2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

POWER BANK teszt: PRODA LCD 10 Ah - kicsi, de erős

A rohanó világban a készülékeinknek is szükségük van energiára. Megfelelő társ lehet a PRODA vésztöltője, akár mindennap!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

Rohanó világban élünk. Ezt többfajta módon is érthetjük embertől függően. Számomra két dolgot jelent. Az egyik, hogy az emberek, mint entitások élnek rohanva, kevés nyugalomban töltött idővel. A másik mód számomra a technológia fejlődése, mely szintén rohan, megállás nélkül fejlődik.

Ha a technológiára gondolunk, akkor a mai világban a legnagyobb szerepet az okos-, mobil-eszközök foglalják el, és hogy az előző bekezdésre utaljak, fejlődik napról napra. Szinte minden formában. Egyetlen kivétellel. Az akkumulátorok fejlődése stagnál. Egy-egy mobilban, tabletban évről évre erősebb chip, több tárhely található, egyszóval erősebb hardver található. De az akkumulátor kapacitása nem változik, legalábbis nem szignifikánsan.

Egy mai átlagos okostelefon például nagyjából egy napot bír akkumulátorról üzemelni. Természetesen, ez erősen változik a használat aktivitásától is.

A másik dolog, az emberek, mint entitások, egyedek. Tényleg rohannak, rohanunk. A világ nagy része állandóan mozgásban van, ez lehet csak egy otthon-munkahely-bolt-otthon kör, de ez akkor is rohanás. Hogy a két dolgot összekössük, kell találni egy közös pontot. Mivel az akkumulátorok teljesítménye nem számottevően nő, így szükséges tölteni a mobilkészülékeinket. Mivel rohanunk, sokunknak nincs ideje, nem tudja tölteni a telefonját, egyéb eszközét, amikor épp szükséges lenne.

Erre a problémára reflektálva jelentek meg power bank-ok, elterjedtebb nevükön vésztöltők.
Mai alanyom is egy ilyen készülék. A PRODA 10.000 mAh-s vésztöltője, mely segítségünkre lehet utazás, munka közben is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.