Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
Digit tükörleflexesbe (pentax k200D) szeretnék valami jo kis telepet venni, ezügyben kérném a segítségeteketMostolvastam ezekröl az önkisütésmentes telepekröl, egyértelmű, h közülük választanék, de eneloop, vagy varta ready2use?
Van vmi difi közöttük minőségben,tartósságban, stb?A másik része amire kiváncsilennék:
Aztmár olvastam h az enloopot nemnagyon ajánlott más töltöben tölteni, de a vartát elvileg lehet bármiben.
Most ien töltőm van [link], de a telepek már arra se jók h kidobjam őket , tudnám ebben tölteni a vartát? és akkor megusznék 1 garnitura faja elemet 2,5ropibol..
Változan a töltési idő? mert ez a régi elemeket 12óra alatt töltötte, ami nekem rengeteg.Az eneloop 4es töltője [link] mennyi ideig tölti a telepeket? Kb 5-6órát olvastam, az már elfogadható.. ha igaz akkor inkább ezt választanám 5,5 ropiért (többet nemnagyon szeretnék/tudok költeni rá). Tudom nem 1 csúcstöltő, de nekem nembaj h egyszerre csak 2-4telepet és nem 1-4 et tölt, a kamerába ugyis 4kell, 4et töltenék mindig egyszerre...
Még 1 kérdés ezekröl az akkukrol...érdemes megvárni amig lemerül vagy rálehet tölteni.. teszemaszt elmegyek fotozni, este hazamegyek, még kb félig van de estére felraknám, h másnapra megint fullon legyen, vagy ez hazavágja?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
Köszi a válaszokat!
Akkor a régi töltöm vartát is kb 10óra alatt töltené fel ha jolsejtem.. az kicsit sok.
Bár ha 2 garniturát veszek, és csak akkor töltöm ha full lemerül, a másik meg ott pihen zsebemben feltöltve (és elvileg nem merül magátol, akkor megfelel a céljaimnak..)A varta ready2use mivel gyengébb az eneloopnál???
Eneloopot vennék, csak 2garnitura elemmel árban duplájában lennék
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
eFilm 90perces gyors töltő eneloop xx (valamint van varta ready2use is) akksihoz használható? Mennyire strapálja le a gyors töltés az akkut?Szerk: egyébként az xx megéri a felárat a sima eneloophoz vagy a ready2usehoz képest?
Nikon Sb900as vakuba menne.[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
gyors kérdés:
IPC-1L 4 db varta ready2use aksit (2100mAh) mennyi idő alatt tölt fel?
köszi! -
Hooper
őstag
Helllo!
van egy IPC-1L töltőm (nem garis) és úgy fest elromlott :/
Javítják ezt valahol, vagy tudtok szakit fórumon? hátha csak egy forrasztás.Egyébként a hiba > elem bent, bedugtam és nem villant fel az lcd. pár percig azért fent hagytam, de nagyon forró lett a nyák EZEN a részem.
[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
Fehér eneloop aksik tölthetőek a Varta fapados töltőjével? Link
(tönkre ment az ipc, addig amíg nem veszek újat ez van itthon )[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
Sziasztok a sanyo gyorstöltője MQR06 sima fehér eneloophoz és az XX-hez hosszú távra jó választás?
Volt régebben IPC-1L -em csak bekrepált garin túl és most ilyen 12órással töltöm, de meguntam, viszont IPCre nincs kedvem még egyszer költeni, ezt a sanyot meg most jó áron megtudnám venni a +4 XX aksival.
Szerk: Jól olvasom 4 aksit 4óra alatt tölt fel?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest