Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delaghetto
csendes tag
Valaki kérem tudna segíteni?! Oltári nagy baklövést követtem el az Atab Gen3-asommal...
Két kínai telefonom van...SP Tools-al flashelni akartam az alap Gen3-as romot...Viszont véletlen a másik telefonom scatter-jét töltöttem be és azt akarta flashelni..észre sem vettem...kiírt egy hibát flash közben gonodltam semmi gáz lehúzom a telót akksi ki úgyra nyomnám a downloading-ot erre látom h rossz file-ok vannak betöltve...átváltom arra amire kell! nyomom a download-ot akksi be és usb csati...erre semmi...smemi nem történik!Win7-em van nemis jelzi hangal se hogy valamit fel csaatlakoztattam vna...Véglegesen betéglázott mi?!...Gondoltam olyanra hogy háátha valahogy lekapta az akksit és töltőre rakom... melegszik a telefon...vesz fel töltést ezekszerint...nemtudom...egyébként mielőtt flashelni akartam a romot éss netet osztottam a telóval a gépre megnéztem hogy megye...ment persze a win 7-nek telepíteni kelett drivereket és ut ment...arra is gondolok neme kiütötte azokat a drivereket amiket a flasheléshez használ a gép...vagy vmi...Help :// -
Delaghetto
csendes tag
válasz poganytamas #6777 üzenetére
Sajnos ez sem működik! A fájlok innen : https://www.dropbox.com/sh/31dskre3tffwumm/NyLh9dG8bR
vannak...De hiába ha Firmware Upgrade-t nyomok ezt írja: Aztán ha kipipálok mindent meg : azok a fájlok meg nincsennek sehol...másik frissebb FlashTool-al (5.1352.01) azzal nemír ki semmit csak szimplán nem ismeri fel a telót... -
Delaghetto
csendes tag
Olvastam még lalszi korábbi írásaiban hogy valahogy lehet unbrickelni ha szétszedem stb...két pontot kellene kimérni mérőműszerrel majd kb "összekötni" őket így felismeri újra a gép de nemtudom pontosan mit is keressek ill mire állítsam a műszert...
-
Delaghetto
csendes tag
http://logout.hu/tema/atab5_phone_az_m-tech-tol/hsz_5403-5403.html Ez az... Ha valaki pontosabban értelmezné nagyon megköszönném!!!Ha tényleg sikerülne kijavítani a telefonom nem viccelek az illetőt szivesen megdobnám egy kis borravalóval!!
-
Delaghetto
csendes tag
válasz poganytamas #6783 üzenetére
Honnan szerezhetnék ilyen mentést habár szerintem azzal sem menne mert mint említettem a gép nemis jelez szó szerint semmit!Szimpla preboot loader hiba...Mérő műszerrel ez veszélytelen csak nemtudom mit kell keresni...
-
Delaghetto
csendes tag
válasz poganytamas #6786 üzenetére
Szóval a teszt pontot kötni kell az aksi - (negatívhoz) világos! akk csak kikell mérni műszerrel az alaplapon a negatívat hogy melyik pontal csatlakozik...javítson vki ha tévedek
-
Delaghetto
csendes tag
Ügye flashtoolnál m1 h sima download vagy firm...a telónak kapcsolódnia kellene a gépre... ://
-
Delaghetto
csendes tag
válasz poganytamas #6791 üzenetére
Ha töltőn hagyom melegszik ugyanúgy mintha töltene...szval venni vesz fel...
-
Delaghetto
csendes tag
Okés megtörtént az átalakítás! Scatter megy betölti de ígyis 3 üres mező marad...ANDROID,CACHE,USRDATA érdekes oO
-
Delaghetto
csendes tag
okés CACHE és USRDATA hiányzik...
-
Delaghetto
csendes tag
Okés megvan minden mostmár...és ahogy gondoltam ezek fölösleges dolgok voltak!!Bárhogyan csatizom a gépre a telót az megsem nyikkan!Se a gép hogy csatlakoztatva lett vna vmi se a telefon!
-
Delaghetto
csendes tag
Musz vagyok ezt a teszt pontot megkeresni ...Kérdés mire állítsam a mérő műszert!...
-
Delaghetto
csendes tag
Oksi van KCOLO de mi az a GND amivel össze kene kötnöm??
-
Delaghetto
csendes tag
Vmi megoldás hogy a telefon memóriára (megnövelt 1,5gb-ra) is lehessen játékot telepíteni az sd kártya melett?! Mert hiába választom ki a beállításokban hogy a belső eszközmemóriára telepítsen magasról tesz rá...Merthát így hogy azt nemlehet ilyenre használni tök fölös és ink átmegyek arra hogy legyen belső adattárolónak 3gb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest