Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

válasz blueboi69 #149807 üzenetére

Feladat adott, részletek nálam. Nehogy az legyen belőle, hogy valamit kidumálok azzal, hogy miképpen nem lehet megoldani :D Pedig az lesz. Ennek függvényében azért nyilván a szokásos 600ezer forint alatt legyen a bérleti díj, ne 7 perc alatt kelljen kipakolni, ne úgy járjak, mint az Analóggal 1.5 évnyi tárgyalás és demó rendezvény után után, hogy bármikor lehet bármi csak hétfő-szerda közt nincsenek nyitva, csütörtökön nem optimális, pénteken és szombaton más rendezvényük van, vasárnap meg takarítanak és felkészülnek, valamint Szegeden a Vár presszó különterme is legalább 2 indok miatt kiesik....

Én sem vagyok matyóhímzés és tudok rinyálni, de egy szintig általában jobban simulok, ha esély van rá, hogy valamit össze lehet hozni.

Most ezt a szériát nagy nehezen ledepóztuk a Rabbit Hole bárban a Jókai utcában, ott kezd nyűgös lenni a helyzet és szombati egész naposat nem éri meg tartani, mert átlag turistákon jobban keres és nincs ennyi igényük, felfordulással sem járnak, este záróra egyszerűbb, nincs gyerek, alagsor átalakulhat cigizős helynek és be lehet zárni. Ez is érdekes, hogy futtassuk fel a mindenfélét is, itt meg este 10kor záróra van, aztán eddig az volt az elv, hogy "jobban megérte, hogy jöttetek, mint ha nem lettetek volna", azért nem olyan arany vigasz.

Előzőeknél viszonyítási alapnak mindenhol is jártunk, S8 Underground club, Riff, Elte gömb aula, Corvin tető, FMK és kemping, Haller utca, Lurdy, Csoki, Dürer, Cserepes ház, Analóg Music Hall kávézós előtere, Csoki az nyilván, kis kitelepüléssel Ajkarendek suli és Ajka jégcsarnok....

Azt is lehet persze mondani, hogy rinyálós vagyok meg minden meg jajj de negatív, közben én csinálom ezer éve és amire azt mondom, hogy be fogjuk szopni az úgy lesz és mindet beszoptuk :-) Pedig csak gondolkozni kellene, tanulni a múltból cserébe álmokat keregetnek.

Új hozzászólás Aktív témák