Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz poganytamas #2865 üzenetére
Sziasztok !
Amint meg lesz pénteken ...és ha vasárnap estig a sok nyúzás után még bírni fogja akkor megígérem, hogy lementem a gyári rendszert
ZTE-Skate; SkaTe_v2 by kelzsoca; T-Mobile Hu
-
mrskatejoe
aktív tag
Bár ma lett volna lehetőségem kimenni a tecsóhoz és megnézni , hogy GEN 2 vagy GEN3 de lusta voltam.
Marad holnap reggel Miért ne lehetne kérni, hogy bontsanak másikat ? Zsákba macskát csak a Bolond vesz
...én még mindig azt mondom, hogy ez a telefon a legjobb ár-érték arányú. Sokan esnek abba a hibába, hogy "többet gondolnak bele " egy telefonba mint amire valóban tervezték a tervezők...
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
Hali mindenkinek !
.....Szóval voltam a Tecsóban.
Helyet azért nem írok mert a főnöknek nem kell tudni, hogy a spanom félre tett egy aTAB -ot nekem .
Szóval a lényeg :
A telefon doboza lefóliázva. Azt mi nyitottuk ki . Aksi csak egy darab , plusz hátlap nuku . No ekkor már sejtettem, hogy Gen3 -ról van szó, de én nem szoktam feladni így ellenőrzés jött.
Aksit be akartam rakni de előtte néztem a kijelzőt ( förtelmesen össze tapogatott és erősen karcos fólia )
A hátlapot lepattintottam , és ott is ujjnyomok tömkelege
..véleményem szerint ez is egy feljavított készülék ( vagy ennyire trehány volt a csomagolás ? )
a kedvem elment tőle hirtelen, hiszen a Skate telefonom több mint egy éves de a kijelzőjén a fólia nem sokkal rosszabb mint ezen ...szóval .
A gépet beröccentettem ..egyébként szó se róla hamar életre kelt , és megnyerő voltVégül is ellenőriztem a " Telefonról " menüben a Build szám kezdetét és nem G503 volt
...dilemmában voltam és elkezdtem mérlegelni a dolgokat... de végül arra jutottam hogy nem veszem meg.
miért ? ( akit érdekel olvassa tovább )
Negatívumok :objektív :
- nincs 2db aksi
- nincs plusz hátlap
- GEN 3
- nagyon karcos volt a fólia rajtaszubjektív :
- arra következtettem, hogy már használt volt a készülék
- Azt az információt kaptam ( belső körből ) , hogy a decemberi " szórásból " többet vissza vittek szoftver hiba miatt.
Tapasztaltam a Skate telefonomnál, hogy az ilyen "kinai " telefonoknál nagyon erős az alkatrész eltérés tehát a hardverek sem egyformák ( így nehezebb romot főzni rá, vagy olyan szoftver fejlesztés csinálni ami hatékonyabbá tenné ). Ez nagyon nagy probléma szerintem.Ami pozitív volt:
-az a gyors rendszerbe állás,
- 5 colos képernyő
- dual sim
- ..és a 40 ropi ami a mostani ára ( 50 -et már ezeknek a tudatában nem adnék érte )Szóval senki ne értsen félre mert nem fikázni akartam ezt a "telefont " hanem a véleményemet írtam le.
( megjegyzem most csalódott vagyok mert tetszik.....de a fentiek alapján ..nemZTE-Skate; SkaTe_v2 by kelzsoca; T-Mobile Hu
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz poganytamas #2969 üzenetére
Hali...igen Tamás én is pont erre a következtetésre jutottam (sajnos )
arra a feltételezésre jutok, hogy ez az " akció " csak a vissza vitt és feljavított telefonokra vonatkozik ( ne legyen igazam ...de....ZTE-Skate; SkaTe_v2 by kelzsoca; T-Mobile Hu
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz mrskatejoe #2977 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő...
azóta már 75%
remélem 7főre már 100%
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz Ricardo128 #2981 üzenetére
javaslom, hogy tedd Te is azt amit én...vagyis olvasd el a 2. hozzá szólástól a fórumot és döntsd el
...7főig bőven átolvasom
a fentiekben én leírtam, hogy miért nem vettem meg a Gen3 tecsósat
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz poganytamas #3016 üzenetére
bááár elég sok óráról hiányoztam ( 我什至没有一个小时 ) a kinai nyelvtanfolyamon , mert egy jó kis kocsma közel volt ...
valahogy így
我知道你母亲 ismerem anyádat
如果你不回答的话,我会送的蒙古人 ha nem válaszolsz, küldöm a mongolokat
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz callvote #3048 üzenetére
snecizero mint régi Skate tocsik lakó azt kell mondanom neked, hogy maximálisan egyetértek callvote -val
azért nem mindegy " van amiben az arc jobb de többbségében és ár,érték arányban a mienk jobb "
...mondjuk nekem csak 7főn lesz , de már tengernyi információt olvastam róla ...
A Skate-t kell leváltanom, mert sajna kártya függő és ugye nincs normális függetlenítés csak mókolás, ezért nem kísérletezek vele. A szolgáltató 10-15 K ért megcsinálná ...de hát az anyjukat inkább.
Az aksi sem bírja hosszú távon az 3 betűs navít töltőt használva tojás sütésre alkalmas lesz .
No nem utolsó sorban a dual sim kincset ér ...nem kell plusz telefon.bejön nekem a Gen2 V3 széria
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
Próbálta már valaki ezt a launchert ? (mivel nekem még nincs aTAB5 így nem tudom kompatibilis -e ? ) [link] itt van róla bemutató videó ,amit érdemes megnézni .
...és természetesen RootRulez jóvoltából itt a honosított változat [link]
aki esetleg kipróbálja írja légyszi a véleményt róla
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz callvote #3081 üzenetére
Pájinkás szép délutánt mindenkinek
Igaz még nincs aTAB 5 öm de azért fürkészem a tocsikot .... No majd holnap ilyenkor remélem már "buzizhatom " a telefont.
(#3081) callvote nem rossz az a launcher egy próbát nekem is megérne ...majd privátba beszélünk róla
..van egy pár virágboltos dolgom nekemjahhh.... tényleg ügyes photoshop használok vagytok ....
Tetszik, hogy felpörgött a tocsik ...egy páran tudják, hogy a Skate is nagyon pörgős volt egy időben
-
mrskatejoe
aktív tag
Egy kis ismeret terjesztés (hevenyészett fordíttás )
itt az eredeti , akit érdekel annak [link]
Mi a különbség az aktív és Dual Dual Standby?
Ha vásárol egy dual SIM mobiltelefon van egy funkció, amely létrehozza a sok zavart a vásárlók körében. Fontos tudni, hogy mi Dual aktív és Dual Standby jelent valójában. Mert ha egyszer megnyitja a kézibeszélő box csomagolás, nincs visszaút.
Szóval szeretne vásárolni egy dual SIM és előírások azt mondják, hogy támogatja a dual készenlét, tényleg tudom mi ez, vagy csak örül, hogy segítségével 2 SIM egyetlen telefon. A legtöbb esetben az ügyfelek kap csalódott, mert soha nem értette a funkciót.
Dual Standby telefon
A piac tele van egy csomó olcsó, vagy high-end telefonok, amely támogatja a dual készenléti üzemmódba . Olvasd el figyelmesen a szót, és meg fogod érteni, hogy mit is jelent. + Dual Standby, ez azt jelenti, hogy a telefon támogatja a dual SIM de készenléti üzemmódban van. Egyszerű szavakkal, amikor egyik SIM használják, akkor mind a SIM-k aktív, de ha ön használ egy adott SIM a másik SIM inaktívvá válik.
Egy másik kérdés, dual készenlét telefonok, hogy a támogatás a 3G, hogy amikor a 3G / 2G hálózat használata esetén a másik SIM inaktívvá válik. Általában nem veszi észre ezt a kérdést a rendes használat, de próbáld meg letölteni egy nagy fájlt, vagy nézzen meg egy YouTube video streaming, a másik SIM lesz elérhetetlen.
A dual készenlét, ha egy személy használja SIM 1 és egy másik személy arra szólítja fel a SIM 2 fogják hallani az üzenetet "nem elérhető, próbálja meg később."
Sok a dual SIM felhasználók általában beszélnek többet egy adott SIM és a másik SIM alapvetően saját használatra - nem annyira fontos, nem igazán van olyan kérdések ebben a módban. Ha azt szeretnénk, mind a SIM aktív minden alkalommal, akkor nem ez a funkció akkor keres.
Dual Active telefon
Ismét, mint az azonos javasoljuk Dual telefon aktív üzemmódba, ami azt jelenti mind a SIM-k aktív egész idő alatt. Dual aktív viszonylag könnyebb megérteni. A SIM 1 vagy SIM 2 hanghívások vagy nettó szörfözés a másik SIM mindig aktív, akkor is fogadhatunk hívásokat, a többi SIM és még kapcsoljuk kéri például, tudod tartani a hívó SIM 1 tartásban, és beszéljen a másik felhasználó A SIM 2.
Nagyon kevés kettős Active telefon kapható Indiában , így ha szüksége van erre alkalmassága ügyeljen arra, hogy válassza ki a megfelelő opciót.
A Dual Standby telefonok egy adó-vevő, amely egy adott idő szerver csak egy SIM, mivel a legtöbb dual Active telefonok jön kettős adó-vevő, egy-egy SIM.
Ne ellenőrizze, mielőtt megvásárolná a kettős aktív telefon, mert akkor is, ha a gyártás azt mondja, hogy ez a kettős aktív még mindig működik, mint egy dual készenlét.
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz #40993792 #3163 üzenetére
(#3163) Zsolt_72 na ne már a kész terméket tegyem az asztalra
megjegyzem a lényeg az lejön első olvasásra isMi szél hozott ( természetesen én örömmel látlak itt ) az aTAB5 ös táborban ?
..csak nem szemet vetettél egy olcsó gen2 V3 -ra ??? nem rossz vas
(#3164) poganytamas
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz snecizero #3219 üzenetére
hooopppácska Pájinkás szép napot mindenkinek.
Nagy örömömre aTAB5 tulaj lettem 100%
Okulás végett azért elmondom , hogy a Magyar Posta milyen körülmények között szállít
Direkt írtam ki a nevet, mert fényképpel tudom bizonyítani az igazamat ...ha kell !
Szóval szerencsémre találkoztam a posta kocsival az utcánkban 2-3 házzal lejjebb állt meg a házunktól mert mert oda is vitt cuccost.
Kérdeztem a sofőrt, hogy hozott-e valamit ...a lényeg, hogy igen. Elmentem vele a kocsi hátuljához és kinyitotta az ajtót ....apáááám a csomagok egymás hegyén hátán a gumiszőnyegen , kicsik nagyok össze vissza. A szőnyegnek nevezett nem tudom micsoda szemmel láthatóan vizes !!!
nem nedves hanem vizes . Szerencsére a csomagom csak ! nedves részen volt , de azért az alsó része a doboznak VIZES -enyhén elázott volt.
Úgy felment bennem a pumpa , hogy kapásból kivertem a dilit ( egyébként sem vagyok " S" méretű hanem 2XXL -es. )
A szállító megrettent és mondta, hogy sajna a hó miatt vizes a szőnyeg...mert be kell lépni a csomagok közé. Mondom neki , hogy az oké de qurvára nem a szőnyegen kéne tárolni a csomagokat össze vissza egymás hegyén hátán ! Fékezésnél meg kanyarodásnál repkednek össze vissza !No mindegy csóró sofőr megszeppent és mondta, hogy sajna nekik csak ilyen autó van...olyan nincs amiben gumi hálóval rögzítik a csomagokat. Erről mondjuk Ő nem tehet.
Szóval elmondta ha gond van akkor vigyem be a postára a csomagot. No én meg szépen minden bontási részt képen rögzítettem
szerencsére a telefonnak látható törése nem volt. Szoba hőmérsékleten 15-20 percet vártam a bekapcsolással természetesen kivettem az aksit, mert eléggé párásodott ( jól kihűlt...bekapcsoltam, és első nekifutásra nagyon tetszik
-
mrskatejoe
aktív tag
Hali mindenkinek !
Súgjatok már légyszíves
hol a bánatba találom a hívás beállításokat ? Szeretnék másik "csengetést használni , meg az üzenet hangokat is .jahh és sajna nem írtam ki a magyar billentyűzet nevét ...és most lusta vagyok vissza olvasni ..ha azt is leírnátok...
köszi
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
Szép napot mindenkinek...na nekem kezd nem szép lenni
Az a kérdésem, hogy találkoztatok-e ezzel a problémával ( elég kellemetlen )
Sajna már tegnap is észrevettem de akkor még túl nagy jelentőséget nem tulajdonítottam neki , ráfogtam, hogy túl érzékeny a kijelző és lehet egy kis párától csinálja az alábbit :-bekapcsolt állapotban aktív képernyőnél szabálytalan időközben , menübe lépked, vagy funkciókat kapcsol be
Konkrétan olyan mintha valami vírus lenne rajta , és vezérelné a szoftvert . A következőt képzeljétek el :
Mondjuk belépek az alkalmazások menübe és csak fogom a telefont. Egyszer csak belép , vagy elindit valami alkalmazást. Vissza lépés után elindít egy másik alkalmazást...Vagy belépek az ES file explorerbe és ott magától lépked.
Valamikor ezt azonnal csinálja, és többször de van időszak amikor egyáltalán nem csinálja
Ha lekapcsolom a kijelzőt mondjuk az explorerbe , majd vissza kapcsolom és ugye feloldom a képernyő zárat akkor látszik, hogy nem lépett sehova ...és ez az idő kiszámíthatatlan ...A volt tulajdonost kérdeztem , de azt mondta, hogy nála ilyen nem volt...
...viszont ezt a problémát már nálam az első beüzemelésnél is produkálta , amikor semmi féle új szoftvert nem tettem fel...
Nekem nagyon úgy tünik ( bár nem vagyok telefon guru , hogy ez szoftveres probléma lesz )SZERINTETEK ? ( várok mindenféle okfejtést ) köszi előre is
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz mckangi #3261 üzenetére
Köszi
Bekapcsoltam :
-mutató helye
-érintések mutatásaelkezdett villogni minden színben , és össze vissza ugrált ( programokat nyitott meg elég gyorsan )
annyira hogy ki kellett kapcsolni . Azt hittem discó van .újra kellett indítani
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz solamonte32 #3263 üzenetére
Köszi az infót
nálam mindet érzékel , sőt meg is lepődtem, hogy ennyire érzékeny .
akkor most mit nézzek ? megjelenik a kijelzőn az össze vissza cikk-cakk vonal
akkor ez most szoftveres gond ?
bocs a dupla posztért a telefont figyeltem
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz Levente75 #3267 üzenetére
Kösz Levente rendes vagy
ezt azért ne csináld
..csináltam egy factory reset-et ..tehát gyári vissza állítást. Végig is vitte , újra indult a telefon.
A beállításokban , a fejlesztői módban , újra beállítottam, hogy mutassa a kurzor helyét , meg az érintés helyét, valamint hogy töltés alatt ne kapcsolja ki a képernyőt. Ez volt kb 5-7 perce.Azóta nem történt ( aktiválódás ) de érintés helyet sem láttam
...jelenben reménykedek
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz Levente75 #3269 üzenetére
helyesen ? összefirkálva
Sajnos elúszott a " remény hal " most is csinálja de sokkal ritkábban
ebből szervíz lesz sajna..vagy nem tudom
azon gondolkodtam, hogy ha hardver hiba lenne akkor a " jelenségnek " úgymond folyamatosnak kéne lenni , tehát durván ugyan annyiszor kellene produkálni a mint a gyári vissza állítások előtt ( vagy nem )
Most, hogy vissza állítottam a gyári értékekre 20 perc alatt kétszer produkálta, bekapcsolta a GPS-t .valamint közép részen egy kicsi fehér pont látszik ami jelezte az érintést.
Szóval nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz Levente75 #3271 üzenetére
Egészségedre
Az italok közül mondjuk én a pálinkát szeretem mert " a jó Magyar pálinkának nincsen párja " no és a Jégert
...és mivel mostanában mindkettőhöz ritkán jutok így anti alkesz vagyok....vissza térve... mi a bánatot kéne csinálni ezzel a telefonnal ?
azt hiszem rákérdezek a szervizükbe ebéd után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest