Formula-1
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Tudástár Sonarr és Radarr
- Vélemény Cyberpunk 2077 2. rész
- Tudástár Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Teszt Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
- Bemutató Call of Duty: Black Ops - Cold War bemutató
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [crey:] Az élhetetlenség országa
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [hcl:] Amikor nem villan
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Sonarr és Radarr
- [Re:] [Kolondrum:] Kertes vagy lakás
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
baluka26
veterán
Aham, aszem értem hogy működik.
Hááát, ez így megvizsgálva alapjában véve csak nekem nem tűnik robosztusnak?
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

Sundesz
őstag
Ez biztos nem termelt több leszorítóerőt, mint nyitva. Inkább csak a légellenállást növelte.
Hörcsög Powa'

villamos
őstag
A Mercedes e hétvégi teljesítményét is csak a hárombetűs szóval tudom jellemezni. Biztató volt a pole megszerzése, főleg hogy ez Nico -nak sikerült. Sajnos ezt viszont nem sikerült dobogóra váltani, még jó hogy össze tudott pár pontot kaparni a végére. Ez így nagyon nem jó. Remélem Európában kicsit sikerül majd összekapniuk magukat, jó lenne utolérni a jelenleg előttük lévő Ferrarit a konstruktőri vb-n. Bár ha így alakul, a végén még a Force India is meg fogja előzni őket, az lenne aztán az igazi égés.
muszáj... muszáj.. muszáj...

Motion_Blur
félisten
Nagy lépéssel van előttük a RB-Ferrari-Lotus trió.
Versenytempóban szerintem mp-ben mérhető a hátrányuk.
Lehet pár futamos fellángolásuk (pl. Monaco, Montreal szvsz), de nem lesz itt nagy előrejövetel. És ez nem gumikérdés, egyszerűen lassú az autó megtankolva.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Stafni
aktív tag
Jó kis futam volt. A Lotusok nagyon jók. Sajnos a spanyol DRS-e betojt, pedig jó lett volna elöl is egy hosszabb csata ami a futam elején volt. Nagyon jók a pilóták, senki nem törte össze magát.

villamos
őstag
Lehet hogy a tempó lassú, de ha a Ferka megismétli még párszor a mai csodálatos "teljesítményét" akkor még teremhet némi babér.
muszáj... muszáj.. muszáj...

mokus1
addikt
A futam után csak egy kérdésem van a ferkához: Hol van már Briatore???

baluka26
veterán
Egyszer jó lenne már egy edzés Alo-Vet-Rai hármassal élen, mindegy milyen sorrendben, azonos taktikával, nyíltsisakkal.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

Motion_Blur
félisten
RAI engedné őket meccselni, ő meg megoldaná 1 cserével kevesebből a futamot
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Enzolord
addikt
Honnan veszi mindenki a Briatore Ferrari házasságot? Ez tény, vagy elmélet?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

mokus1
addikt
Vágy, most is nagyon jó tempója volt Alo-nak győzelemért harcolhatott volna de 2. hely szinte biztos lett volna egy hibamentes versenyen.

JColee
őstag
Szerintem álmodoznak.

cyberkind
nagyúr
Pont ez a baj hogy csak álom, a Ferrari-nak még az álmaiba sincs benne Briatore !
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"

Motion_Blur
félisten
Hogy férne bele a Ferrari szurkolók erkölcsi értékrendjébe egy Briatore, amikor a komplett RB vezetést folyamatosan azért szapulják mert szerintük Webbert szabotálják?

kozicsd
tag
Sziasztok!
A Boxutca Online adás csak nekem nem akar elindulni? Esetleg máshol el lehet érni a videót?

cyberkind
nagyúr
Csak azért szapulják mert az RB nem vállalja be a csapatutasítást mint a Ferka csak hazudnak hogy mindenki egyenértékű vagy ilyesmi !
(#18014) Xirtam
Még szerencse hogy mindkét részről messze van a 300. !
(#18018) Stafni
Mehetett volna a Ferka-ba vissza csak akkor Massa-t kirakják, ő pedig nem azért vonult vissza 2006-ban hogy később tegyék miatta, és Alonso-t már nem lehetett "visszamondani" !
[ Szerkesztve ]
"Fly the Friendly Skies" "Take Me Home, Country Roads" "I shouted out Who killed the Kennedys?"

Stafni
aktív tag
Elég sok szurkolót veszítene szerintem. Nekem az is tüske, hogy nem adtak autót Schuminak a visszatérésnél.

JColee
őstag
Akkor a kínai futam az 200. mi volt? Alonso már a 3. futam óta a 200. nagydíján vesz részt, stb.

Motion_Blur
félisten
Jaja
Én úgy tudom hogy csak 2005 USA GP-n nem tudott elindulni

TESCO-Zsömle
félisten
Elég sok szurkolót veszítene szerintem.
Visszajönnének, ahogy gyűlnek a VB-címek...
Man sorteras, komformeras, till den gråa massans träl / Accepterar, konsumerar, existerar utan själ

Qorthral
őstag
Nem tudom, de ha így folytatja, lassan a kétszázadik 200. futamán fog indulni
PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :)) | PH! F1 Tippjáték: http://prohardver.hu/tema/ph_f1_tippjatek/friss.html

baluka26
veterán
Én is úgy tudom, és jó volna már eldönteni.

cyberkind
nagyúr
A kommentátor most elmondta hogy ez volt a 202. versenyhétvégéje, de viszont csak a 200. amin rajthoz is állt !
(#18025) Motion_Blur
Ez igaz de ettől függetlenül akkor is azt mondta amit írtam !
Ja és mindjárt beéri Vettel ha ilyen szerencsénk lesz minden versenyen mint ma is !
[ Szerkesztve ]

Motion_Blur
félisten
http://www.statsf1.com/en/fernando-alonso.aspx

Stafni
aktív tag
Ha gyűlnek.

Malibutomi
nagyúr
Rosberggel nem tudom mi volt, de Hamilton szépet ment szerintem. Az elején azt nyilatkozta valami nem volt okés az autóval a közepes gumikon, de mikor a keményekre váltottak nagyon szépen ment, és jó tempóban.
Neki az a defekt miatti auto szét-össze, és a +5 hely tett be.

mokus1
addikt
Hulkenberg egyébként ezzel a Sauberrel jól beleszürkült a mezőnybe Fi-vel jobban járt volna.
Melyik az az oldal ahol a versenyben futott köröket lehet egymáshoz nézegetni?
[ Szerkesztve ]

Malibutomi
nagyúr
f1fanatic-on szoktak lenni race chartok, én ott nézem.

baluka26
veterán
Tudtok olyan statisztikát, ami a végrehajtott előzésekről szól?

Motion_Blur
félisten
Itt lesz elérhető: [link]

Stafni
aktív tag
Verseny utáni online adás elérhető valahol?

dragonfx
veterán
Vettelbnek szép sima győzelme volt.
Ö rülök hogy a 2 lotus dobogos lett csakigy tovább Kimi.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

baluka26
veterán
Parádés!

Cartev
csendes tag
Button: Pérez megragadt a gokartos időkben, amin változtatnia kell.

proof88
addikt
egyébként Ti is észrevettétek, hogy mintha az F1-es HD közvetítést kicsit gyengébb lenne, mint a WTCC-s HD? Vagy csak azért hiszem úgy, mert ott jobban látszik a tükröződés a kocsikon és lassabban mennek? De mintha az élesebb is lenne ...

baluka26
veterán
Alo azt mondta, hogy Perez versenyzését nem kommentálná. Azért amikor már az összes mellette elhaladónál kihúzza a gyufát, az maldonadoi magasságokba emeli. És nem csak erre a versenyre gondolok, múlthéten is gallyra vágott majdnem egy Lotust..

this is life
veterán
Biztos nem tetszett Alonak hogy kikuldte a a homokba, nem volt rossz Perez ,erdekesse tette a futamot,jot mecselt JB vel es Aloval is ... es azert megse volt olyan mi t evekkel ezelott a japan kamikaze
Aztán a szomszéd tehenének hogy szolgál az egészsége?

hoffman_
veterán
halkan jegyzem meg, hogy sokszor ha ezt más versenyző csinálja, akkor megy az anyázás, meg a sárdobálás, meg a tícsákel. ez elég kétélű kérdéskör.
mod:
mielőtt megkapnám, igen: Hamiltonra és Schumacher-re gondolok, de millio+1 példát lehetne még hozni.
mod2:
amúgy meg vissza Sato-t, ha engem kérdeztek, halál komolyan.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."

Motion_Blur
félisten
Eurosport HD vs. M1 HD, én is látom a különbséget.

.noxwill
veterán
A McLarent irányító Martin Whitmarsh úgy érezte, a versenyzőit ki kell békíteni.
"Le fogunk ülni beszélgetni velük. Már meg is mondtam Checónak, hogy az egyik manővere túlment a határon" - árulta el. "A többi szórakoztató volt. Nem akartam elvenni a kedvüket a harctól. Igaz, hogy ezzel időt vesztettek, de mi hagyjuk egymással küzdeni a versenyzőinket."
Micsoda felfogás, így kellene mindenkinek gondolkodni
All→M8

JColee
őstag
Eurosport is olyan összenyomorított képet használ, mint az M1?
Lehet, hogy az M1-nek kisebb a sávszélessége. Emlékszem a retekklubon a digitális szélesvásznú adás olyan volt, mint a mosott szar. És mellé gyulám is rikácsolt.
[ Szerkesztve ]

Motion_Blur
félisten
Nemrég lett 1920x1080-ból 1440x1080 az Eurosport is sajnos, de a bitrátája sokkal jobb (10-11mb/s). Műholdról.

McCartman
senior tag
A helyében nekem sem tetszett volna, ha elküldenek homokozni.
Kívülállóként viszont ezt várjuk Pereztől nem a Hülkenberg-féle udvariaskodást.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

proof88
addikt
köszi az infót

Motion_Blur
félisten
A szabálykönyv szerint simán büntethető lett volna az az előzés, mert Alonso mellette volt és leszorította a pályáról, nem hagyott neki helyet Perez. De ezt többen megtették egymással a versenyen.
proof88: nm
[ Szerkesztve ]

Peat;)
veterán
Mondjuk Perezt hajszolták bele ebbe és ő maximálisan azt tette amit vártak tőle, jó helyezést is ért el. Én nagyon nem vagyok oda érte, de szerintem bárki ült volna a helyén nem jutott volna sokkal előrébb. Button agya szokatlanul elszállt és nem bírta elviselni hogy gyorsabb a csapattárs, így szépen tönkretette a saját versenyét, Pereztől meg elvett 5-10 secet. Lesz még itt konfliktus ha Perez összeszedi magát és ilyen teljesítményt nyújt.
A közvetítés tényleg gáz volt és legalább a stúdióból szólnának oda hogy nyitva a hátsó szárny. Én is azonnal kiszúrtam és amikor fedélzeti kamerában mutatták még akkor sem esett le nekik azonnal hogy valami nem stimmel.
Egyébként: Charles Pic (17)
Esteban Gutiérrez (18)
Gutiérrez szerintem az elmúlt évek egyik leggyengébb újonca, sauber is nagyon gyenge, Hülkenberg nagyon mellé nyúlt. De Giedo van der Garde is elég halvány. Chilton még kérdéses mert neki erős a csapattársa.
A VB meg szinte már most lefutott, megint Alonso az akinek támadni kell, megint neki kell kockáztatnia és mindezt úgy hogy az új gumiválasztási politika(ami jogos, mi lett volna itt a lággyal basszus) miatt a Red Bull gumiproblémái Vettel esetében megoldottnak tekinthetőek és ki tudja azt hozni az autóból így amire az képes. Alonso tavaly sokkal jobban állt a szar autóval.
Ha Lotus beáldozza a jövő évet akkor lehet még szoros a dolog Kimivel, Alonso szerintem csak akkor kerülhet a képbe ha Vettelnek problémái lennének, de erre nem lehet stratégiát építeni.

tkesy
őstag
Csak aztán nehogy RD is leüljön beszélgetni MW-al arról, hogy az amúgy sem acélos géppel versenyezve a bajnokságban nem kellene még pontokat is ajándékoznak az ellenfeleknek... Az már lehet, hogy nem lenne ilyen szórakoztató a számára...
[ Szerkesztve ]
>>>> “Life is measured in achievement, not in years alone.” - Bruce McLaren <<<< >>>> So Say We All --- The Truth Is Out There - I Want To Believe --- Indeed <<<<

Motion_Blur
félisten
Ron felettese Martinnak?
Peat;): nem írnám le ennyire Alonsot, hiába van most hátrányban ha versenyképes az autó
[ Szerkesztve ]
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Újszerű Lenovo YogaBook 10,1” Érintős Tablet Mini Windows Laptop -65% x5-Z8550 4GB 64GB FHD IPS TOLL
- DeepCool Tesseract SW (fehér színű mutatós házikó, újszerű állapotban)
- FSP Raider II 750W (80+ Silver), hibátlan állapotban, dobozában eladó
- Új MSI MODERN 15 „Kis Gamer” Laptop 15,6” -30% i5-10210U 8GB 512GB SSD NVIDIA MX330 FHD IPS MATT
- RTX3070 Inno3D Ichill X4 - 3 èv garral