartál, mondván addig nem lesz semmi a gépben.. Én írtam neked 2 x, hogy biztos nem lesz jó a csütörtök ? .. Mert nekem akkorra kellett volna. Te nem válaszoltál egyszer sem. Pedig írtam, hogy azt veszem meg,ha válaszolsz még ma és jó lesz a csütörtök. Ezek után másnap kapom a választ, hogy ilyen gyerekes szemétláda vagyok. Te előre megrendelted a gtx 480-ad. Nekem ehhez mi közöm van ? Ez nem volt gyerekes, tudván, hogy nincs meg a pénzed, s előre megrendelted ? Én többször is bocsánatot kértem, vállaltam a felelősséget, holott te változtattál időpontot. És ne mondd, hogy nem szóltam róla, hogy, akkor nincsen üzlet, mert a megbeszélt időpontban lett volna jó az átvétel
Ezek után te meg írsz pmben, hogy mekkora FAIL!!! , szín rosszindulatból. Na kérdem én ki a gyerekes ? Eddig csak veled volt egész üzletelgetéseim során probléma.. Részemről még egyszer bocsánat, de látom nálad nem ér semmit sem.[ Szerkesztve ]
-
Speedhs
őstag
válasz szab.tam #10615 üzenetére
Akkor sok sikert !
Anno tőled vettem egy tuningos e8500 at emlékszel ? Én léggel hűtöttem és 4.ghzn ment mindig. Csak játékra volt használva. Hőfok: 60 körül Nagyon jól jártam vele anno.
Mostani q9550 is szépen hasítA hűtésre visszatérve, a te gtx 480-ad a Zalman hűtővel mennyivel lett csendesebb/hűvösebb ?
-
Speedhs
őstag
Azt tudja valaki, hogy az asus 480, miért drágább sokkal mint pl az msi TF 480 ?
-
Speedhs
őstag
A kérdésemre válasz ?
-
Speedhs
őstag
Ennyi ? Akkor, 2 db msi TF-et tudnék venni egy asusnak az árából, ami ugyan az gyakorlatilag mint bármelyik 480, kivéve az AMP-t . Melyik éri meg jobban..
-
Speedhs
őstag
Esetleg nem tudja valaki, hogy külön vizesblokkot lehet kapni a gtx 480-hoz ? Vagy csak az evga hydro ja van ?
-
Speedhs
őstag
Sziasztok!
Ez új volt, amit az előbb írtak, hogy ne egy ágról kapja az áramot a gtx 480. Nekem egy hipro 700 W hajtotta. Bár nem ad képet, szóval lehet nincs értelme megnéznem mégegyszer.. Esetleg, ha beledobom a karit egy x8-as foglalatba az alaplapon ? A 9500 gt meg lesz a fő kártya. -
-
Speedhs
őstag
válasz Cybertrone #10794 üzenetére
Nekem is ezért halt meg, holott alapból 70 % on használtam. A gtx 480.
[ Szerkesztve ]
-
Speedhs
őstag
Ma sem érkezett meg a javítóhoz a 480 :/
-
Speedhs
őstag
Nvidia 3d visionhoz ad valami pluszt az új driver ? Gtx 480 hoz lesz majd . De még nem tudom mennyire fogja bírni ez a dög .
-
Speedhs
őstag
Sziasztok!
Megjött a palit gtx 480am. Itt ph-n csináltattam meg. Már benne is van a gépben, idáig tökéletesen megy. A kérdésem annyi, hogy ilyenkor milyen programokkal teszteljem le, hogy százszázalékosan működik-e ? -
Speedhs
őstag
már mind1,, 100 % os ventivel 50 fokon volt a kártya és mégis megmurdelt megint .. Csak gratulálni tudok magamnak, hogy ekkora balszerencsém van
-
Speedhs
őstag
Egy e5530-as xeon processzor kihajtja majd a ..javuló.. gtx 480amat ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest