Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Bambanő háza tája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- No Voice in the Galaxy
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mozzer14
csendes tag
válasz Nicole900209 #1985 üzenetére
Szia. Nekem van egy ilyenem néhány napja. Firmware-t rögtön frissítettem rajta mielőtt használni kezdtem. Teljesen jó kis olvasó 19.900 most a tescoban. Szabadban tökéletesen lehet rajta olvasni, jól látszik, mivel e-ink technologiás. Formátumokkal elég jól elboldogul. A PDF-et természetesen rosszul tördeli mint a legtöbb ilyen kütyü, de a többivel nem volt gond. Van 1 Kindle 3-asom is amellé vettük, hogy legyen 2 a családban, ha egyszerre olvasunk. A gombjai kicsit nehezebben érintkeznek, mint a Kindle-nél, de ennyi pénzért teljesen rendben van szerintem.
-
mozzer14
csendes tag
válasz mozzer14 #2020 üzenetére
Na szóval akkor a Prestigio 3464B-ről. Van egy Kindle 3-asom is. Azzal összehasonlítva: ez vékonyabb, kb hasonló minőségű a kijelző, egy kicsit mintha lassabban váltana lapozáskor oldalt, de nem zavaró. Zenét ezzel is lehet hallgatni, normálisabban mint a Kindle-vel, de 2,5-es jack csatlakozós, szóval kell egy konverter 1-2 száz forintért. Micro SD-vel bővíthatő a Kindle nem. A gombja kevésbé érzékenyek, mint a Kindle-nek, de hamar meg lehet szokni, hogy mennyire kell megnyomni. Ami még tetszik, hogy a könytár struktúra szerinti rendezést kapásból megtartja, szóval nem kell hülyéskedni a rendezéskor, ugyanazt látod, mint amilyen elrendezésbe bepakoltad. Az akksi az a szokásos e-ink, szóval nem fogod lemeríteni 2 nap alatt Nekem bejött ennyiért. Mivel a firmware-t rögtön frissítettem, nem tudom az eredeti mennyivel volt butább. Talán javítások lehetnek, mert pl olvastam, hogy volt akinek baja volt az epub formátum kezeléssel. Nekem eddig nem volt ilyen zűröm. Epub, Mobi, TXT, HTML ment. PDF is ment, de azt ugye néha rosszul tördeli, de ez nem ennek a típusnak a hibája. Wifi nincs benne, csak USB-n tudod pakolászni a könyvekkel. (A Kindle-ben van WIFI, és a Wayteq-ben is.) Betűméret állítható, lap elforgatható fekvőre. Olvasni jó rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- TCL LCD és LED TV-k
- Opel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest