Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Kashim
őstag
Hogy elcsitult a topic, hogy most már újra be lehet lépni.
-
Kashim
őstag
Csak úgy a kíváncsiság kedvéért, olvastál te végig egyetlen ilyen eula-t is életedben? Őszintén. Semmi rosszindulattal kérdem.
szerk: Ah, így már világos, thx.Amúgy bármilyen halovány jogi lábakon is áll a dolog ezekkel a kibúvókkal, azért én is kicsit szánalmasnak érzem, hogy ekkora online tapasztalattal a háta mögött pont a Blizzard szenvedjen ennyit. Engem ilyenért már kirúgtak volna úgy, hogy a lábam se érné a földet, de persze én pótolható vagyok és nincs múltam egy ilyen nagynevű cégnél.
Érthető a probléma, bármennyire bosszantó, csak én (még ha tévesen is) úgy képzelem, egy ilyen napi szinten több 10 milliós játékosbázissal operáló fejlesztőbrigádnak nem kéne ennyit töketlenkednie és a kezdetektől fogva alulbecsülni egy évtizeden keresztül készült játék rajongóbázisát. Szerintem várható volt hogy ennyit adnak el és ha több millió játékosról van szó, akkor az több millió logint jelent amik rövid időn belül is megtörténhetnek, főleg egy karbantartás után.
[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Nézzétek a dolog jó oldalát. Olyan erős mutatóujj-izmotok lesz a sok loginra kattogtatástól, hogy a 100-as szöget is egy pöccintéssel veritek be.
-
Kashim
őstag
válasz persil #23155 üzenetére
Hát akkor én debil vagyok, vállalom.
Valahogy feelingesebb, ha csattogtatom a gombot, nem csak folyamatosan nyomom. Meg egyébként is mikor próbálok erre figyelni, 5 perc után megint azon kapom magam hogy ütöm verem a gombot.
Mondjuk az se mindegy milyen kaszttal játszik az ember, mert ha sokszor kell célpontot váltani akkor fel kell engedni a gombot. Monknál teleport után is állandóan targetelni kell.(csak hogy kicsit emeljek az értelmi megítélésemen, futáskor azért én is nyomva tartom)
-
Kashim
őstag
válasz Horbal #23198 üzenetére
És tényleg lul. Nem gondoltam volna, hogy létezik ilyen ember, aki nem a gombokon pihenteti az ujját, hanem a levegőben tartja és onnan kattogtat le. 1 óra játék után letörne az ujjam szerintem.
Nordic
Haha, bocs. Tényleg nagyon furcsának tűnik, de ahány ember...[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Rotfl, bár biztos volt már.
Hivatalos oldalon nem találtam az itemek közt.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Joker94 #23540 üzenetére
Szerintem valami követőnek való cuccot találtál, gyanítom templarnak. (templar relic)
Azokat te nem tudod hordani, csak neki átadni.Ebben a részben nincsenek charmok, amik már az inventoryban hordásnál adják a bónuszt.
Talán a kiegészítőben beköszönnek valami átdolgozott koncepcióval. (2-ben elég rossz irányba ment a dolog, mikor már semmit nem tudott felvenni az ember, annyi volt nála)
Másik még jewel lenne, ami kvázi gemként funkcionálna csak egyedi bónusszal, de szerintem ilyen sincs a 3-ban, legalábbis én még nem találkoztam egyel sem.Lézerparaszt
Szerintem ezt mindenkinél csinálja, gondolom csatlakozás, új játék elején letölt némi adatot a szerverről és amíg feldolgozza / szinkronizál kicsit leizzad a gép.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz Joker94 #23552 üzenetére
Ez enchantress-nek (mágus csaj követőnek) való cucc, de mivel strenght-et ad, nincs sok értelme. Mondjuk úgy általában nincs ezeknek a cuccoknak sok értelme, mert nem arra vannak a követők, hogy olyan nagy sebzést osszanak hanem egyéb bónusz, stun stb...
Én is csak az attack speed aura meg a confuse miatt tartom a csajt mikor szólóban tolom. -
Kashim
őstag
Asszem megvan a nap kommentje hivatalos fórumon.
Dear Blizzard,
I'm an HP employee who works in ESSN (Enterprise Servers, Storage and Networking) sales and would really like to help you resolving Error 37 with granting you very nice discount on purchase of new servers...yeah Gen8 of ISS (Industry Standard Servers) is out and ready for shipping...
I know you don't have budgetary issues, not by a long shot....
Just contact me via my BNet accThank you in advance!
Br,
Goran+bónusz:
"Diablo 3 will be random". Yeah chances to log in are the same as winning a lottery ;/
Kb.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
válasz MegalodonS #23694 üzenetére
Lehet azért mert épp összerohad az egész szerverpark körülöttünk, de csak egy tipp. xD
Sonja
Haha, hát ez már tényleg kabaré.q13579
Szerintem ha benézel ebbe a topicba és nincs anyázás és/vagy 200 olvasatlan hsz, akkor 90% hogy lehet játszani.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Hardcore, softcore... azt hittem hirtelen rossz topicba tévedtem.
Engem is beengedett elsőre végre.
-
Kashim
őstag
válasz medvezsolt #23828 üzenetére
Hell nehézségi módban potyognak. Szerintem lehet szerezni AH-ban is jó pénzért, csak meg kell találni a kategóriát, én még nem kerestem, most nem is vagyok játékban lecsekkolni, szóval nem biztos. NPC árusnál viszont tuti nem tudsz ilyesmit venni.
(#23830) medvezsolt:
Hát akkor csak úgy tudod max beszerezni ha valaki ad, vagy találsz AH-ban.
De szerintem egyszerűbb ha megveszed magát a kavicsot egyelőre, sokszor egyébként is olcsóbban kijön az ember minthogy fejlesztget meg kombinálgat.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Ukrajnai háború
- Gitáros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Citizen
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest