Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz Synthwave #7115 üzenetére
Hu elolvastam a sztoridat, szerintem szedd ossze magad mert mast ugysem tudsz. Ez kb ugyanaz, mintha elesel az utcan, es te nem allsz fel tobbet, mert milyen szemetseg mar ez az elettol hogy ilyet tett. Ugyanaz. En is jartam mar ugy mint te (es nagyon sok mindenki meg), nem is egyszer, sajna ilyen az elet, hiaba tunik ugy, egy no nem mindig jelenti a teljes erzelmi es lelki biztonsagot. Ha bemesz a nougyes topikba ott siman olvashatod a szenvedeseimet, viszont azokon kivul volt mar nyolcezer nom es egyedul is tok jol vagyok. Pedig nem vagyok en se hudeszep gyerek. Szal ha magadtol nem legalabb mastol tanulj, nem egyedi az eseted, mindenki csalodott mar nagyokat.
Ha megtalaltad azt akit elvesztettel, akkor majd meg talalhatsz meg masik olyat is. Tovabba van egy ilyen okossag: [link]Szoval lehet hogy ugy gondolod nem lesz meg egy ilyen no, de rosszul gondolod, mert VAN MAR, csak meg nem talaltad meg. Ideje elkezdeni keresni!
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Synthwave #7126 üzenetére
Hat figyelj ugy gondolod ahogy szeretned. De akarmit is mondasz, meg akarmi is a valos helyzet, az azert van mert vannak dolgok amiket meg nem tapasztaltal meg, es nem jottel ra. Aztan majd ha rajossz, akkor a homlokodhoz csapsz, hogy "Hubammeg, tenyleg!!"
Es ennyi, persze mondhatod hogy jajj, az nem ugy van, de igen, ugy van!
Ugyhogy kapd ossze magad, es ne pocsekold tovabb a fiatal eveidet, az elet a nokrol szol, nem egy norol
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Synthwave #7128 üzenetére
"Ööö...ezt most a kifinomult ^^ ízlésemre mondod?"
Igazsag szerint a lelki nyomorodra gondoltam amirol azt hiszed sosem fog meggyogyulni akkor sem ha teszel erte. Ezzel a mondatoddal meg nem tudom te mire gondoltal de mindegy
Szedd ossze magad es kesz, legyel ferfi bmmeg#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Üdv!
Elkezdtem nézni a Death Note-t mert ismerős nagyon ajánlotta, kissé másra számítottam, több látványra, ehelyett inkább krimi.. Mindegy, bejött, bár L távozása után kissé átfordult az egész...
A filmeket is megnézem majd, bár nem világos hogy azok végülis hogyan kapcsolódnak a sorozathoz.. Vagy csak egy összefoglalója lenne a sorozatnak? A "trilógiára" gondolok..#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Milyen monitort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen házat vegyek?
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest