2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

POWER BANK teszt: PRODA LCD 10 Ah - kicsi, de erős

A rohanó világban a készülékeinknek is szükségük van energiára. Megfelelő társ lehet a PRODA vésztöltője, akár mindennap!

[ ÚJ TESZT ]

Teljesítmény, használhatóság, összegzés

Egy vésztöltőnél a legfontosabb szám a kapacitás. Sajnos nem tudtam tökéletes műterhelést készíteni, így pontosan nem tudtam lemérni mit is tud, de a próbálgatások alapján nem hasaltak nagyot, amikor ráírták a 10.000-es számot. A valós kapacitása nagyjából 8 és 9 ezer közé tehető, ami még mindig szép teljesítmény, és felveszi a versenyt minden általam ismert ilyen készülékkel. Sőt, a nagyra tartott Xiaomi Power Bank vetélytársa is lehet.

A két kimenet nagyon hasznos tud lenni, ha több készüléke van az embernek. A felfestés szerint az egyik 1A a másik pedig 2A. Na, hát, ez inkább 0.8 A és 1.4 A a méréseim szerint, így a 2 A-t váró készülékeket nem teljes sebességgel tudjuk tölteni. Bár ez nagyrészt csak a nagyobb tableteknél elvárás, telefonokat vagy egyéb kisebb erősségű áramot váró készülékeket a fali töltővel megszokott idő alatt tölthetjük fel. A készülékkel természetesen bármilyen USB-ről tölthető eszközt lehet tölteni.

Bemenetre 5V 1A-t vár, gyors fejszámolás eredményeként semmi varázslat nélkül 10 órát kéne töltenie a készüléknek, hogy föltöltődjön. A valós töltési ideje nagyjából 8 óra környékére tehető, amíg 0-ról 100-ra feltöltjük, igazolva a kisebb kapacitást.

Maga a készülék nagyon kicsi és könnyű a kapacitásához képest. Mindössze 65mm széles és 155mm magas, valamint 25 mm vastag. Ráadásul mindezek mellé alig nyom többet 200 grammnál.
A tapintása tökéletes, jó kézbe fogni a készüléket.

Kis termete miatt bárhol elfér, így mindig velünk lehet. Az LCD-nek köszönhetően pedig pontosan tudhatjuk, hogy mennyi töltöttség áll még rendelkezésünkre. Ezeken felül a LED lámpát sem szabad elfelejteni, mely tökéletes társsá teszi utazás, túrázás közben, hisz egyszerre fény-, és energiaforrás is.

AJÁNLOTT!

-s3nsitivity

A készüléket a Proda.hu biztosította számomra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.