Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djxp01
senior tag
Üdv! TV vásárlás előtt álok, 320k a felső határ, 55" méret kellene
Samsung UE55ES6540-et néztem ki, aminek az ára mostanság eléggé lement [link]
Típus: Full HD 3D LED TV
55" (140cm) képátló
FULL HD felbontás (1920*1080)
400Hz CMR
3D
2D-3D felkonvertálás
SMART tv (web böngésző, Skype ready, Samsung Apps, Social TV, Search All)
Samsung tartalmak ( Family story, Kids, Fittness )
Beépített wifi
Okostelefon távirányító támogatás
1 tuner PIP
DVB-T/C/S2 tuner
Cl + kártya
3 HDMI 1.4
USBValakinek esetleg tapasztalata van ezzel a szériával, vagy mérettel? Ez a 400Hz CMR mit takar? Nem valami gagyi panel van ebben a TV-ben, hogy ilyen "olcsó"?
regisztrált: 2005-07-05
-
djxp01
senior tag
Köszi a választ , viszont lenne pár kérdésem még:
-400Hz CMR van benne a leírás szerint, hogy értetted hogy, valódi 100Hz-es?
-ezeknél a tévéknél kell még félni attól, hogy nem full eredeti Samsung által gyárott panel kerül bele?
-tudom nem teljesen idevág, de ha rákötök a TV-re 1.4-es HDMi kábellel számítógépet, akkor a számítógépen lejátszott 3D-s 1080p-s videó tökéletesen fog lejátszódni? szemüveggel hiba nélkül adni fogja a 3D-t? (persze megfelelő proci van a gépben)
Úgy láttam, hogy elég sok boltban árulgatják most ezt a szériát még, gondolom utolsó darabokat akarják eladni, de én is félek kicsit ettől az "alacsonyabb" ártól
-
djxp01
senior tag
Értek mindent (azt hiszem ), köszi.
Egy másik kérdés is eszembe jutott, hogy a LED TV-knél mennyire jellemző a pixelhiba?
Mert a legnagyobb félelmem az, hogy pixelhibás TV-t vásárlok (jó persze 1-2 év után ha előjön az más, az annyira nem idegel fel, mint az, hogy vásárlás után hazaviszem és észreveszek egy hibát, és azt nézem majd folyamatosan..Az előző TV-m vásárlásakor (3 éve), már volt 3 napos zéró tolerancia a Samsungnál a pixelhibákra.
Mondjuk én mindig úgy csinálom a vásárlást, hogy mielőtt kifizetném személyesen, viszek magammal egy USB-t, rajta 6-7 egyszínű blank képpel, és azokat végigpörgetve átnézem a képernyőt, hogy van-e rajta pix. hiba.
Esetleg ennél egyszerűbb megoldás van a p. hiba kiszűrésére a TV megvásárlása előtt?
-
djxp01
senior tag
Üdv!
360k a felső határ, 400Hz minimum, és 55" képátló legalább.
Ezt néztem ki: UE55ES6560
Szerintetek jó választás? Esetleg tapasztalat?
-
djxp01
senior tag
válasz nightshadow #3209 üzenetére
Nem tűnik rossznak. Viszont melyik tévénél látszik jobban a felhősödés? Ez a dynamic edge led világítás jobb, mint a Samsungé?
És mi ez az X-Reality képjavító dolog? Nem valami parasztvakítás?
[ Szerkesztve ]
-
djxp01
senior tag
válasz nightshadow #3211 üzenetére
Lehet bevállalom. Viszont félek, hogy pixelhibás lesz esetleg a készülék. Már 2 TV-nél beszívtam, és egy ekkora összegű TV-nél, kicsit szétvágna az ideg, ha éveken át egy hibás pixelre figyelnék folyamatosan.
-ennél a típusnál is benne van a pakliban, hogy kifogok egy pixelhibásat?
-ha ilyen előfordul mit lehet tenni? (webshopoknál 8 napos elállás, de az macerás gondolom?)
-a Sony nem Class I.-es pixelhibarendszerrel működik, mint a Samsung?
-LED-es tévéknél már nem annyira jellemző a pixelhiba?regisztrált: 2005-07-05
-
djxp01
senior tag
Üdv!
Sony KDL-55HX750 vásárlása előtt vagyok, pár kérdésem lenne S.O.S. mielőtt megvenném:
-hálószobába lenne, ezért a TV-nek nincs semmi magas frekvenciás, vagy halk sípoló hangja? (Az előző Samsung TV-nek volt, B650 )
-ennek a TV-nek a felhősödése mennyire zavaró, és korrigálható valamelyest?
-esetleg valami negatívumot tud valaki erről a TV-ről?Köszi szépen!
-
djxp01
senior tag
Sziasztok!
Max. 140! ezer Ft-ig bezárólag 42"-es smart TV-t keresek (esetleg valami smart távirányítóval, vagy billentyű/egér hozzákötési lehetőséggel)
Lehetőleg fekete kávával (lehet ezüst is) és ne LG legyen, mert amiket néztem, a 2014-es modellek kétoldali kis lábai annyira ízléstelenek és kicsik a kijelző méretéhez képest, hogy borzalom.
Esetleg van valakinek ötlete? Az UE406400 tökéletes lenne, csak az ugye 40-es
[ Szerkesztve ]
-
djxp01
senior tag
válasz Tegla80 #23085 üzenetére
Sajnos én is ezen a véleményen vagyok. Úgy néz ki 40-es 6400 lesz.
Tudom a többi nem érdekes, de hátha...Esetleg ez? [ Philips 42PFH6309 ] vagy 42PFH5609? Vagy tényleg gagyi a 6000-es széria alatt a Philips?
-
djxp01
senior tag
válasz Osynho #23087 üzenetére
Igen, nézegettem azt is, és tényleg, nem is kell 3D azt el is felejtettem írni, persze nem ártana a nagyobb kép.
De igazából itt a YouTube, és a minél nagyobb képméret lenne a fő szempont - de mivel a 6200-as paneljét sokan szidták, fel se merült bennem. A 48-as 6400-as meg már túl drága lenne.
Mert igazából csak TV nézésre + YT-ra lenne. (a filmre van más)
-
djxp01
senior tag
Ja még egy érdekes kérdésem lenne, ha pl.: egy 48H6200-hoz veszek külön egy ilyet:
VG-KBD1500
Akkor ezt pl. gond nélkül használhatnám hozzá? Mert minap az egyik csodálatos Samsung márkakereskedésnél rákérdeztem, hogy pl. a H6200-hoz használható-e a külön megvett smart távirányító (ami jár a 6400-hoz) , és nemleges választ kaptam, hogy a 6400-as smart irányítója nem kompatiblis a 6200-assal!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest