2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Lowepro Transit Backpack 350 bemutató

DSLR, laptop, vaku, optika, állvány és még gyors hozzáférés is? Létezik ilyen kompakt, PRO fotós hátizsák?

[ ÚJ TESZT ]

Végszó

A teljes képhez még hozzátartozik, hogy élettartam garanciát kapunk rá! Ez példás, jól is hangzik. De mikor tovább olvassuk, van egy kitétel: kivéve a cipzárakra...

Nem szép dolog, még ha a cipzárak elég strapabírónak tűnnek is.

!!! UPDATE !!!

A forgalmazó írt egy emailt a garanciáról:
Alap esetben a táska anyaga és a varrás, amire az élettartam garancia vonatkozik, ez addig érvényes, amíg a vásárlást igazoló nyugta/számla megvan ez elég digitális formában, ha a bolt elküldi nekünk pdf formában az is jó.
A cipzár és a műanyag elemekre is vonatkozik a garancia, ha az gyártási hibára vezethető vissza. Ez azt jelenti, hogy ha nem a földön húztad, nem tépted, nem lett agyon pakolva és úgy ráerőltetve a cipzár, akkor a problémával foglalkozunk. Természetesen, mint minden ilyen hiba egyéni elbírálásban részesül. Vagy személyesen, vagy postázva, vagy fotóval illusztrálva tudunk erre bármit is mondani. Ilyen esetben érdemes minket keresni a problémákkal nem a boltokat, ahol a táska vásárolva lett. Gyorsabb az ügyintézés és a kommunikáció is jobb, ha nem kell egy plusz postást beiktatni egy bolt személyében.

Ez viszont nagyon jól hangzik! Pláne hogy a forgalmazó így áll hozzá! :)

A táska normál ára itthon 44e körül alakul. Ami soknak tűnik! De ehhez a tudáshoz, minőséghez mérve jónak mondható. Sőt, nincs is nagyon konkurenciája. Akcióban 33-34e környékén (Amerikában 120$, azaz pont ennyi vagy olcsóbb), viszont így már határozottan jó vétel!

Nagyon jó anyagból van, nagyon jól variálható. Elég jól ki is van párnázva, hogy biztonságban tartsuk értékeinket, és hogy kényelmes legyen. Érződik a sok figyelmesség, amit a tervezéskor raktak bele. Ugyanakkor van pár bosszantó apróság. De ennek ellenére, aki sokat utazik, és egy helyen szeretné tudni a fotós felszerelését a laptoppal, az ne keressen tovább. Ha a notebookja nem nagyobb, mint 15"…

Azóta történt

Előzmények

  • Nikon DSLR vagyok

    Nem a Nikon készítette az első digitális tükörreflexes fényképezőgépet, de 15 éve ők dobták piacra az első jó árú, használható darabot.

  • Teljesen kezdő fotósok

    Rekesz, záridő, ISO, Fé, mélységélesség, gyújtótávolság (fókusztávolság), makro és a többi fogalom.

  • Nokia Camera gyorstalpaló

    Szeretnél minél jobb képeket készíteni Nokia telefonoddal? A cikkből mindent megtudhatsz erről!

  • Előtétlencse adapter mobiltelefonhoz

    Ezzel az adapterrel 37 mm átmérőjű előtétlencsét rakhatunk a mobiltelefonra és állványra is szerelhetjük.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.