Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz csontkukacz #4474 üzenetére
szerintem net nelkul nem is fog menni a letoltott tartalom. Amit duhodben kitoroltel, azokat ujra meg kell venni. (amugy mielott nagyon kiakadsz, most neztem meg a jatek dobozat, es a jelek alatt oda van irva (bar valoban a kisbetus resznel), hogy Brodadband internet service required. Users are responsible for broadband access fees)
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dilipok
veterán
válasz mightymo3 #4573 üzenetére
ott valami erdekesseg van. Ez csak time trial alatt jon elo? Mashol tokeletesen mukodik? Esetleg probald ki, h minden assistot kikapcsolsz / mas kontrollert hasznalsz. Hirtelen mas otletem nincs.
Esetleg probalhatsz egy reinstallt is.
[ Szerkesztve ]
-
-
dilipok
veterán
válasz mightymo3 #4582 üzenetére
es nem is lattad, hogy vibral a kis csik ott lent? En is jartam igy, de ott egyertelmuen latszott ez, illetve nem is irtad, hogy kormannyal jatszol (vagy csak en nem emlekszem), ezert nem is gondoltam ilyen jellegu dologra.
Mindegy, a lenyeg, hogy jo
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
Ezert felesleges volt ide (is) irnod... nyugodtan kerj maskor is segitseget, biztos lehetsz benne, hogy ugrunk majd segiteni
Azt mar meg sem emlitve, hogy a multkor mar en is kertelek, hogy nem kell egybol 2 topicban feltenni a kerdest. Azonnal szoktunk valaszolni, ha van erdemleges informacionk a kerdessel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
-
dilipok
veterán
válasz rfjanika #4696 üzenetére
ugyanugy kapsz itt is penzt a versenyek utan, amit felhasznalhatsz ugyanugy mint a forzaban...
Masik kerdesedre pedig megvan a valasz ebben a topicban (legyszives szerkeszd a hsz-ed 5 percen belul)
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
-
dilipok
veterán
válasz mikka07 #4778 üzenetére
meg mindig ott a wifi, mint opcio. Nekem tobb, mint 2 evig ment ugy, es semmi problemam nem volt. (bar ha azt nem akarod, akkor mindenkeppen marad az offline v a kabeles verzio...)
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
igen, probaltam, g25-ot, g27-et, valamint van sajat DFGT-m. Sokkal jobbak a g25/27-ek. Anyaghasznalat, pontossag, FFB, valto, pedalok. Minden. A miertre nekem ez a valaszom. Az hogy kinek mi eri meg, meg egy teljesen mas kerdes. (hulye pelda, de miert vesz valaki egy 2.5es evo-t, ha egy sima lancer is kenyelmesen megy a kreszben leirt megengedett sebessegekkel... Azert mert megteheti, es szerinte megeri. Kb igy kell kezelni ezt is. Vagy miert vesz valaki egy 15k-s egeret, mikor mukodik az 1500 forintos tescos is. Hasonlo eset, toredek arakkal. ) Tessek itt egy, ami jo boxhoz, pshez, pc-hez. Eleg draga. Szemely szerint nekem ez nem eri meg. Masok meg tuti megveszik, mert szerintuk megeri. Ez mar a szemelyes preferencia kerdese (meg persze, hogy megengedheti-e maganak az illeto )
Ezert is szoktam hulyen nezni, mikor megkerdezik emberek, hogy szerintunk megeri-e megvenni xy dolgot, aztan meg neznek bamban, hogy egyesek azt mondjak igen, masok meg, hogy sose Nem, nem csak rad gondolok, de te vagy a legfrissebb, aki ilyet kerdezett. No offense, nem bantasbol mondom, csak nekem ez furcsa. Honna a francbol tudjuk, hogy az valaki erdekel-e, szereti-e, megengedheti-e maganak es meg sorolhatnam a hasonlo kerdeseket.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
nem, nem kell a sima. Csak az AE.
Lasd: [link]
A new edition of the game which was released on 26 September 2012 - The Gran Turismo 5: Academy edition is the latest version of the original GT5 game. It included all the functionality updates and new content that has been made available since the launch.
(ertem amugy amit irsz, es ebben az esetben kicsit felreerthetoen fogalmaztal. Ha azt irtad volna, hogy 10K-ert lattam a jatekot, az jo ar erte? Vagy valami ilyesmit es nem azt, hogy megeri-e megvenni, akkor valoszinuleg en sem pislogok ertetlenul Mert pont emiatt, ugy jott le, hogy nem is feltetlenul ismered a jatekot, csak erdeklodsz, hogy adott arert megeri-e megvennV. Viszont ertekelem a korrekt valaszt a te reszedrol is )
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
mert aktivalni kell a profilodat a masik gepen is. Egyszerre 2 gepen lehet aktivalva. A psn webes feluleten van ez. Valami sony account dolog (melohelyrol nem tudom megmondani neked pontosan)
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz sz_abika #4995 üzenetére
persze, volt ilyen, de en meg csak nem is hallottam olyanrol a kornyezetemben, hogy emiatt anyagi kar erte volna (tobbek kozott engem sem). Mondom, engem nem erdekel, de ez a szememben eleg gyenge indok Gondolom online nem is vasarolsz akkor sehol... Mondjuk a paypal meg opcio lehetne, de hat ugye oda is meg kell adni a kartyaadataidat. Sot, tovabbmegyek es azt mondom, hogy ne is legyen szamlad se, mert azt is feltorhetik
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
az lehet... de a create race v lobby vagy mittudomenhogyhivjak opcio csak van... Csatlakozasnal meg kiirja, hogy milyen restrictionok vannak. Annak megfelelo autoval lehet menni. Nem annyira bonyolult az a menu.
Sot, tovabbmegyek egy lepessel: a kis fuzetben tuti le van irva, hogy mivel, mit lehet csinalni. Vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
na megneztem... nem feltetlenul ertem, hogy ezen mi okozott problemat neked, de igy kell:
GT mode -> Open lobby
Tudsz a lobby-k kozott filterezni ha kell (Track/race type/skid recovery/region szerint) Room select resznel kivalasztod a lobby-t, ami tetszik es mar nyomhatod is (felteve ha van megfelelo autod). Ha sajat lobby-t szerentel akkor a create new opcioval megteheted (adhatsz kommentet, valtoztathatsz race type-ot/max number of racers-t/race quality-t/voice chat quality-t/tracket). Lobbyn belul lathatod a beallitott restrictionoket (track/event/regulation)
bocs, de azert meg rugok rajtad egyet A bal also sarokban van egy kis sarga kerdojel, manual neven. Ha az open lobbyn belul ranyomsz, leir mindent reszletesen
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
na en is berendeltem egy steelbookos verziot... Nem tudtam kihagyni Mindig igy van bakker. Elhatarozom, hogy most nem veszek egy darabig jatekot, aztan persze ugyis addig nezegetem, amig megveszek mindent
-
dilipok
veterán
legalabb 20-30 (de lehet tobb) jatek van, amit be kellene fejeznem a ket konzolon (es meg a pc-t nem is szamoltam, meg hat megint steam sale van, ami nem segit az ugyon ) de igy sose fogom utolerni magam, mert uj jatekok megvetele utan megint csak hatrebb kerulnek a listan.
-
dilipok
veterán
azert aki kitalalta az elso "kaveszunet" kihivast, az elmehet oda, ahova gondolom. Titkon remenykedtem, hogy valami konnyed szorakozas lesz, a nevebol itelve, de inkabb ugy gondolhattak, hogy probalkozz kotsog, ugyis hamarabb mesz el kaveszunetre, minthogy aranyat tudnal csinalni De most komolyan, hogy lehet 300 bolyat ledonteni, kevesebb mint 21 masodperc alatt?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs