Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
Nem csodálom, hogy ott hagytad. Nem vagyok ÁSZ, de rendszeresen van 3 - 4 - 5-szörös kill / death arányom. (gyk: 45 - 15; 50 - 12) Nem nagy szám, de érdekes módon engem hihetetlen ritkán csítereznek le. Nem szokták rám fogni csak alkalmasint, hogy wh-s vagyok. Aimmal még sosem dobálóztak..... mondjuk ranger noob már voltam. De ez egy más történet.
Tegnap hallottam egy olyan infót. hogy az új verziószám és frissítés csak a DLC-vel jön. 2 hétig meg fogok őrülni a warezos cheaterektől. (nem mindenki az, aki warezol) De mi lesz azokkal, akik úgy döntenek - ha pénzbe kerül a dlc - hogy nem veszik meg..... (ezt az infót ne vegyétek készpénznek)
Agyrém.... kezdem magam idiótának érezni, hogy megvásároltam. Pedig maga a játékélmény nekem nagyon bejönne. Így is szívesen tolom, de néha elpattan az a bizonyos húr.
Lama: Ezt aláírom. Abban a játékmódban (demolution) mintha valóban kevesebb lenne a gond. Nem az a népszerű ezek szerint a csíterek körében. Viszont ha csapatban játszunk, akkor a mi baráti körünk kívánságára a leginkább favorizált mod-ok: dom, hq, sd, tdm. Az elsőre már nem nagyon merek rányomni.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
LamaCube
addikt
" bakker nagyon durva kill/death arány majdnem megegyezik a kettő ....ilyet hogy sikerül összelőni
Valaki olyan játékmódot játszik, ahol nem a kill a fontos, hanem a bomba lerakása, felszedése és a csapatot nézi, hogy nyerjen.Pl. HQ,DEM,DOM,SD.És egyáltalán nem foglalkozik a kill aránnyal.Ettől függetlenül persze lehet pluszban.Én csak demot játszom és 13000 pluszban vagyok killben.Nyert meccsekben meg 600. Eszembe nem jutna megkérdezni, hogyan csinált ilyen arányt...
A hétvégén annyi csalóval játszottam Demolutionban is, hogy vissza kell "szívjam" azt a megállapításomat, hogy demobankevés csaló van.Nem tudom mi történt a hétvégén, de több meccsből ki kellett lépnem a csalók miatt
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Milyen kemp??? Amikor rakni kell vagy foglalni azt nem lehet kempeléssel.Védeni meg kell.
Bár mi csapatban toljuk és ezek csapatjátékos módok.Egyedül nem sok értelme van az igaz, de csapatban nagyon király.[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
A védés, mint a nevében is benne van valamit le kell védeni.A kempelés meg folyamatosan egy helyben várja az ellent netalán egyetlen pontot néz folyamatosan és az istennek sem mozdul el arról a pontról.
Mint Wans is írta a Dem,Dom,Sd,Hq az csapatmunka nem a fejvesztett rohangálásból áll.Természetesen ezzel nem a tdm-et akarom elítélni, mivel ott is játszottam sokat.
Nekem a csapatmunka többet ér és jobban élvezem a játékot ebben a módban.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Laraxior
titán
az ilyen ablakos témára nem a Call of Duty való,hanem a monumentálisabb mapok inkább. Itt max annyit tudsz még beleóbégatni hogy nyomás A-ra, vagy tegyük a B-re a bombát,de hogy ebben a házban ez van...mire elmondod vagy kiszedik,vagy simán elpattan onnan
Crysis Wars-ban nagyon jó volt csapatban játszani pl ezen a mapon. Aszontad a csapattársadnak hogy ő baloldalról megy a hídra én jobbról,és takarítsuk meg az enemy sniperektől,akkor az úgy is volt,mert volt idő lapulni,mondjuk egy tank elől"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Polllen
nagyúr
Én pont ezért járok inkább csak haverokkal gémelni...2-4-n összeverődünk és hajrá...
Még az ac130 sem akadály elég hamar lekapjuk, info is mindig van ki merre...persze általában megkapjuk a csaló, nub, wh, aim és egy trágárabb beszólásokat, de hát nem mindenki tanult még meg veszteni...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Laraxior
titán
nemnem...ezek számok,csak át vannak nevezve. Ez nem a teljes album. Ez a teljes:
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Nem ismerem azt a márkát,se a padot,azt mondják hasonló mint a Razer.
Én fogtam az egérpadom és belevágtam a mosdókagylóba,folyékony szappan és kész is,úgy csúszik rajta az egér,hogy csak na"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
saroknál,szűk helyeken jól jön az akimbo belőle...még a G18at is alázza.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
believil
tag
Nekem is szörnyen ment tegnap... FFA-t nyomtam: egyszer nyertem, és utána 4-szer voltam a 4. helyen... és egyszer a utolsón... Vicces volt, főleg, hogy általában mindíg az 1. és 2. helyen szoktam állni... annyiszor taknyoltam el tegnap, hgoy nagyon nem tett jót a statomnak...
(#14714) Winne: Nekem edzés, meg a gitározás után szokott remegni a kezem...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
játéktípusban nincsen változás. 5 új mapot kaptál és jónapot. Meg most pár napig dupla XP,de a challenge-ekre nem jár.
-
Black Dragon
addikt
Hát épp ezaz, aztmondják, hogy minél magsabb a DPI, annál pontosabb az egér, na de kérem, észretudod azt venni?????
Szerintem rohadtul nemfogod észrevenni a 3200dpi és az 5600dpi s egér közötti különbséget.
Nekem a kovám 3200dpi s és pro optic sensoros, tehát még nemis lézeres, tehát elvben simán leverné egy lézeres egér, de egy nagy ló*****. Ez az egér ugyan olyan jó, mint egy lézeres, sőt még talán jobb is.
-
believil
tag
Nekem a Lachesis nonstop 4000DPI-n megy. Persze a beépített programban nagyon le van húzva a sensitivity, de igazából nekem nem is játékra jó, ez az őrült érzékenység, hanem szerkesztésekre, photoshop, corel, acad, stb. Tök jó, hogy nem ugrál idióta "grid"-eken az egér, ám minden valószínüséggel 1600 felett tényleg nem érzi az ember...
Mondom nekem a programban le van húzva az alap sensről 3,5-re... és így tök olyan mint egy sima egér...
De akkor minek a 4000?!?!?!
Mindegy, de ha már itt van akkor kihasználom.[ Szerkesztve ]
-
believil
tag
Nagyon durva ez a lag az tény és való.
Egyébként nekem felment a negyedik pálcika is!(#16569) Grifid: A másik dolog amit utálok, az egyből bedobott mapokban a hackelésen kívül, az az, hogy bedo (jóvan mondom nembaj), nem hackelt (király mondom akkor adjunk neki), erre megnézem a statot, és kb 30mp van hátra meccsből, és már 24 frageknél járnak az emberek, és ezek után hátbalönek, plussz a staton elkönyveli vasztet játszmának. KIRÁLY
[ Szerkesztve ]
-
-
Tom6
aktív tag
Ez a sokk lagg azért is van, mert nem egyformák az userek gépei, lehet a net jó valakinek de nem bírja a gépe. Ezen patch nem sokat segít, különben már javították volna 7 hónap alatt.
Black Dragon: Én is pres10 vagyok már pár hete, aztán néha olyan statjaim vannak, hogy szégyellem magam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest