Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAntii
őstag
Nem kell itt bonyolult dolgokra gondolni, az elején játszol úgy, ahogy tudsz meg amit a neted minden más játékban stabilan enged (jitter, latency stb), majd amikor kezd elmenni a csapat kapsz a puttyonyodba +150 ms-os pinget. Egy példa rá: már benn vagy a fal mögött, de ott esel össze fedezékben valamilyen megmagyarázhatatlan anomália miatt, ami a kör elején még nem volt. Az ember 10+ év játék után tudja, hogy mi az ami normális és mi az ami nem, ahogy ha nem óvodás gondolkodásmóddal rendelkezik azt is el tudja fogadni és az előzőtől külön tudja választani, hogy vannak napok, amikor nem megy a játék.
Lagkompenzáció, mint jelenség már a black ops 2 óta van, szóval láttunk már karón varjút.
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
s.bala31
őstag
Semmit nem közöltem tényként, csak, mint rajtam kívül másnak is feltűnt az említett "jelenség". Még a mondatot is azzal kezdtem hogy korábban konteónak véltem. Telibe kakálom, hogy te hogy képzeled el, mellesleg én meg az ilyen pökhendi stítustól vagyok ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest