Hirdetés
Aktív témák
-
userZ
aktív tag
Egy kis filmajánló: (remélem nem volt még)
Aki még nem látta volna, szvsz feltétlen nézze meg: Rekviem egy álomért c. alap filmalkotást (2000). Szerintem még nem volt ennyire megrázó hatással rám film. Nem egy popcornmajszolós, vizezett-kólátszürcsölős újabb hollywoodi gagyi termék. Jó filmezést!Stop the Earth, I want to get off!
-
userZ
aktív tag
válasz PazsitZ #2134 üzenetére
Nekem a vége adta a végső döfést. Nem vagyok egy túl érzelgős alkat, de a végét bizony megkönnyeztem. Ugyanis nekem úgy tünt az alanyok enyhe mosollyal arcukon embrióformába zsugorodtak és álmodtak tovább...a lány a herkával a kezében, a néger fickó a börtönben, a néni a kórházban. A zene az tényleg fülbemászó, szo egész napomra rányomta bélyegét a film lelkileg. Tényleg csak ajánlani lehet, de jobb ha felkészül rá az ember lélekben.
Stop the Earth, I want to get off!
-
userZ
aktív tag
Most értem a fűrész 3 végére. Eléggé zavaró, hogy a film 3/4-éből nem látni semmit a sötétség miatt (bár a hektoliter vérmennyiségen kívül nem látnánk sok mást) Egyértelműen kivehető a film végéből is, hogy lesz folytatása...csak össze kell hegeszteni Jigsaw bácsi nyakát
-
userZ
aktív tag
Egy kis háborús is legyen: Behind the enemy lines / Ellenséges terület. A bosnyák háború idején játszódik, igaz vannak benne jó kis amcsi filmes klisék, de nekem tetszett.
-
userZ
aktív tag
válasz Dilikutya #2259 üzenetére
Nyugodjék békében! A játékos c filmjét kedvelem még.
Integra: Igen egész egyedi eszközök vannak benne, mind látvány, mind a szöveg területén, flashbeck hatásokkal beteges jelenetekkel:
spoiler:
A legnagyobbat akkor nevettem amikor hálóingben, álló dákesszal ámokfut a városon keresztül
[Szerkesztve]Stop the Earth, I want to get off!
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest