Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Sziasztok,
tudtok valami jó áron forgalmazó debreceni videojátékos boltot, ahol nem csak konzolos, de PC-s címek is vannak? Konkrétan a Football Manager 13 érdekelne 10k (576-ban pont ennyi) alatt valahol. Steamen 50 euró, de mivel csóróság van ezerrel, ezért azt kihagynám ^^.
Ha nincs megoldás, akkor várok, hátha valahol le lesz árazva télen piszkosul .
Stay a while and listen...
-
mcsabee
senior tag
Sziasztok, tud valaki egy baráti biciklist (maszekra gondolok), aki jó áron dolgozik? Helyileg a Homokkert lenne a legideálisabb, mert én is ott lakom, a Tócóba nem tolnám el a bicajt.
-
mcsabee
senior tag
Hali, monitorok javításával foglalkozik valaki, esetleg ismer olyat, aki foglalkozik? Egy BenQ G2320 HDB monitorról lenne szó (nem garis természetesen), ami a mai reggelen úgy döntött, nem kapcsol be. Próbálkoztam másik kábellel, illetve másik konnektorral is, így kizárásos alapon arra jutottam, hogy a monitorral van a hiba.
Köszi, ha valaki tud segíteni.
-
mcsabee
senior tag
válasz sirály69 #59004 üzenetére
Igen, jobb alul van a gomb. Korábban is volt már olyan, hogy elsőre nem sikerült bekapcsolni, csak másodjára, de ez volt az első eset, hogy csak rengetegedjére (gondolom nincs is ilyen magyar szó, úgyhogy megkreáltam (tm), meg minden ^^) reagált.
-
mcsabee
senior tag
Keresnék UK to EU hálózati adapter átalakítót. Ha valakinek van, és megválna tőle, vagy tudja, hol szerezhetek be egyet jó áron, az ne tartsa magában. Kösz szépen. :-)
/edit: Médiában, Tescóban, Edigitalban voltam, csak baromi drágán van (több ezer forint).
[ Szerkesztve ]
-
mcsabee
senior tag
Sziasztok, egy jack hosszabbító kábelt keresnék én. Nem kell hosszú, már egy 1 méteres is elég. Tudom, hogy néhány százasért lehet venni, de csak 2.5 méterest láttam, az meg nekem nagyon hosszú. Azt sem tudom igazából, hogy van-e rövidebb. Ha valakinek lenne, és megszabadulna tőle, dobjon egy üzenetet. :-)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteDesk 800 G2 SFF / USB 3.0 / i3-6100 - i5-6500 - i7-6700 / 4-64GB DDR4 / több db / 27% számla
- Intel Core i5 2400
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 AMP Holo 10GB GDDR6X eladó vagy kisebbre cserélhető
- ASRock AMD Radeon RX 6900 XT Phantom Gaming D 16GB GDDR6 OC eladó vagy kisebbre cserélhető
- Ps5 digitális verzió 1216b NEM SLIM makulátlan állapotban 1 év garival eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest