Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
golance
csendes tag
Sziasztok.
Barbárommal inf act III-ban, elakadtam még Ghom előtt, a "the keep depth level 2"-ben. Eddig a Frenzy+revenge párossal, 1 fegyver + shielddel felszerelve jól haladtam, de itt megállt a tudomány. Arra jutottam hogy kipróbálom ezt a dupla tornádós dolgot.
A passzív skillekkel (Ruthless, Weapon Master, Superstition), egyéb buff nélkül ilyen statjaim vannak: [Kép1]
A resistek war cry-al felmennek 618-774 közé.
Összeszedtem egy képre a cuccaimat, az első 13, a helmig van rajtam, az utolsó 2 gyűrű, és amulett a táskámban pihen: Kép2
A segítségeteket szeretném kérni, milyen statot kellene növelnem, vagy mit vegyek hogy act III-ban tudjak haladni? Kb 6 millióm van most rá.[ Szerkesztve ]
-
golance
csendes tag
válasz vhunor #38370 üzenetére
Köszi mindenkinek a tippeket. Sikerült vennem 1-2 cuccot tűrhető áron, illetve találtam act III-on egy ilyet war cry-al (enchantress buff nélkül) 5900 az armorom, és 900-1070 között vannak a resistanceok, így tudtam haladni act 3 ban. Pársze a shieldes minionok megszívatnak
Egyedül nagyon ritkán játszok, általában 1-3 DH val, és/vagy egy monkkal megyek egy csapatbaEgy másik kérdés: AH-ban ér valamit az olyan cucc, amin sok health globe grant x life van?
találtam egy kesztyűt, amin van 12k.mpierre: nálam semmi gond nem volt, játszottam most vagy 3-4 órát.
[ Szerkesztve ]
-
golance
csendes tag
válasz persil #38992 üzenetére
Ahogy fentebb is írták, kis létszámúnál csak sprint, illetve minimális fury overpowerből is összejöhet. Lényeges még, hogy be legyen állítva egy gombra, pl space-re sima move, így tudsz mozogni ww nélkül is.
[Ilyen statokkal] act 3 végén járok már. A lifeom ami nagyon kevés, azt visszatornázom majd 40k fölé a következő pár napban. 2 napja egy DH haverhoz csatlakoztam Azmodan megöléséhez, aztán haladtunk tovább act IV-ben, és ott is életképes voltam. bár akkor 38k volt az életem, de a sebzésem és armorom kevesebb.Szerk: skilleket ne nézd, én is úgy tudtam jobban haladni ha bal egérgombra rakom be a basht. Ha nem egyedül játszok, akkor viszont jobb ha overpower van bent, mert így a plagued, molten, fire chains elitek gyakorlatilag töltik az életedet.
[ Szerkesztve ]
-
golance
csendes tag
Az árakkal nem vagyok tisztában. Dvd-n kapod meg, de a battle.net-ről is le tudod tölteni a játékot, én sem használtam még a dvd-t. Bármennyi gépre fel tudod telepíteni, de egy időben egy accal csak egy gépről tudsz játszani, mert neten keresztül kapcsolódnod kell a szerverhez. Ha egyszerre akartok öcséddel játszani, akkor 2 játékot kell venned, ha felváltva, úgy elég egy is.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest