2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Xiaomi RedMi Note 4G - Jó ebédhez szól a Nóta

A nagy sikereket aratott RedMi Note "vérfrissített" változata a RedMi Note 4G.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

Volt egy Lumia készülékem, mivel anno a 610-es meggyőzött, ezért bátran mertem megvenni egy új középkategóriás modellt. Sajnos borzalmas nagy csalódás ért, pontatlan érintőpanel, pixelhibák, napi háromszor újrainduló rendszer, nem beszélve a sok millió lefagyásról, tegyük hozzá szimpla közösségi oldalazásra volt használva, és Messengerre.

Sajnos ezekkel nem volt képes elbírni a 45 ezer Ft-os készülék. Meguntam a szenvedést és eladtam. Ezek után, ismét egy nagy androidos készülékre vágytam, mert a WayteQ TALK 5H-t imádtam.

Kíváncsiságból felmentem a weboldalukra, és rátaláltam a RedMi Note 4G-re. Tökéletes paraméterekkel rendelkezett számomra, ennél több nem kellett, és internetes pozitív vélemények után bátran rendeltem meg az Edigital oldaláról a készüléket. Azóta is szeretem, imádom, ezért úgy éreztem meg kell veletek osztanom az örömömet egy cikk formájában. :)

Doboz, tartozékok

Mai trendeknek megfelelően környezetbarát dobozban érkezett a készülék, semmi csicsa vagy hasonlók, letisztult, egyszerű a doboz megjelenése. Amint levesszük a doboz fedelét, a készülék látványa fogad minket becsomagolva, fóliával ellátva.

A készülék kiemelése után, magyar használati utasítás fogad minket, és egy garanciajegy. Ha minden igaz 1 év garancia van a készülékre, melyet a WayteQ forgalmazás jóvoltából már itthon szervizelnek, ha arra szükség lenne, ami dicséretes, mert eddig csak Kínából volt beszerezhető a készülék.

Tartozékok listája nem túl bőséges, kapunk egy hálózati töltőt, ami tartalmazza magában az USB adatkábelünket. Nekem extra elvárásaim nincsenek ezen a ponton. Autóra csatlakoztatva hallgatom a zenéim a telefonról, vagy itthon a házimozin, ezért nincs szükséges fülhallgatóra és egyéb tartozékokra.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Xiaomi Mi Band – okosan, mozgás nélkül

    A Xiaomi rendkívül kedvező árú okos karkötőjét szeretném bemutatni – kicsit más szemszögből.

  • Xiaomi Smart Scale

    Nagyon szép, jól megformált termék lehet a lakásban, és kb. bárhova tehető! Az okosmérleg az új barátom.

  • Xiaomi Redmi 2 Pro

    Gyorsan kellett találnom egy olyan telefont, amely kiválthatja a tönkrement Samsung Galaxy S4 telefonomat.

  • Xiaomi Redmi Note 3

    Nagyon kíváncsi voltam a SOC képességeire: nem kellett csalódnom a Helio X10 tényleg hasít, ahogy kell!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.