2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

Pizza

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Ma 11:55-kor telefonon megrendeltem az ebédem. ...ezután nemsokkal hívott a Hugim, hogy...

[ ÚJ TESZT ]

Ma 11:55-kor telefonon megrendeltem az ebédem.

...ezután nemsokkal hívott a Hugim, hogy egykor találkozzunk a Gellért fürdő előtt. ''O.K.'' -mondtam. ''Hétig a zárásig körbevezetlek, megmutatok mindent, csinálunk egy vizsugármasszázst, átdolgozom a hátad, vállad, lábinkód és fürdünk is egy nagyot, szauna, gőz. ...ja de várj, most rendeltem egy pizzát, legyen fél kettő!'' Ebben is maradtunk. Zene - zuhany - zene, összeszedtem magam nézem az órát

12:45.

Hú bazz ezt elsakkoztam, egykor el kell indulnom az ebéd meg sehol. Nézem a szárazkenyeret a zacskóban, nézem a hűtőt - semmi, nézem az órát

12:55.

A Tesóm már úton van, tudom, hogy nagyon fáradt egész héten két munkahelyen melózott nem fogom megváratni, késni meg amúgy sem fogok ez a verzió kilőve. Hol a pizzám? Hol az ebédem? El kell indulnom. Ha megjön vigyem magammal? Egyik kezemben gyékény, a hátamon a táska tele, venni szeretnék még egy vizet. A kezemben nem fér el. Ha egy perce megjött volna, gyorsan betoltam volna a felét, a másikat meg este.

13:05.

Kezemben az ezerkettővel a kulccsal és a gyékénnyel állok és nézem a bejárati ajtót. ...belülről. Hagyom az egészet a francba! Fel fogom hívni az embert hogy ''neszórakozzatokmárfiúkmindiginnenrendeleknemigazhogynemlehetegyóraalattkihozni!!!'' Nézem az órát, ebédidő van. Biztos, hogy megszakadnak a srácok, kint 40 fok napon, kocsiban 42-45, megaztán én is futárkodtam és tudom, hogy milyen amikor rohansz, hogy odaérj, késel és az ember meg leüvölti a fejed. Jatt ugrott és sza.... rosszul érzitek magatokat mind a ketten. Különben is eddig nagyon elégedett voltam velük. A MIX pizza 950.- és én választom ki a hat feltétet. Meg is pakolják nekem rendesen mindennel amit szeretek. Nyammm.

13:10.

Ezen golyózok ''díszmagyarban'' az előszobában amikor megszólal a telefon. Biztos a Tesóm, hogy késni fog én megeszem nyugodtan a kaját és már megint minden megoldódik magától körülöttem mint ahogy az lenni szokott 100-ból 80x : ) . Táska le, teló kivesz 06 / 20 ... .. .. Ez meg kicsoda? Bazz! Az ember nem talál ide!!! ''Háló !'' ''Figyu, itt vagyok a Szentkristófba' a kapu előtt, de zárva stb. stb.'' ''Figyu, ti nem a Gellért térnél sütitek a pizzát?'' ''Öööö, de. Miért?'' ''...és oda mész most vissza innen?'' ''Nem, a Menyecskébe, de utána megyek vissza. Beengedsz?'' Figyu, van egy nagy kérésem! A Gellért fürdőnél kell lennem fél kettőkor. Lemegyek, kifizetem a pizzát, de utána elviszel a Gellért térre?'' Csönd. ''Öööö, háát, persze!'' Ajtó ki, kulcs pörög, lépcsőn le, lépcsőn fel kulcs pörög ajtó ki McGyver-bicska táskába be, ajtó bezár közben röhögök, hogy ez már megint megoldódik. Becsattogunk majd a Tesómmal a fürdőbe és még meg is hívom egy fél pizzára ami mellesleg forró lesz és amúgy is nagyon frankó. Megyek le, a ház előtt megpiszkált Renault leültetve, körbehorpadva, sportkipufogó, fekete üveg, matrica. Odaérüüüünk! ''Szia X.Y. vagyok, bocs a fura kérésért, de nagyon sietek és eltaktikáztam a pizza sztorit.'' ''Hagyd, majd ha odaértünk kifizeted!'' Kilincs a kezembe maradt, srác röhög. Gáz, 1, 2, 3 sokfék, jobbos, sokgáz átazöldön, sokfék, jobbos, sokfék Menyecske. ''Ne szállj ki, itt vagyok egy perc.'' Kulcs bent fityeg. Ez a srác azt sem tudja, ki vagyok. A táskája mellettem, a kocsijában ülök, jó tudja a számom meg a címem, de ettől függetlenül bízik bennem. Ez nagyon jó érzés. Srác vissza, nagygáz a Gellértig. Közben sztorizás futárságról, masszázsról, nőkről, rallyról, nőkről, prostikról (fürdősökről és szállodaiakról), és az igaz szerelemről. ''Te, nembaj, ha itt teszlek ki? ..így nem kell megfordulnom'' '' Dehogy' baj! Köszönöm szépen Barátom!'' Ezerkettő, finompizza, 13:25.

13:26.

''Itt még nem fizettek nekem pizzát ! Innen hordjuk ki. : D''
'' : D Mégegyszer köszi, még találkozunk!''

13:30. Tesóm áll a sarkon. ''Óóó, hoztál pizzát is?'' Két nagy puszi.

u.i: Ha neadj' Isten a srác főnöke olvassa az írásom és leszexuálja őt amiért elvitt a kocsijával, egyedül bennehagyott és 140-nel ment a városban, MONNNNYON LE !!!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.