Hirdetés
Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz Santiagain #48312 üzenetére
Szerintem szép lett!
Még azt néztem milyen lehetne fektetett nézetben. Bár akkor meg kisebb lenne a híd, hogy a szobor is beleférjen.
Olyan verziód nincs? -
Throme
veterán
Sztem k_rvajó képek.
Azt nem értem, hogy miért baj, ha egy képen több látnivaló is van?! Annál tovább nézegetik . Vagy később unják meg.A meghosszabbítást nem tudom pontosan hogy gondolod. Én szoktam azt csinálni, hogy ha nem fér be az adott téma egy képbe akkor kvázi panorámát készítek 2 vagy 3 képből összerakva. Ilyenkor persze vannak torzulások, de megvan a fotó, és ez számít (nekem).
A hugin meg szépen összerakja. Nem csak tájképet lehet panorámába lőni. Szűk helyen épületet is. szvsz[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz Santiagain #48344 üzenetére
A vágással kapcsolatban így már nehéz okosnak lennem, azt hittem van fekvő verzió is. Viszont úgy kisebb lesz a híd.
szóval ebből nem tudom. Ha nem zavar, hogy nem lesz meg a 2:3 arány, akkor talán a sötét égből valamennyit, hogy maradjon a szobor felett azért valami. De teljesen szvsz.
-
Throme
veterán
válasz Sucuka #48405 üzenetére
Hali!
Nekem tetszenek.
A madárból - szvsz - kár hogy lemaradt a vége.
A poláros képnél től kék (olyan tinta) az ég ( vagy csak vacak a monitor amin nézem)
A tó feletti képen az a ződ szakasz, a kép jobb alsó sarkában nem kéne.
A koncertfotó is bejövős.
A legeltetésnek jól áll a ff megoldás. -
Throme
veterán
Egy laikus vélemény:
Nagyon tetszik. Pedig azt az "effektet", "textúrát" nemtudommit alkalmaztad, mint a kreatívba töltött képeden.
Itt valahogy jól mutat.
Persze profi modelled volt. Így könnyű
A logo-d (vízjel, mindegy mi) viszont szerintem túl hivalkodó, túl erőszakosan mutattatja magát.Freddy: miért nem Te lősz ilyen képeket az omd-vel?
-
Throme
veterán
válasz Real_Necro #49312 üzenetére
Nem biztos, mert a képeden látható toronyból azt hiszem kilopták a fém dolgokat. Legalább is egy rádióamatőr kollégám mintha említette volna. Vagy idén, vagy tavaly történt.
Persze lehet rosszul emléxem. 2 éve még fel lehetett menni.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest