Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
válasz kisJack #2931 üzenetére
A kérdésedre ez a legegyszerűbb megoldás XP nem támogatja se a dx10-et se a 11-et..
És igen XP-n szinte minden kari többet hoz...
de általában a játékokban lehet állítani dx9-10-11 módot.. de a 11-et tuti ki lehet kapcsolni amékben van..[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
wittman
aktív tag
válasz kisJack #2931 üzenetére
Részben igaza van a tesztnek.
Én inkább azt mondanám, hogy ha esik is 30-40%-ot, de ha még mindig van 30FPS legalább, akkor szerintem nyugodtan fel lehet áldozni a képminőség érdekében. Lásd Crysis(kivétel jeges pályák) Igaz ez sem egy jó példa, mert csak dx10, de azért 64bites oprendszeren dx10(vista) vagy dx11(win7) szebben nézz ki, mint egy x86-os dx9-es XP-n. Azért említem a 64bitet, mert pl a Crysisban sem mindegy, hogy 32bites vagy 64bites indítasz. Pl. a messzebb lévő fákat, bokrokat és egyéb tereptárgyakat 64biten szépen látszik, 32biten redukálódik. Az első Cryengine motorral készült FarCry is ilyen volt. Van hozzá egy 64bites patch(upgrade), amivel win XP x64-en futtatva sokkal szebb volt a grafika, bár annak idején a 32bites is a csúcsot jelentette...
Egyszóval 64bites rendszeren nem baj, ha esetleg dx10 vagy dx11-ben futtatod azt a játékot, mert ilyen kártyákkal kevés játék fog kifogni rajta. Azt meg nem is mondom, hogy eddig nem sok dx11-es játék van, de szépen jönnek azok is.
www.vmh59.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra