Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
tudja valaki hogy kik ezek steamen?
Az_Ideg
tgulyas (HU) MW2
-
Hunter2
addikt
válasz volvoguy #3225 üzenetére
rosszul gondolod, az engem nem vigasztal hogy a konzolosoknak eddig is szar volt és most nekünk is szar.
Ja és ennek a szobás baromságnak semmi köe a steam-hez, a CS 1,6 is steames és ott is vannak dedikált szerverek.
Remélem valamelyik későbbi patch-be beleteszik a dedikált szerver támogatást mert ez így tényleg szar. Meg a fegyverek sebzésén is dolgozhatnának kicsit. Az meg az én szubjektív véleményem hogy ezek a pályák elég szarok, főleg amelyiken esik az eső 5 méterre nem lehet ellátni.[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
Hogyan lehet egyszerre felrakni az M4-re a red dot-ot és a silencert is? Valahogy meg lehet csinálni csak nem tudom mivel.
-
Hunter2
addikt
a steady aim pro csak annyival tud többet hogy tovább vissza tudod tartani a lélegzeted.
Egyébként jelenleg én is ezeket használom, bár nem mindegyiknél van meg a PRO.ezt már láttátok?
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
inkább egy VAC secured dedikált szerveren dolgoznának.
-
Hunter2
addikt
válasz MmDorian #3689 üzenetére
Nekem múltkor valaki itt azt mondta hogy nem menti online a profilt, szóval csak a steam mappájában van lementve. ennek anyi haszna van hogyha újrarakod a gépet nem kell dokumentumokban keverni hanem csak felrakod a steam klienst oda ahol eddig volt megadod a nevet jelszót és ott folytatod ahol abbahagytad.
Axel pRo
honnan látod hogy hova valósí a szerver?
(vagy dedikált werzió?)[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
válasz eladohardver #3948 üzenetére
Kicsit pontosítanál a kérdésen.
-
Hunter2
addikt
Ez mekkora szopás hogy a hullákból nem tölti vissza a lőszert, pláne hogy személyenként egy tárat bele kell engedni.
-
Hunter2
addikt
válasz Motaba78 #3957 üzenetére
Az általad említett okokból nem vettem meg a COD4-et, ugyanis semilyen előnnyel nem jár ha tisztával játszol. A másik meg hogy az MW1-et nem lehet beregelni a Steam fiókba pedig azzal oprendszer újratelepítéskor sok bosszúságtól lehetne megkímélni a felhasználót.
iZed
Felmentem HC szerverre, az is majdnem ugyanolyan szar. Az is szép volt hogy respawn 15mp és még killcam se volt. :S[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
hogy lehet a steamben játékost keresni? Ha beírom a nevem a player search-be nem talál semmi.
-
Hunter2
addikt
nem akartok játszani egy FFA mecset? Hostolok egy játékot ha összejövűnk páran
-
Hunter2
addikt
Na ezt magyarázza meg valaki:
Múltkor felmentem FFA-ra A Favela pályán, erre mikor indult a szerver lagzott majd átpakolta hozzá a szervert, mikor újraindult nem volt elsődleges fegyverem, nem tudtam frag és stunt gránátot dobni, illetve úgy lőtem az arcokat le mintha nem is látnának. csináltam is egy 21:0 -ás statot. És hangsúlyozom nem vagyok cheater.
Történt már valakivel ilyen? -
Hunter2
addikt
-
Hunter2
addikt
Melyik rakétával lehet leszedni egy lövésből a herrier, paw low meg ilyen nagyobb cuccokat? AC130-at le lehet szedni valamivel?
-
Hunter2
addikt
46-os szint felett 40.000xp-nként van szintlépés?
-
Hunter2
addikt
Prestige modnál csak a rangok kezdődnek előlről igaz? A fegyverek, perkek, stb maradnak?
-
Hunter2
addikt
Megint csináltak valamit ezzel a szarral, folyamatosan olyan pályákat ad be FFa-ra amik eddig nem is voltak. Eddig csak terminal, favela, Highrise, Afghan volt. Most meg állandóan a maradékot nyomja be aminél hatalmas nyílt tér van kurv@sok növényzettel hogy semmit ne lehessen látni. Remélem lassan jön egy patch amiben lehet pályát választani vagy úgy public szervert indítani hogy én adom meg a pályákat.
-
Hunter2
addikt
Ha már páran betették íme az én statom:
-
Hunter2
addikt
nekem 174-re.
-
Hunter2
addikt
(#7092)
Az eredeti telepítőlemezen rajta van a steam telepítő is, szóval nem kell letöltened sehonnan.Látom leesett hogy nem ide való a kérdés
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
A kemper témához kapcsolódóan a Cod4-ben még lehetett rohangászva is érvényesülni a viszonylga egyszerű pályák miatt az MW2-ben viszont ahol vagy 8 irányból lőhetnek le egy FFA pályán (Pl: Favela)....
Így hát rohangásszon a halál. Inkább bemegyek valami épületbe ahonnan jó rálátás van és csak két ajtót kell tartani, és ha kempereznek én leszarom.[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
Én meg a megjelenés napján és lvl 53, főleg az idegrendszerem védelme érdekében nem játszom vele sokat.
Rakhatnának valami funkciót bele hogy kilehessen szanálni azokat a pályákat amin semmiképp nem akarok játszani, vagy hogy tudjak public szervert indítani úgy hogy beállítom a pályákat.[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
A copycat-et hogy kell használni? Beállítom és mikor a megfelelő számú alál után kiírja hogy copycat akkor mit kell csinálni hogy átvegyem annak a beállításait aki megölt?
-
Hunter2
addikt
ez volt már? 3 rejtett játékmód az mw2-ben: [link]
-
Hunter2
addikt
ezeket már láttátok?
Modern Warfare 2 Mythbusters: Episode 1
Modern Warfare 2 Mythbusters: Episode 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest