Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Zola007 #91216 üzenetére
Passz. Vegyesen használok mindenféle rendszert amit hivatalosan ingyen adnak.
A böngésző mindben ugyanott van, windows (super) gomb után gépelsz akkor meg feldobja a találatot....
Nekem kb mindegy, hogy mi fut.
Viszont a W10 máshogy kényelmes, mint a linuxok. A W7-hez viszonyítva sok dolgot ki akar venni a kezedből első látásra, de telljesen vállalható ha nem a W7-et keresed benne.
Ha van valami spec SW/HW akkor érdemes utánanézni, hogy működik-e, legrosszabb esetben a legközelebbi talinál viszem a laptopot is, és kiprópáljuk. Azon most aránylag friss W10 van.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Zola007 #91216 üzenetére
Sp1 már megvolt
Csak nem ugy hivjak. Tavaly juliusban jott ki a rencer, novemberben volt nagy frissiites (mondjuk sokkal nem lett jobb), és idén juliusban varhato megint egy nagy frissites.
Nekem asztali gépen a inkabb csak azzal van bajom, hogy az uj uwp appok nagyon csalodast keltően vackok. A microsoft pedig erőlteti (krpnrző, posta, zene, videó, satöbbi), de ha ezt tudja egy uj rendszer, akkor inkább nem kérnék belőle.
Nekem fenn van, én is használom az első béta ota, és mivel ingyen volt, frissitettem. De ha nem frissitesz, szerintem akkor se maradsz le szinte semmiről. Az egyetlen dolog, ami mindenképp ujdonság, az a dx12, de mivel egyelőre nem tobzódnak a tisztán dx12 játékok, így anélkül is el kehet lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest