2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

PH! Android Homescreen Verseny - Végeredmény

Ezennel útjára bocsátjuk az első PH! Android Homescreen versenyt, a Prohardver lapcsalád lakói számára.

[ ÚJ TESZT ]

bAtt01 értékelései

kakukkmarci

Technikai kivitelezés : 7
Összhatás : 7
Ötlet eredetisége : 6

Összesen: 20

Szöveges értékelés: tetszett a fekete fehér összhang megvalósítása és a szögletesség használata, a színes időjárás ikont lehetett volna cserélni egyszínűre a mégjobb összhatás érdekében. jah és egy nagyobb képet csatolni hogy jobban lássuk a művet.

beast27

Technikai kivitelezés : 6
Összhatás : 8
Ötlet eredetisége : 5

Összesen: 19

Szöveges értékelés: nem igazán egyedi de az összhatás elég jó a fehér ikonok miatt, az alsó „görbített” dock is működik, háttér is tetszetős, ha kicsivel sötétebb lett volna az alsó fa rész ikonokat még jobban kiemelné, egyedül a battery bar-ral van bajom az olyan túl vastag és szembetűnő, kisebben vékonyabban jobban mutatna szerintem.

dilajoska1

Technikai kivitelezés : 5
Összhatás : 7
Ötlet eredetisége : 4

Összesen: 16

Szöveges értékelés: úgy látom go launcher alap ikonokkal és egy elég jó widget skinnel, hátteret valami laposabbat kellett volna választani így nekem zavaró az óra, vagy valami hátteret a widget alá hogy jobban előre hozza + ikon pakk csere, annyi szép csomag van az interneten.

jegenye77

Technikai kivitelezés : 7
Összhatás : 9
Ötlet eredetisége : 6

Összesen: 22

Szöveges értékelés: színek rendben vannak és az ikonok is jók a háttérhez, a skype és viber feliratot ikonra kellene cserélni és abszolút szép lenne, na meg az órát láthatóvá tenni mert világos alapon a fehér karakter nem működik.

noxwill

Technikai kivitelezés : 8
Összhatás : 8
Ötlet eredetisége : 7

Összesen: 23

Szöveges értékelés: status bart érdemes lenne eltüntetni mert nagyon rontja a képet, emellett az óra és időjárás fehér hátterét kellene levenni vagy legalább azonos színűre venni mert így nem egységes. de viszont az ikonok stílusa és elrendezése nagyon tetszik simán el tudnék képzelni hozzá valami színesebb órát + időjárást.

xtevo

Technikai kivitelezés : 9
Összhatás : 9
Ötlet eredetisége : 8

Összesen: 26

Szöveges értékelés: nagyon nagy az összhang, színek ikonok háttér mind passzolnak, a naptárban a kis kék picit zavaró számomra de nem vészes. widgetek szépek ha esetleg a középső képen a widget saját gyártmány akkor nagy piros pont.

pollai

Technikai kivitelezés : 10
Összhatás : 10
Ötlet eredetisége : 9

Összesen: 29

Szöveges értékelés: ez igen! láttam fórumban hogy widget saját így még jobban tetszik, összhatás tökéletes. nincs felesleges sallang csak a lényeg az is ízlésesen tálalva. szívesen használnám én is a saját telefonomon.

saphancs

Technikai kivitelezés : 7
Összhatás : 8
Ötlet eredetisége : 7

Összesen: 22

Szöveges értékelés: kicsit furcsa a sok fehér de alapjában véve tetszetős, itt is az időjárás ikonokkal van a problémám hogy nem illenek ehhez a lényegében fekete fehér screenhez. tovább az óra elrendezése ötletes csak a betűtípussal ami nem tetszik, a lenti ikonokhoz valami kevésbé „szigorú” fontot választottam volna és a dátum kisebb méretben való megjelenítése is jobban mutatna.

Drughi

Technikai kivitelezés : 8
Összhatás : 8
Ötlet eredetisége : 6

Összesen: 22

Szöveges értékelés: fehér és kék egysége amit csak a háttéren lévő szlogen zavar meg, szép időjárás ikonok és dock ikonok, minden flat stílusban de a 3d hatást keltő háttér valahogy mégis elrontja kicsit, de ezen kívül abszolút korrekten összepakolt hs.

s3nsitivity

Technikai kivitelezés : 8
Összhatás : 8
Ötlet eredetisége : 7

Összesen: 23

Szöveges értékelés: rengeteg widget, rengeteg információ és mégis tudja tartani hogy ne legyen túlzsúfolt és csúnya az összkép. a dock ikonok rondítanak bele kicsit a szétszórtságukkal, azokat cseréltem volna le 3 méretben kisebb távolságban sokkal közelebb lévőkre mondjuk sima fehér színűekre hogy menjen a widgetek összhangjához, amúgy a háttérválasztás ok, ikonok stílusa és elrendezése is remek. és a méltatlanul elhanyagolt widgetlocker is működik, szép.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • II. Desktop modding verseny

    Előre meghatározott hátterek a PH! fotósainak tárházából - A zsűri értékeléseivel, itt a végeredmény!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.