Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
windows 7 alá van működő 2d/3d profilbeállítási szoftver? Gondolok én itt az att-ra, rivatunerre, meg stb. Csak éppen az att nem működik. -
dangerzone
addikt
válasz dangerzone #4113 üzenetére
Na most már jól fut az att. Azzal a kis hibával hogy pár játék nem indul el, ha fut..
-
dangerzone
addikt
válasz dynablaster2 #4141 üzenetére
Meg a konfig adatlapodat töltsd ki légyszi ! ;)
-
dangerzone
addikt
-
dangerzone
addikt
válasz katt777 #5246 üzenetére
Na, hogy ne csak a szám járjon.
Itt van két screenshot. Most csináltam őket.
De ez már lehet , hogy X-Akták kategória.- kevesebb fesszel, az alacsonyabb órajelet sem bírta
- több fesszel ment az tovább isEhhez hozzátartozik az is ,hogy anno 3dmarkokkal is teszteltem, és mikor nem adtam neki nagyobb feszültségértéket magasabb órajelhez, bizony jött a fekete képernyő. De nagyobb feszültségértékkel simán lefutott a teszt.
Most meg ,mikor 700 mhz-re akartam emelni a GPU-t, akkor befagyott a windows képernyőillesztő a kisebb feszültségérték mellett.lipi67:
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
Sokkal jobb megoldás, mint a zalmanos.
Amúgy nem kötelező cserélni a ventit. Én is csak azért cseréltem, mert túlmelegedett egyéb gondok miatt, és elment a kép.
Szóval ha nálad nem áll fenn hasonló gond, akkor szerintem nem érdemes lecserélned.De ha már mindenképpen cserélni akarnál, akkor s1 + 12cm-s venti. Mondjuk a ventit csak rámaszekolni tudod majd, oda kell fogatnod valamivel. Meg elég nagy helyet fog foglalni, 3 slotot minimum.
Meg a hozzá kapott memóriasünik eléggé szarul tapadnak, meg a vrm-ekre és a fetekre a kártya hátulján nem is kerülnek belőlük, csak a ramokra van elég.Viszont ha mindezt megoldod, nagyon jó kis hűtést kapsz. Nálam gyárival kb 95 fokig melegedett a kártya, ezzel meg nem megy 60 fölé, pedig elég szarul szellőző házam van.
Kb ennyit tudok egyenlőre elmondani róla.
-
dangerzone
addikt
Na, itt van, amit ígértem.
A kártya felülről.
A kártya oldalról.[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
válasz LackoMester #5327 üzenetére
60 fok fölé még akkor sem megy, ha a szobában 30 fok van.
Szorító bilincs? Ugyan már... Én űzbég technológiát használok. Használjunk fel minden óóócccsót , ami közel van. Picit letyeg, de tökéletesen működik. -
dangerzone
addikt
Jól látod. A venti a bordára fújja a hűvösebb levegőt, ezáltal hűti.
Mindenképpen ezt válaszd ha elfér, szerintem a chilla nem vmi böszme, elég ha csak a bordákat összehasonlítod.
És tényleg nem megy 60 fok fölé terhelve sem. Pedig nekem elég kicsi, meg rosszul szellőző házam van (egyenlőre , és 60 foknál még nem láttam soha melegebbnek.vergilx: Csak ramsüniket adnak hozzá. Szóval a fetekről meg a vrm-ek sünizéséről neked kell gondoskodnod. Vagy szabadon hagyod, de akkor úgy kell helyezni a ventit a kártyára, hogy arra a részre is fújja a hűvös levegőt.
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
8 ramsünit adnak, meg még egy alumíniumdarabot, amit a kártya hátsó részére lehetne szerelni , és így beborítaná a feteket, meg a vrm-eket. Az más dolog, hogy az nem kompatibilis a 4xxx szériával.
A süniket én a ramokra tettem. Nekem azóta is fenn vannak. Viszont vettem külön zalman süniket a kártya hátsó részére. Na ezek közül a 8-ból 3 lejött azóta.[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
Szerintem jobb megoldás, ha a hűtendő felületre fújod a levegőt. Csak gondolj bele. Ha túl meleg a leves, akkor fölé hajolsz, és elszívod belőle a meleged..? ...na, ugye hogy nem.
Amúgy ha már esetleg elveszti a gariját a cucc, akkor a referencia hűtő hátsó részét levághatod, rajtahagyhatod a kártyán, és akkor nem kell süniket venned, és így jobb is lenne, mert nem is potyogna le, meg jobban is fedi az adott részt.
-
dangerzone
addikt
válasz petymeg #5389 üzenetére
Nekem win reinstall előtt ment 700/2200-at is, most meg 680/2100 körüli a max. Ebből kifolyólag szerintem ez driverfüggő is lehet.
Amúgy ne aggódj, hogy csak ennyit tudod húzni. 3dmark méréseken kívül szinte alig profitálsz belőle. Játékoknál csak pár fps. Nemsok.
Ennek a kártyának elég most is mindenre a teljesítménye.Viszont a másik gépemben volt egy x1950gt. 500/1200- ról lehetett húzni 680/1560-ig. A régi szép idők... Viszont a gyenge procim miatt semmit nem értem el vele.
-
dangerzone
addikt
válasz katt777 #5398 üzenetére
Szia Katt.
Nem, maxon nem próbáltam. Nem is fogom valószínűleg. A crysist már csak az optimalizálatlansága miatt sem.De én úgy vagyok vele, hogy nekem elég az 1440*900-as felbontás. És nem kell ultra high, csak very high. Nekem így is szépek a játékok. Nem vagyok maximalista.
Majd ha egy kamionról leesik elém 2 darab 4870x2-es egy i7 975-ös procival együtt, akkor majd maximalista leszek.
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
válasz katt777 #5426 üzenetére
Akkor gondolom azért szépen nézhet ki. De én részemről nem tudnék 50-fps alatt igazán akciójátékkal játszani. (persze játszottam , pl ugye crysissel is, csak nem tudtam annyira élvezni, mint amennyire szerettem volna) Megszoktam a cod 2 multit. Igazából 60 fölött lenne az igazi. Dehát, asszem erre még várnom kell egy core i9-re meg egy 6870x2 vga-ra.
-
dangerzone
addikt
válasz Tamas92 #5448 üzenetére
Ezt a gépet már NE fejleszd. Nem érdemes. A ram is sok már ehhez a procihoz.
Vga szinten meg maximum egy 8600 gt-t ajánlanék hozzá.
Most hiába vennél egy 4850-et, attól még akadna minden játék magasabb grafikai beállítások mellett.
Pala: Én úgy vagyok vele hogy akciójátéknál minimum 60 fps. Stratégiánál viszont a 30 is elég.
Cod 2-nél mondjuk már 400-1000 között van. Átlag 700. De sebaj. Ahogy öreganyám mondaná : " A vantú nem kű fíni " ( A van-tól nem kell félni = Ha valamilyen javakból nagyobb mennyiséged van, mint amit fel tudsz használni, az nem baj. )[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Szereztem egy 4870 vapor x kártyát.
Az lenne a kérdésem, hogy ezen típusok, vagy csak egyszerűen a 4870-esek 3d-s feszültségi értékei mekkorák? -
dangerzone
addikt
válasz katt777 #8266 üzenetére
Höhö.
Lustaság fél egészség. Igazából mióta procit cseréltem, olyan topikba lettem hivatalos ,ahol nem pörögnek az események.
A 4850-em meg frankón működött, úgyhogy az utóbbi időben ez sem motivált hogy irogassak.
Meg most egyetem eléggé leköt, aztán inkább csak olvasgatni szoktam a főbb cikkeket, topikokat, de nem igazán irkálok már akkora intenzitással.Viszont most , hogy megvan a 4870, most picit visszatérek ide is.
Amúgy köszönöm szépen nagyúr, hogy aggódsz értem.
Ígérem nem tékozlom el az erőt. -
dangerzone
addikt
válasz t.kristof #8294 üzenetére
Egyik haveromnak éppen a házhoz kapott gaba tápja sült be.
Ilyen konfig megérdemelne egy márkásabb tápot.
Mondjuk ilyet. És ez még olcsó is. -
dangerzone
addikt
-
dangerzone
addikt
válasz Vasinger! #8413 üzenetére
Max 38...hmm...durva.
Nekem 1 ventivel az s1-en max 55 fokig emelkedett.
Dobjál már egy gpu-z senzor log-ot plíz!Majsztró: Itt is, és ennyiért
Amúgy jó cucc, az biztos ,csak baromi sok helyet foglal, pláne ha venti is van rajta. Nekem például 2 sata portomat letakarta az alaplapon.
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
válasz Májsztró #8418 üzenetére
Ezt már kérdezték páran, hogy nem adom-e el külön. Eladnám...,ha meglenne a régi refhűtőm...De azt anno eladtam. Kellett csokifagyira a pénz.
Amúgy az én esetemben az s1 bordához adott 8 memóriasüni tökéletesen feltapadt a ramokra.
Viszont a vrm-re kapott hűtőbora azt hiszem hogy a 3870-re vagy még valami még régebbi kártyához való, szóval azt nem lehet feltenni a 4xxx szériára.Külön vettem még zalman süniket a fetekre és a vrm-ekre. Nos, nagyjából 9 hónap alatt már csak a feteken maradtak meg a zalman sünik. Az összes vrm-ről lepotyogtak, mert annyira csapnivaló ragasztó van rajtuk.
Kétoldalú ragasztóval szerintem célszerűbb ezt megoldani. Anno ph apróban árult is egy srác ilyet.
-
dangerzone
addikt
válasz - = Zk = - #8440 üzenetére
Nekem meg vapor-x edisönöm van. Az is be volt anno harangozva, hogy húúú, micsoda techológiát alkalmaznak benne, mekkora jó...Aztán így is melegszik, mint a disznó. De, legalább világít a sapphire logó az oldalán. Már azért megérte.
-
dangerzone
addikt
válasz hackeeeee #8448 üzenetére
Én hatalmas javulást stalker-ben vettem észre 4850 512 mb -4870 1gb-ra való váltáskor.
Ha forgok nem akad be, sokkal folyamatosabb a játék.
Bár, aztán amennyit én mostanában játszottam...
Lehet ,hogy egy 4550-re kéne váltanom. Csak mindig bennem van, hátha lesz szabadidőm, és hátha kijön valami tök jó játék, amivel lazíthatok picit.[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
válasz - = Zk = - #8451 üzenetére
Nekem a 4870-nel a stalker cs szárnyal. Bár, még a 4850-nel vittem ki, szóval sokat nem érek vele, mert már nem köt le nagyon, csak megnéztem, mi a helyzet.
Talán majd a CoP. Majd...Zh hetek után.
Jóéjt nektek!
-
dangerzone
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest