Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mára elég volt a reklámokból
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz #59620352 #16920 üzenetére
A Sword Art Online seinen. Gondoltam, csak szólok.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Totheground
addikt
-
veterán
válasz #59620352 #17126 üzenetére
Kifejezetten olyan sorozat, ami már olyan szinten hulladék, hogy én is dobtam. Értetlenül tekintek a véleményedre, de hát más nézőpont.
(#17135) [oWn]f4te
Annál is mennyi sírás volt, hogy túl sok benne a pénzügyi fogalom, habár én azt az addictsos feliratban levő magyarázatok nélkül is teljesen értettem, szóval kissé ott is furán néztem, hogy mennyire alap dolgokat nem tudnak egyesek, illetve a mértékegységekkel mennyire nincsenek tisztában a kedves "nézők"...(#17140) Ijk
Én ott kezdtem el kissé furán nézni, mikor ellőtték, hogy "ugyan, elképzelhetetlen, hogy ezt fiúk csinálják, hogy nézne már ki" <-- ezt a tank vezetésére, tankcsatákra mondták ^^(#17148) xRagna
Még jó pc se kell hozzá, csak minél szarabb a gép, annál több idő és türelem(#17155) orichalcos
Még mindig a terjedelmével van a probléma, de ezért nincs túl sok kedvem venni egy kindle-t, kinyomtatni meg még ráérek, szóval egyenlőre szerintem ez sokaknak hasonló indokokkal van parkolópályán.(#17157) orichalcos
Mégis csak a világ uralkodója volt, ahhoz pedig azért erősen illik ez a személyiség Tulajdonképpen legyőzhetetlen...(#17160) Ijk
Egy ideje én is csak áttekergetem a részeket, túlságosan csöpögős, irreális, értelmetlenek a részek, kb nem is történik bennük semmi...Everybody lies.
-
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz #59620352 #17525 üzenetére
Kai, ami gyakorlatilag egy fillermentesített Z. Persze a hardcore arcok a Z-t nézik.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Nova96
őstag
válasz #59620352 #17622 üzenetére
Érdekes és ezt mind ide akartad írni?
Más:
Sakurasou eteti magát jó is, de lehet én várok tőle egyenlőre sokat még nem volt meg az az érzés, hogy ez bizony nagyon csak azt érzem, hogy jó-jó. (5. rész) De ebből, hogy lesz bármi is nem tudom.
Minden fiú karakter most már Yoshitsugu Matsuoka fog szinkronizálni? Már nem egy helyen hallottam már, ez a Kirito szerep jól jött neki.[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz #59620352 #17721 üzenetére
20 és ki is tartott 4 évig.
Crytec210: Feltételezem a 3D-s nőként a hús-vér nőket értette. Én nem vagyok nőcsábász az biztos.
Biztos azt hiszi hogy itt mindenki kocka mint ő. Vagy csak számolgatja az éveket hogy még mennyi ideje van becsajozni.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Archanon
őstag
válasz #59620352 #17728 üzenetére
Sírok basszus........................... Bele se merek gondolni mik járhatnak nap mint nap a fejedben...
(#17721): Dacára annak, hogy jó ideje egy lánnyal élek együtt ("akár egy hülye animében"), a válaszom még mindig így is az, hogy: "még nem történt hasonló". De az időmet elnézve pár évig még nem is fog. Ugyan, van időm...
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Archanon
őstag
válasz #59620352 #17742 üzenetére
Sicc....
_______
Beteg óráimban nézem ezt a Guilty Crown-t... Amilyen wtf, unalmasan indult, így a második felére annál jobb lesz. Látok benne potenciált, remélem nem szúrják el a maradékot... 15. epizód kemény volt.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Crystalheart
őstag
válasz #59620352 #17774 üzenetére
Képtelenebbek a szövegeid, mint az Amerikai pitében a szereplők motivációi...
(Hogy értsd, épeszű ember nem ír le olyat, hogy "de majd 1,5 év múlva nagyon dúrván fogok kinézni, akkor már 1000% hogy lesz normális bnőm", ez a szöveg igazán a lúzerség gagyitinifilmekbe illő megtestesítője )
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony A37 fényképezőgép + Tamron 70-300/4-5.6 AF Macro LD Di objektív
- PS4 Slim 500GB FIFA 21 1db kontrollerel
- Új Lenovo 16 Legion 7 WQXGA IPS 165Hz Ryzen7 6800H 16GB 1TB RX6850M XT 12GB GDDR6 Win11 2év Garancia
- Új Lenovo 16 Gaming 3 WQXGA IPS 165Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 Gaming 3 FHD IPS 120Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest