2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Sony Xperia Sola - Kesztyűs kéz

A Sony egy különleges készüléket adott ki, mégpedig a Sola-t, ami kesztyűben is érzékeli érintéseinket.

[ ÚJ TESZT ]

Multimédia

Multimédia

A hátlapon egy 5 megapixeles, autofókuszos, LED segédfénnyel megtámogatott modul domborodik ki, és annyit elárulhatok, hogy nem ez a legerősebb pontja a Sola-nak. A beállításokban babrálhatjuk a fókuszmódot, fényérzékenységet, fehéregyensúlyt, motívumokat állítgathatunk. Sajnos a fotók elég rosszak, még mobilos körökben is. A képek zajosak, életlenek, a részletek elmosottak, és az ég is kiég, pont ezért mondanám azt, hogy aki ezt a modellt választja, az nem a kamerája miatt veszi meg.

[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]

A videó minősége szerencsére nem ilyen rossz, sokkal jobb a képeknél, szóval videózni bátran lehet vele. Mozgóképet 29 képkocka/másodperccel rögzíthetünk, sztereó hanggal és folyamatos fókusszal. A videó minőségét IDE kattintva ellenőrizheti mindenki.

A zenéket a WALKMAN nevezetű zenelejátszón tudjuk meghallgatni, szépen szól, van hangszínszabályzás, ismétlés, véletlenszerű lejátszás, és a borítókat is megjeleníti. Szokásos Sony minőségben szól a zene, többet nem is kell mondanom. FM-rádió is van, RDS támogatással, ez megint csak örömteli.

A videólejátszás nem lesz probléma, HD, FullHD nem akadály a gépnek, DivX-et is lejátssza. Persze FullHD filmeket senki nem fog ekkora kijelzőn nézni, igazából felesleges, de azért jó, hogy ezt is tudja.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.