Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steff01
csendes tag
Hello,
Milyen furcsa de én is TV vásárlás előtt állok . Azt szeretném megtudni hogy olyan 320-350 cm távolságra vajon elegendő lenne-e a 42"-os tv vagy inkább nagyobban kellene gondolkoznom. Leginkább sima normál csatornákat szoktam nézni. De lehet egy komolyabb tv-vel már filmeket is szívesebben néznék rajta.
Az árkategória az kb 150-200 ezer Ft lenne.Esetleg valami jó tipp jól jönne .Válaszotokat előre is köszönöm. -
Steff01
csendes tag
válasz nightshadow #3412 üzenetére
Köszi a gyors választ. Esetleg valami másik gyártónál valami alternativa vagy inkább a samsung dominál a piacon?
-
Steff01
csendes tag
válasz nightshadow #3414 üzenetére
És még egy utolsó kérdés. Az emlitett LG-nek 400Hz a képfrekvenciája, a Samsungnak pedig csak 200. Ez jelentős különbség vagy nem olyan lényeges? Köszi a segitséget .
-
Steff01
csendes tag
Ma jártam a mediamarktban és láttam egy 47"-os samsung es6100-ast 200k-ért. Ez mennyire lenne jó vétel? Vagy megéri egyáltalaán ott vásárolni?
-
Steff01
csendes tag
Ja 46-os az mikor megirtam rájöttem csak elfelejtettem szerkeszteni. Hát ki van állitva és azt mondta a srác hogy utolsó darab és azért akciós. De most már ugy vagyok vele hogy talán 250k is lenne rá. Annyiban mennyivel van jobb képminöségü tv és melyik tipus lenne az?ugyanugy 46-47"os kell.
-
Steff01
csendes tag
Samsung 46ES6540, 46ES6560 ez a 2 között mi a különbség mert nem igazán találok semmi különöset de valami mégis csak van ha már más a száma.
-
Steff01
csendes tag
Hát már sikerült kigondolnom néhány dolgot az új tv-mmel kapcsolatban már csak néhány tv-re szűkítettem az érdeklődést és itt vagyok kicsit meglőve a döntésképtelenségem miatt :S
Samsung UE-46F6500
Samsung UE-46ES6540
LG 47LM669S
Sony KDL-46HX750Esetleg pro-kontra érdekelne egyik a másikkal szemben. Mert árban hasonlóak. Max annyi, hogy ha jól tudom a sony-hoz nem jár 3d szemüveg alapból. De nem is nagyon valószínű, hogy annyi 3d tartalmat néznék szóval az nem olyan nagy gond. Valaki lökjön el az egyik irányába
-
Steff01
csendes tag
válasz nightshadow #3586 üzenetére
És az adott Samsungokból inkább es vagy f szériásat javasolnád? Eddig az F6500 tűnt a befutónak de ma találtam rá erre a sony-ra és elgondolkodtatott, meg talán jobbakat is írnak róla.
-
Steff01
csendes tag
válasz nightshadow #3586 üzenetére
Még annyi, hogyha wifin keresztül szeretnék lejátszani filmeket a számitógémről,ami a routerrel együtt a szomszéd szobában van akkor a hd tartalmak nézése normális szaggatás mentes lehet vagy inkább valószinű a szaggatás? mert ha szaggat akkor egyértelműen a sony a jobb vétel ha ugyis venni kell médialejátszót is .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest