2024. szeptember 1., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Windows Embedded 7 - Windows 7 egy kicsit másképp...

Bemutatom, hogy hogyan használj próbaként egy egyedi, a rendszer mélyééig testreszabott Windows-t!

[ ÚJ TESZT ]

Előkészületek a telepítéshez

Ha tehát a Bevezetőben leírtak felkeltették az érdeklődésedet, lássunk is neki a rendszerépítésnek! A Windows Embedded rendszer telepítéséhez le kell töltenünk egy telepítőlemezt, ami tulajdonképpen egy Windows 7-es telepítőlemez bővített testreszabási lehetőségekkel.

1. lépés: Nyissunk egy böngészőt, és lépjünk az alábbi oldalra: http://www.microsoft.com/windowsembedded/en-us/downloads.aspx
Görgessünk a 'Windows Embedded 7 family' szekcióhoz, ott nyissuk ki a 'Windows Embedded Standard 7' panelt. Kattintsunk az ott található 'Windows Embedded Standard 7 Evaluation' linkre.

2.lépés: Jelentkezzünk be a Microsoft fiókunkkal!

3.lépés: Ekkor kapunk egy szép, hosszú űrlapot, aminek nagy részét kötelező kitölteni. Töltsük ki, majd kattintsunk a lap alján található 'Continue' nevű gombra.

4.lépés: Ezután az MS oldala átirányít minket egy egyéni oldalra, ahol megkapjuk az egyéni licenckulcsunkat a próbaverzióhoz. Ezzel a termékkulccsal 90 napig használhatjuk jogtisztán a szoftvert. Mentsük le valamilyen formátumban a kulcsot, majd kattintsunk a 'Download Windows Embedded Standard 7 with Service Pack 1' hivatkozásra.

5.lépés: Ha pontosan követtük a fentieket, akkor eljutottunk a Microsoft Letöltőközpontjának megfelelő oldalához. Kattintsunk a piros Download gombra!

6.lépés: A Microsoft a dolgunkat megnehezítve szétdarabolta a telepítő 32 bites és 64 bites verzióját egyaránt. Amennyiben elhatároztuk, hogy milyen architektúrájú rendszert szeretnénk, töltsük le a megfelelő önkicsomagoló fájlt, és a hozzá tartozó part-okat.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.