Hirdetés
Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Hali!
Ha a notiban van Bluetooth akkor működik vele Bluetooth-os bill+egér ?
-
kpal
nagyúr
Az lenne a problémám hogy vettem egy Toshiba satellite c660D-11G notit és oprendszer nélkül de a Win 7 nem akar felmenni rá azt írja a telepitőnél : " CD/DVD meghajtó eszközillesztője hiányzik és az illesztp CD/DVD-n vagy USB-n található " De nincs hozzá semmi lemez . Most mit tudok tenni vagy honnan szedjem le
-
kpal
nagyúr
Ha Notira Win7-et telepítek akkor nem kell mindenhez külön driver ? Mert ugy tudom van amit a Win magától felismer .
-
kpal
nagyúr
Miért nem játssza le a you tube-os videókat HD-ban a Fujisi live book A530 ? Miért akad meg a kép ? Fontos lenne !
Köszönöm a választ előre is !
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Honnan tudnám beszerezni az összes drivert a Fujitsu Siemens livebook C- 1020 laptophoz ?
-
kpal
nagyúr
válasz Thunderzolee #24553 üzenetére
Találtam valamit lehet jó lesz igazábol csak ahang és valami PCI cuccohoz kéne driver mert a többit az XP feismert.
-
kpal
nagyúr
Van agy problémám most jött meg az uj Fujitsu Lifebook noti és nem 500-os vinyó van benne hanem 320-as és már a online shop ban sincs kitéve ez kérhetek árkülönbözetet hogy nem azt szállították amit kértem mert cserre sem lehet mert a következő noti 20k-val drágább ?
-
kpal
nagyúr
Az mitől lehet nem rég jött meg ismerősömnek az uj notija Fuji lifebook AH530 és valamiért eldobja a kábeles Digi netet friss Win 7ulti 64bit van fent. Sőt ha wifin csatlakozik a noti akkor meg 1-2percetbir és eldobja a netet . Ezek mitől vannak nagyon bosszantó ? Az ezelőtti ugyan ilyen noti nem csinált ilyet az most is hibátlanul teszi a dolgát.
-
kpal
nagyúr
Hali !
Az lenne a bajom hogy nem tudom hol kell visszaállítani a Win 7-ben azt hogy Skyp közben hallja a másik fél az én hangom ? Hol kell a mikrofont bekapcsolni ? Ja és Fuji Lifebook AH530 -rol van szó .
-
kpal
nagyúr
Üdv!
Az lenne a problémám vettem egy ilyen mini notit és nincs benne cd olvasó hogyan tudnám az XP lemezem tartalmát rátenni usb-re hogy tudjam telepíteni ?
-
kpal
nagyúr
Hali!
Annyi lenne a problémám hogy nem találok drivert az MSI VR 603 -as notihoz és ilyen estben ha telepítek Win7 -et az nem keresi meg magától ? Vagy Vista driver az jó Win7 -hez ?
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
HP notik cseppállóak az olcsótol a csúcsig ?
-
kpal
nagyúr
hali! tudnátok segíteni. Van egy frissen telepített szűz wi7 64bit és valamiért a net pokoli lassú van hogy egy oldalt kb 5perc után tölt be. mi lehet a gond ? ja és Digi net van !
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest