2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

POWER BANK teszt: PRODA LCD 10 Ah - kicsi, de erős

A rohanó világban a készülékeinknek is szükségük van energiára. Megfelelő társ lehet a PRODA vésztöltője, akár mindennap!

[ ÚJ TESZT ]

Bemutatás

A doboza nagyon egyszerű, az elején fent egy PRODA felirat díszeleg. Lent pedig szép nagy számokkal feltüntetve a 10000. Hátoldalán is csak a PRODA felirat fogad minket, valamint egy rövid leírás.

A doboz tartalmazza magát a töltőt, valamint egy kisebb dobozt is.
A kisebb dobozon szintén megtalálható a PRODA jelzés. Ebben a dobozban csak egy lapos töltő kábelt - ami hangsúlyoznám, adat átvitelre nem képes - valamint a kézikönyvet találjuk.

Maga a töltő két színben kapható: éjfekete és gyöngyház. Hozzám az utóbbi darab került.

A design kicsit eltér a szokványostól, habár nem sokban. Szemből egy 3x 7 szegmenses kijelző fogad minket. A talpa lapos, így azon tökéletesen megáll. A tetején találunk 2 USB és 1 micro USB csatlakozót. A micro a bemenet a két USB pedig a két kimenet, melyek egy időben működhetnek. Egyik 1A-es míg a másik 2A-es, legalábbis a jelzés ezt mutatja. Ezen felül találunk még egy ledet is, mely zseblámpaként funkcionál.

Az egyik oldalán egy élesebb váltás van, míg a másik szépen leszalad a készülék oldalán, ezt követve megtaláljuk a süllyesztett gombot, melyet egyszer megnyomva feléleszthetjük az LCD-t, duplán megnyomva pedig bekapcsolhatjuk a lámpát. Az ív mely ide vezetett minket, szemből és hátulról is szépen látszik. És ha már a hátulja szóba került, itt nem találunk semmit a szokásos PRODA logón valamint pár információn kívül. Viszont a másik úgymond széle, ahol nem a gomb van, szépen át van kerekítve az elejéhez. Nagyon esztétikus. Látni és érezni is lehet, hogy kicsit érdes, texturált a készülék háza, ami nagyon jó fogást eredményez és az ujjlenyomatokat se gyűjti.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.