Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolan
senior tag
Felveszlek majd este, és megmutatom hogyan játszom, az a legegyszerűbb. Act3-ba farmolni nem érdemes, act2 jobb. Több elit, gyorsabb. Ha lenne 40k+dps-em ezzel a builddal, akkor persze már vszinű mást írnék, de ahhoz kellene vagy 30-50 misi gold (új fegyó + offhand), ami nincs úgyhogy marad ez.
Jah meg act3-ban a nagy külső terep a sok dárdással, és messziről támadó tűzlabdás és poisonos ellenfelekkel nekem nem kedvező, ott szoktam halni, ha a kergetőzés miatt nem tudok elég kritet begyűjteni időben. Oda kéne a több dps.Archonos buildot nem ismerem, sose használtam azt a skillt. Orb-hoz a lassú fegyó a jobb, mert mindennél a wep damage-ből számol sebzést, és lassúnál az minden esetben több összevetve azonos árban lévő 1h + offhand kombóval, és AP costja is jóval hatékonyabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest