Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
Szia! Örömmel köszöntelek téged a HUAF Klán nevében! Természetesen NEM csak kész teles csapatok jöhetnek szóba! Olvasd végig a topic-ot! Ma este 20:00-kor lesz egy kis war-ozás! Szívesen látunk majd a szerveren! Ha érdekel a dolog, keress engem vagy Bekre kollégát! Majd privibe megy neked az IP, meg a jelszó!
A 2. kérdésedre válaszolva: Hogy hogyan áll fel egy klán! Először is összejövünk 4-en 5-en haverok, ismerősök, felmegyünk egy szerverre, megpróbálunk egy csapatban játszani! Majd eljutunk addig, hogy mársaját szervert tudunk bérelni! A klánban résztvevőtől függően van pontlövő, sorozatlövő, sniper-es!Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Bekre Pál
tag
Hali, Alapjában véve ez multival kapcsolatos topik, de nem gond A játék elég jó singleben is. Bár az is igaz sokan mondták hogy rövid, meg nincs olyan mint az egy volt, de hát izlések és pofonok. Személy sterint nem játszottam a singleben 5 percnél többet
Egy dolgot viszont nem értek, Ha a játék folyamán szinte végig vannak társaink, miért nem csinálták meg a készítők hogy cooperatív módban is végig lehessen vinni?
Ja: és ha visszaolvasol a srácok mostszeretnének alakítani egy Klánt, biztos vagyok benne hogy nincs ellenükre hogy belépj az alapítók közé
De ezt nektek kell lebeszélni.
[Szerkesztve]|Gigabyte EP45-DS3|c2d E8500|CM Hyper TX2|2x1 CSX 1066|ASUS HD4850 Glaciator|CM690|Samsung Spinpoint F1 750|Samsung 203B|Razer Diamondback Plazma|---->>>Mobil:SGS 2.2.1
-
Bekre Pál
tag
Háj,
Miden ok vlt tegnap, csak tudod amikor a 16 fős szerver tele lett, és még a klántagok bennt sem voltak, az azért zizi volt. De, nincs ebből probléma, annyi ember összegyült, hogy ebből 2x is kijön egy jó s&d, . Legközelebb már így gondolkodunk.
Szerintem, ha még míndíg klánt akartok alapítani, akkor most már válogatni is lehet az emberek között.
Frankó volt a tegnap este, és ráadásul még a Lam[Ph!]a - sok is betoppantak egy jó kis tdm zúzásra.
Reméljük lessz ilyen még máskor is!
[Szerkesztve]|Gigabyte EP45-DS3|c2d E8500|CM Hyper TX2|2x1 CSX 1066|ASUS HD4850 Glaciator|CM690|Samsung Spinpoint F1 750|Samsung 203B|Razer Diamondback Plazma|---->>>Mobil:SGS 2.2.1
-
Zsadi
őstag
Na a részünkről:
Én: vagy Tgla vagy [Lam[PH!]a]ZsAdI
Ott volt még: Robaj , LJoE, PH!-s nickkel
és [Lam[PH!]a]Kriminalkarika aki itt a PH!-n LK nick alatt ténykedik
Egyébként csongi!
Valamelyik nap nem voltál Conradék serverén (Sex*Pistols)?
Mondtam is a társaimnak, hogy valószínű, hogy Ő is a PH-ról van, a nick alapján...
[Szerkesztve] -
Henker2
addikt
Örölök neki hogy Te és remélem akik tegnap játszottak, azok is jól érezték magukat!
KLÁNBA KERÜLÉSI MIZÉRIA! : Amint már jeleztem, lehet, hogy 1 talán 2 emberke kell majd a csapatba! De ez NEM BIZTOS! Próbáljatok egy klánt alakítani! Szerintem már vagytok annyian, ha jól számolom 5-en vagy 6-an, akik elég gyakran megfordultok szerverünkön! Próbáljatok összeállni, valami közös nevet kitalálni, egy jó progival beszélgessetek egymással, (mi ventrilózunk), majd a későbbiekben béreljetek külön szervert. Addig szerintem elég ha össszecsiszolódtok, pl nálunk
Kommunikáljatok egymás között ez a lényeg!
Én ezt tudom tanácsolni nektek!Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Bekre Pál
tag
Hali Csongi,
War ezentúl nem lessz, köszönhetően a kedves hozzászólóknak, de no problem, lesz helyette Háború
És igy mindenki Bek@ph@tj@.
Küldjük a pw-t, ha toljuk.|Gigabyte EP45-DS3|c2d E8500|CM Hyper TX2|2x1 CSX 1066|ASUS HD4850 Glaciator|CM690|Samsung Spinpoint F1 750|Samsung 203B|Razer Diamondback Plazma|---->>>Mobil:SGS 2.2.1
-
-
-
Bekre Pál
tag
Szerintem nagyon jól játszotok, végre lesz izgalom is a játszmákon, Így tovább.
Visszavágót majd lebeszéljük.|Gigabyte EP45-DS3|c2d E8500|CM Hyper TX2|2x1 CSX 1066|ASUS HD4850 Glaciator|CM690|Samsung Spinpoint F1 750|Samsung 203B|Razer Diamondback Plazma|---->>>Mobil:SGS 2.2.1
-
Bekre Pál
tag
A csípóből való lövés szerintem nem csít, sőt, lehet rá gyakorolni. Persze van olyan csít is (valami aim) amivel nem kell céloznod, mert a csit céloz helyetted. Ez viszont már feltünő is lehet ha valaki sosem hibázik, még csípőből sem.
|Gigabyte EP45-DS3|c2d E8500|CM Hyper TX2|2x1 CSX 1066|ASUS HD4850 Glaciator|CM690|Samsung Spinpoint F1 750|Samsung 203B|Razer Diamondback Plazma|---->>>Mobil:SGS 2.2.1
-
Robaj
addikt
Életnövelő csítről nem tudok, max meghaxolt configról, ott van/volt ilyesmi COD-ban. (De ez nem biztos, csak fél füllel hallottam, progi nincs rá)
Ált ez olyan, hogy késik a golyó, te úgy látod fejes, valójában fölément. (Nálam ezért van bekapcoslva a ''vér'' COD1-ben)
Látszik, ha vkit eltalálok. Ha nincs vér, akkor mellé. Pedig tegnap is lőttem fejest (látta mejte is), de no vér, ergo nem talált. Csávónak vagy nekem pl 30 helyett 60-as pingje van, oszt annyi, mire szerver adatokat elküldi, addigra már nem ott van.
Ennek a legidegesítőbb fajtája, hogy lő ellen befutok fal mögé, és meghalok, killcamban meg látszik, hogy még a fal messze van relatíve.
COD2-ben egyetlen egy! cod1 bugot javítottak: a leftlean bugot, az összes többi benne maradt! + a meghekkelt Q3 endzsine sok új bugot hozott magával. (Lásd pályatervezők is elkapkodták a melót - 2 év, pff...)
Nemtom hogy tudtak 2 év ''kemény'' munkával ekkora bughalmazt létrehozni
1 viszont teccik: Puskából 1 lövés a test is, COD1-ben ez a legnagyobb bajom, testlövés után marad egy fél centi élete, és kicsit idegesítő már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs